הירואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הירואין
    אנונימית
    27/05/2010

אני בת 15 וחצי ויש לי חברה קטנה ממני בחצי שנה שמספרת שמכורה להירואין ולסמים קלים אחרים.
    ראיתי שהיא מסניפה דבק מגע ועוד כל מיני דברים.
    בית ספר מודע לבעיות שלה ואני לא יודעת אם הם מתייחסים לזה מספיק, בזמן האחרון אמא שלה גילתה על זה ושלחה אותה למרכז גמילה והיא אומרת שזה לא עוזר (למרות שהיא רק התחילה ללכת).
    אני מאוד דואגת לה, שמתי לב שהיא נורא מתגרדת בכל הגוף ויש לה אלרגיות כאלה על הפנים.
    אני כבר לא יודעת מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה אם אני יכולה בכלל.
    היא לא כלכך רוצה להיגמל מההירואין.
    איך אפשר לשכנע אותה להיגמל מזה?
    יש לי בכלל דרך לעזור לה בתור חברה?
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הירואין

הוספת תגובה

• טיפול בהרואין

ד''ר ויטלי טבלב
    01/06/2010

שלום,
    ראשית, אין כזה דבר סמים קליןם או קשים - כולם סמים וכולם משפיעים לרעה. חוץ מזה הדבר היחיד שיש לך לעשות זה להתרחק ולהבהיר לחברה שלך שאת לא בעניינים ולא רוצה גם להיות מעורבת בסמים. אם החברה הזו היא באמת חברה שלך היא לא תרצה למשוך אותך לסמים. אבל תמיד יש סכנה להשאב לתוכם. תשמרי על עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שומרת על עצמי

אנונימית
    05/06/2010

עד עכשיו סיפרתי להורים שלי, סיפרתי ליועצת בית הספר והיא אומרת שזה בטיפול, אבל אני לא רואה שום התקדמות בחודש האחרון, יש רק הדרדרות.
    לפי מה שהבנתי היועצת חושבת שהיא משקרת בשביל לקבל תשומת לב אבל אני לא חושבת שהיא משקרת.
    רציתי רק לדעת אם יש דרך טובה להשפיע עליה שתנסה אפילו לרצות להפסיק או איזשהי דרך לעזור לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך עוזרים

ד''ר ויטלי טבלב
    09/06/2010

הבעיה שבתחום זה אין איזה תעלול קסם שיעזור לה. בסופו של דבר היא תצטרך להחליט מה היא עושה עם השימוש שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית יקרה- חברתך בסכנת חיים

אבי יקיר
    14/07/2010

הסנפת הרואין עלולה להביא אותה במהירות לאשפוזים בבתי חולים ועד לפגיעות מוחיות וגופניות קשות ביותר.
    הסנפת דבק מגע עלולה לגרום לפגיעה ת מוחית קשה ובלתי הפיכה.
    את בעצמך לא יכולה לעזור לה ישירות,את יכולה להתקשר ליחידת אל סם הקרובה או ליחידת הנוער ברווחה (בעיריה).
    חברתך הינה קטינה ולכן כל טיפול יצטרך לערב את הוריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו