נרגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרגילה
    אורית
    18/04/2010

בני בן 13 מעשן נרגילה לעיתים תכופות עם חבריו בביתנו. אנחנו נותנים לו בדרך כלל לעשות זאת כי חוששים שאם לא הוא יתפתה לדברים גרועים יותר- עישון, סמים ואלכוהול. האם אנחנו עושים בחוכמה? האם השימוש בנרגילה יכול להוביל לשימוש בסכנות אחרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרגילה

הוספת תגובה

• עישון נרגילה

ד''ר ויטלי טבלב
    18/04/2010

שלום, העישון בגיל כזה צעיר אינו מועיל כלל הן לבריאות והן לדפוסי התנהגות. לתת לעשן ועוד בביתכם, בכלל מבלבל את ילדכם ביחס לגבולות של המותר והאסור. אני חושב זו לא דרך חכמה ויעילה ביותר למנוע שימוש בחומרים יותר מסוכנים. מה גם שאתם מספקים לילדכם תרוץ טוב לשימוש בחומרים כאלה. יתכן שילדכם חושב שאם מותר לי לעשן נרגילה בבית אז בטוח מותר גם לשתות אלכוהול. אני מציע לכם לפנות לעזרה מקצועית כדי לקבל הסבר על התמודדות עם חששות שלכם ביחס לשימוש של ילדכם בסמים ואלכוהול. אתם יכולים ליצור עם מרכז מצפן המומחה להתמודדות עם בעיות אלו.
    03-9444104
    0522-418634

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו