מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לנסות חשישגילה14/07/2010
היי, אני בי"א. הרבה ילדים בשכבה שלי מעשנים חשיש ואני עד עכשיו לא עישנתי אבל מאוד הייתי רוצה לנסות. אני יודעת שתמיד אומרים שמיד מתמכרים אבל זה באמת נכון? כי לםפעמים סתם אומרים בהגזמה... ויש לי עוד שאלה לפעמים הם מעשנים לידי זה אמור למסטל אותי העשן? כי אני לא מרגישה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במענה לגילה
אבי יקיר14/07/2010גילה שלום
אענה לך לפי שאלותיך:
בשתי מילים- לא כדאי!
את נמצאת עדיין בגיל של התפתחות רגשית וכיום מחקרים רבים מראים כי ישנה השפעה של החשיש
על רמת תוקפנות וחשש כבד להתפרצות של מחלות נפש.
התמכרות היא תהליך ארוך, לא מתמכרים מיד .ככל שמשתמשים יותר, כל עולה הדחף להגדיל את מינון העישון והוא זה הגורם להתמכרות.
הגוף מפסיק להגיב לרמת מינון מסויימת ועל מנת לקבל את תחושת הסאטלה יש להשתמש בעוד ועוד כמויות וזה הוא הגורם להתמכרות.
כשאת נמצאת בחברת מעשני חשיש, אפשרי מאוד שהשפעת החומר עצמו תהיה קטנה עד בלתי מורגשת, אך הרצון להיות חלק מהחבר'ה עלול לגרום לך להתפתות ולנסות לעשן.
מציע לך לראות מה קורה למעשנים לא בזמן העישון אלא שעתיים שלוש אחרי.. סביר להניח שהם יעברו עוד כמה גבולות ....
בקיצור, כמו שאמרתי- לא מומלץ ואף מסוכן אפילו לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)