מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחורה במצוקהשרון25/11/2009
לפני כמה שנים לימדתי דרמה בבית ספר בלוד, שמרתי עם כמה מהילדים על קשר באמצעות המייל והפייסבוק. בחודשים האחרונים אחת הבנות (כיום בת 17.5) "נעלמת" לכמה ימים כשבעבר היא הייתה "מנדנדת" כמעט כל יום.
מדי פעם כשהיא מגיחה היא מספרת על מסיבה כזו או אחרת ותמיד רומזת שהיו שם דברים ש"את לא רוצה לדעת", אני זוכרת אותה כילדה טובה גם במסגרת בית הספר, עם זאת, כבר אז היא הייתה חברה של כמה ילדים מחבר העמים שהיה נדמה שהם מדרדרים אותה, בכל אופן אני ראיתי את זה בהפסקות כשהם משכו אותה לעשן ולשתות איתם ב"מחבוא".
מה שנאי שואלת בעצם הוא איך אני יכולה להתערב בלהפנות אותה למישהו, כי לי אין את הכלים לעזור לה מעבר לחברות, ששוב, אינה אלא וירטואלית, מאז שאייני מלמדת אותה, אני מבוגרת ממנה בכמה שנים טובות כך שמלכתחילה החיבור בייננו לא של "חברות".
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחורה במצוקה
ד''ר ויטלי טבלב25/11/2009אנחנו לא ממש יכולים לדעת מה באמת קורה לה, יתכן והיא באמת התחברה למי שלא כדאי להיות איתו אך יש לך כרגע רק דבר אחד לעשות לשמור איתה בקשר ולנסות להשפיע עליה. תנסי לדרבן אותה לשיחה, אולי היא תספר מה באמת היא עושה. בכל זאת צריך לזכור שמצד אחד אין לנו אחראיות עליה ומאידך יש לנו חובת דיווח ברגע שיש חשש לפגיעה בה. תצתרכי לשמור על האיזון הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)