רוצה לנסות חשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לנסות חשיש
    גילה
    14/07/2010

היי, אני בי"א. הרבה ילדים בשכבה שלי מעשנים חשיש ואני עד עכשיו לא עישנתי אבל מאוד הייתי רוצה לנסות. אני יודעת שתמיד אומרים שמיד מתמכרים אבל זה באמת נכון? כי לםפעמים סתם אומרים בהגזמה... ויש לי עוד שאלה לפעמים הם מעשנים לידי זה אמור למסטל אותי העשן? כי אני לא מרגישה כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לנסות חשיש

הוספת תגובה

• במענה לגילה

אבי יקיר
    14/07/2010

גילה שלום
    אענה לך לפי שאלותיך:
    בשתי מילים- לא כדאי!
    את נמצאת עדיין בגיל של התפתחות רגשית וכיום מחקרים רבים מראים כי ישנה השפעה של החשיש
    על רמת תוקפנות וחשש כבד להתפרצות של מחלות נפש.

התמכרות היא תהליך ארוך, לא מתמכרים מיד .ככל שמשתמשים יותר, כל עולה הדחף להגדיל את מינון העישון והוא זה הגורם להתמכרות.
    הגוף מפסיק להגיב לרמת מינון מסויימת ועל מנת לקבל את תחושת הסאטלה יש להשתמש בעוד ועוד כמויות וזה הוא הגורם להתמכרות.

כשאת נמצאת בחברת מעשני חשיש, אפשרי מאוד שהשפעת החומר עצמו תהיה קטנה עד בלתי מורגשת, אך הרצון להיות חלק מהחבר'ה עלול לגרום לך להתפתות ולנסות לעשן.
    מציע לך לראות מה קורה למעשנים לא בזמן העישון אלא שעתיים שלוש אחרי.. סביר להניח שהם יעברו עוד כמה גבולות ....
    בקיצור, כמו שאמרתי- לא מומלץ ואף מסוכן אפילו לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו