מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדאי לכם לקרוא והביןאחד שעבר08/11/2009
האלימות היא מזמן כבר לא תלןיה בנו,בני הנער מפני שיש ילדים שבאים ממקומות מצוקה,כל לדוגמא אותי אני חי 15 שנה ברמלה ועד היום לא עברו חודשיים מבלי שהייתי מעורב בקטטות שיש בהם :סכינים מקלות וגם אבנים.
אבל שלא תבין אותי לא נכון אני נלא עבריין אני פשוט אחד שאם מישהו יעבור וייתן לא כאפה פשוט לא ישתוק. אז משאני מציע לכם בלי המעמד שתתחילו להעביר בתי הספר קורסים להגנה עצמית כי את האלימות אי אפשר כבר לעצור,זה כבר מאוחר מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר גם בלי אלימות
ד''ר ויטלי טבלב09/11/2009שלום,הגנה עצמית תמיד טוב לדעת.
בתור מישהו שעובד מזה כ-4 שנים רמלה עם בני נוער קשים וכ-8 שנים בלוד עם בני נוער עוד יותר קשים, אני יכול לומר שלא כולם אלימים ולא כולים רוצים להיות אלימים. בכל השנים שאני עובד עם בני נוער אלימים וקשים נוכחתי לראות איך בני נוער יוצאים ממעגל האלימות. בתור מישהו שמגיש הרבה חוות דעת מומחה בבתי המשפט לגבי האלימות יצא לי לראות לא מעט בני נוער בבתי כלא, שהרבה מהם אמרו שהם לא רוצים להיות אלימים והלוואי ומישהו יקח מהם את האלימות ואת הנסיון שלהם בסכינים. משום שבגלל זה הם מתרקבים כעת בכלא.
אני משוכנע שניתן להתגבר על אלימות גם ללא אלימות. בסופו של דבר מי שמחליט מי יהיו החברים שלך זה אתה בלבד. אף אחד לא יעמוד לך עם אקדח על הרקיע ולא יכריח אותך להיות חבר של עבריין או נער אלים. אתה בוחר והאחראיות בידיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)