אני...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני...
    חסוייה
    25/11/2010

אני מרגישה כמו מכורה לאלכוהול..
    אני יודעת שזה לא בריא ודברים כאלה
    אבל הוא עוזר לי לברוח, לשכוח את המציאות, הוא מערפל אותה ויש רגעים שאני אוהבת את זה אבל הם מועטים אבל קשה לי להפסיק!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני...

הוספת תגובה

• גמילה מאלכוהול

יניב רוזן
    25/11/2010

שלום,

התמכרות לסמים הינה סימפטום בלבד. התמכרות תמיד מעידה על מצוקה. גמילה נכונה תמיד מלווה בעבודה עם מטפל, והשתתפות בקבוצות תמיכה. מכורים תמיד מסבירים כי לא ניתן להיגמל ללא תמיכה של חברים ("רק ביחד זה עובד"). גמילה אינה מילת קסם. זהו תהליך ארוך אשר דורש אומץ רב מצד המכור להסתכל על עצמו, חולשותיו וטעויותיו, כמו גם התחברות לחוזקותיו ולמידת דרך חיים חופשית ועצמאית. גם למשפחה חשיבות רבה בתמיכה במכור.
    אם אץ עייפה מלפגוע בעצמך ובאוהבייך. אם את סבורה כי מגיע לך יותר ויש לך זכות אמיתית לחיות חיים מאושרים ישנם גופים רבים אשר מתמכים בשיקום מכורים. כול שעלייך לעשות זה רק ליצור קשר טלפוני כדי לזכות סליבם האוהב של העוסקים במקצוע זה.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני... - תגובה

אבי יקיר
    25/11/2010

חסוייה שלום,

אמנם השתייה נותנת לך הרגשה כי אפשר בעזרתה לשכוח את המציאות, אך בין שתייה לבין אלכוהוליזם המרחק רב.
    הסימנים לקיומה של בעיית שתייה הם : א. שתיית בוקר - אם את אינך יכולה להתחיל את היום ללא שתייה רצינית של משקה חריף. ב. כמות השתייה הולכת וגדלה. ג. שתייה לא רצונית. ד. ירידה משמעותית בתפקוד היומיומי.
    במידה והתשובה ל 4 הסימנים היא חיובית, עליך למצוא מטפל העוסק בבעיית התמכרות.
    לא להזניח ולא לחיות באשלייה כי עם הזמן הבעייה תיעלם.

אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו