בני בן 14.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן 14.5
    לי
    03/07/2010

שלום רב
    לבני יש בעיות הפרעות קשב וריכוז לא מעונין ללמוד לא אוהב ללמוד מאוד רוצה לעבוד ולהרויח כסף כל היום מדבר איתי על כסף
    יש לבני בעיה שכל הזמן הוא מקלל ,אלימות מילולית ,לא יוצר קשר עם חברים כל הזמן בבית
    3 שנים אחרונות היה בבית ספר לחינוך מיוחד כיתה קטנה המורות טוענות שלא יכולות ללמד שבני נימצא בכיתה אין לו גבולות עושה מה שהוא רוצה לא לומד יוצא מהכיתה וכל יום אני מקבלת טלפון מהמורות ולפעמים הילד מושהה
    גם מפחד לעלות הביתה מחכה שאני יבוא מהעבודה שנעלה שנינו הביתה טוען שהבית גדול ומפחד לעלות
    יש לו בעיה שכל הזמן חם לו וכל היום יושב בחדר עם המחשב ומשחק ומדליק מזגן ומתקלח 4 פעמים ביום טוען שהוא דבק בגוף
    בנוסף יש לו גם טיקים ללא קולות כל הזמן אוכל בלי סוף הילד שמן 67 קילו
    השאלה שלי
    מה עושים שיש ילד כזה שלא אוהב ללמוד ?
    מה אתה מייעץ לי
    לגבי טיפול תרופתי לקחתי אותו לפסיכיאטר נתן לו טיפות הלידול הילד שמן 10 קילו יותר והפסקתי לו מיד את הטיפול הריטלין מגביר לו את הטיקים
    אני אובדת עצות מה עושים עם הילד

אודה לך על ההתיחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן 14.5

הוספת תגובה

• בעיות מתחרות

יניב רוזן
    04/07/2010

שלום לי,
    ברור כי לבנך מספר בעיות משמעותיות השזורות היטב האחת בשנייה, ואף מזינות ומעצימות זו את זו. זהו מתכון בטוח לבעיות משמעותיות, ועל כן עלייך לנקוט פעולה מהר ככול שניתן. סביר כי בעיית ההתנהגות תלך ותחמיר עד כי יסרב ללכת לבית הספר. הסיבה לכך נובעת, דווקא, מבעיית דימוי הגוף שבאה לידי ביטוי בהסתגרותו ובהתפתחותה של התנהגות המנעותית. שלבעיות אותן אני מתאר נוספת גם הפרעת חרדה (שאינני יכול לקבוע את רמתה), או ,לפחות, לפחדים, כפי שאת מתארת, יש צורך ברור בטיפול פרטני, ואף בהדרכת הורים.
    חשוב לי להזכיר במקרה זה כי דבריי אינם מהווים תחליף להתייעצות עם מטפל. דבריי הינם מסגרת כללית. עלייך לצקת תוכן לתוכם.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

לי
    04/07/2010

תודה על התשובה המהירה
    האם אתה מכיר בית ספר בראשון לציון שמתאים לילדי
    חוץ מבית ספר ארזים
    איזה מסגרת היית ממליץ לילד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חינוך למתבגרים עם הפרעת קשב

יניב רוזן
    04/07/2010

לי,
    אינני מכיר בתי - ספר באופן ייחודי. לעומת זאת, אני חושב שבית ספר שמתמחה בעבודה
    עם מתבגרים עם הפרעת קשב וריכוז עשוי לתת מענה הולם לצרכים של בנך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו