מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלי17/10/2010
ער בן 17 שסולק מבית ספר אחד (בגלל אלימות), עבר לבית ספר מקצועי , לא הסתדר שם ועבר לרשת ברנקו וייס וגם שם לא מסתדר. מרגיש שמאכזב את כולם , ופשוט לא משתלב באף מסגרת. מעוניין ללכת לעבוד במקום ללמוד עד הגיוס . האם לאפשר לו??? ניסה טיפול אצל פסיכולוג וגם עובד סוציאלי ולא עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת טיפול ומטפל מתאים
יניב רוזן17/10/2010שלום אלי,
יש לדעת כי כאשר אנו עוסקים בתחום הנפש אי הצלחה של טיפול אחד או שניים זה בתחום הסביר-וזה בדיוק מה שחשוב לי שתבין. גם בכדורים פסיכוטים (רק כדי לחזק את דבריי) קיימת תופעה זהה. אומר גם משהו שאינני נוהג; טיפול זו אומנות שדורשת מיומנות גבוהה,ויש כאלו שאף יגידו נדירה. אם הלימודים חשובים לך מבחינה עקרונית, אם חשוב שהבן ימנע מחוויית כישלון, ואם קיים סיכוי מסוים להתדרדרות כתוצאה מהנשיאה עלייך להתעקש בנחרצות שבנך ימשיך את לימודיו ולדאוג לו לטיפול ראוי. אני תמיד מסביר שכדי שנקבל החלטות נכונות חשוב שכול המידע יהיה בידינו. בדיוק מסוג המידע שאני משתדל להעניק לך. דבר נוסף ואחרון, קיימות המון אסטרטגיות טיפוליות וןלעיתים לוקח זמן עד שמוצאים את המתאימה. אם בנך מאוכזב (כפי שציינת) משמעות הדבר שאיכפת לו. על כן גדל הסיכוי להצלחת טיפול!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אבי יקיר17/10/2010אלי שלום,
מניסוח השאלה אני מתקשה לקבוע האם לנער יש קשר משפחתי אליך? האם אתה מדריך שלו? האם יש לו הורים? כמה מילים על היחסים במשפחתו. הצגת את הנער כמי שמחליט בעצמו על גורלו מבלי שיש מישהו קרוב אליו היכול לייעץ לו. אני גם מעריך כי לנער היו בעיות לימודיות ובעיות התנהגות בגילאים מוקדמים יותר. אלה פרטים מאד חשובים על מנת למצוא דרך לעזור לנער.
אינני רואה שום מניעה שהנער יצא לחפש עבודה (בפיקוח שלך), בכדי שיחווה מאמץ, רווח כספי ועבודה תחת בוס. אפשרי שזו תהיה השנה המשמעותית בחייו.
מקווה שעזרתי
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסגרת מתאימה
רוחי בכר28/11/2010שלום לך-
ישנו בתל אביב ביה"ס מ.ע.ן. - ברח' מאז"ה 34 (ליד מגדל המים).
בית הספר שייך למסגרת קידום נוער של משרד החינוך וממומן ע"י גופים חיצוניים.
בבית הספר ישנן מספר מגמות מקצועיות, מעט מאוד תלמידים בכיתה , וצוות מקצועי המטפל בנוער בסיכון.
בננו למד בבית הספר הזה ובתקופה שבה למד שם פשוט אורו חייו ואושרו חזר אליו.
ממליצה לך באהבה ובחום לגשת לשם.
גם שעכשיו "אמצע" השנה, הלימודים שם שנתיים בלבד אבל בעלי ערך אדיר לנוער שאיננו מתחבר למערכת החינוך הרגילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)