כדאי לכם לקרוא והבין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי לכם לקרוא והבין
    אחד שעבר
    08/11/2009

האלימות היא מזמן כבר לא תלןיה בנו,בני הנער מפני שיש ילדים שבאים ממקומות מצוקה,כל לדוגמא אותי אני חי 15 שנה ברמלה ועד היום לא עברו חודשיים מבלי שהייתי מעורב בקטטות שיש בהם :סכינים מקלות וגם אבנים.
    אבל שלא תבין אותי לא נכון אני נלא עבריין אני פשוט אחד שאם מישהו יעבור וייתן לא כאפה פשוט לא ישתוק. אז משאני מציע לכם בלי המעמד שתתחילו להעביר בתי הספר קורסים להגנה עצמית כי את האלימות אי אפשר כבר לעצור,זה כבר מאוחר מדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדאי לכם לקרוא והבין

הוספת תגובה

• אפשר גם בלי אלימות

ד''ר ויטלי טבלב
    09/11/2009

שלום,הגנה עצמית תמיד טוב לדעת.
    בתור מישהו שעובד מזה כ-4 שנים רמלה עם בני נוער קשים וכ-8 שנים בלוד עם בני נוער עוד יותר קשים, אני יכול לומר שלא כולם אלימים ולא כולים רוצים להיות אלימים. בכל השנים שאני עובד עם בני נוער אלימים וקשים נוכחתי לראות איך בני נוער יוצאים ממעגל האלימות. בתור מישהו שמגיש הרבה חוות דעת מומחה בבתי המשפט לגבי האלימות יצא לי לראות לא מעט בני נוער בבתי כלא, שהרבה מהם אמרו שהם לא רוצים להיות אלימים והלוואי ומישהו יקח מהם את האלימות ואת הנסיון שלהם בסכינים. משום שבגלל זה הם מתרקבים כעת בכלא.
    אני משוכנע שניתן להתגבר על אלימות גם ללא אלימות. בסופו של דבר מי שמחליט מי יהיו החברים שלך זה אתה בלבד. אף אחד לא יעמוד לך עם אקדח על הרקיע ולא יכריח אותך להיות חבר של עבריין או נער אלים. אתה בוחר והאחראיות בידיים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו