לא קרה לי כלום פעמיים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קרה לי כלום פעמיים!
    סמדר טלבי
    28/11/2010

אתם תמיד אומרים שסמים זה מסוכן ומתים מזה. זה כזה שטויות, אני לקחתי שתי שאכטות מג'וינט ולא קרה לי כלום אז למה אתם סתם אומרים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא קרה לי כלום פעמיים!

הוספת תגובה

• מתים מסמים?

רוחי בכר
    28/11/2010

סמדר שלום לך-
    סמים אכן "אוכלים" את הגוף מבפנים. פוגעים בשרירים, במוח , בדם ואז כל המערכת בגוף קורסת. הפגיעה מתפרסת לאורך תקופה וככל שנטילת הסמים צפופה יותר כך המערכת נפגמת מהר יותר. ככל שהסמים חזקים יותר המערכת נפגמת עוד יותר מהר.
    אני מאוד מקווה שבתבונתך תביני כי שתי הפעמים שעישנת הן אמנם "שלחו" אותך לעולם הריחוף ויציאה זמנית מאוד מדאגותייך, אך עדיך לפתור את הדאגות כאשר את בשפיות ועירנית.
    אין אני יודעת אם הזמן שלוקח לסמים להרוג הוא טוב או רע - כן אני יודעת בוודאות ואין זה שקר שהסמים הורגים.
    למען מידע מעמיק יותר אולי כדאי שתתקשרי למוסדות גמילה מסמים ותפגשי עם נגמלים כדי להבין עד כמה הסמים מזיקים בסופו של דבר.
    אני אישית מכירה בחורה שכבר 6 שנים שוכבת כצמח בבית לוינשטיין עקב עישון / ונטילת סמים במשך פחות משנה.

מאחלת לך חיים מאושרים ונטולי סמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר

ליאב מנדלסון
    30/11/2010

סמדר יקרה,
    פה בדיוק הטעות שלך, הנזק כבר נגרם. אמנם חיצונית זה 'לא עשה לך כלום', אבל פנימית הגוף שלך התחיל להינזק.

אני באמת שלא מבין את הקטע הזה של הסמים, מה, את מנסה להיות מקובלת יותר ככה? כי אם כן, כדאי שתחשבי שוב. בזה שאת מזיקה לגוף שלך והורסת לעצמך את החיים מקובלת את לא תהיי. הרי כולם תמיד מתרחקים מהנרקומנים, את בטוחה שאת רוצה להיות אחת כזו?

בטווח הקצר אולי תהיי 'מקובלת' , אבל בטווח הארוך את תהיי נרקומנית, ואני מבטיח לך שמקובלת זה הדבר האחרון שתהיי.

אני בוחר להגיד לא לסמים ואלכוהול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קרה לי כלום פעמיים! - תגובה

אבי יקיר
    12/12/2010

אני מצטרף בכל לבי לרוחי ולליאב.

אם הרגשת בפעמים הראשונות טוב וכיף, את עלולה לרצות לעשן עוד.

הקושי מגיע מאוחר יותר, כאשר מעוניינים להפסיק. כיום, הסמים ה"קלים"

מכילים חומרים ממכרים נוספים וחזקים פי 30 מהסמים חסרי התוספות.

מקווה שתחליטי לא להמשיך

אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודע שאתה דוקטור אבל... - תגובה

אבי יקיר
    28/02/2011

בוריס שלום,
    ראשית, אני לא דר', אני עובד סוציאלי המטפל במכורים לסמים, אלכוהול והימורים. אני יכול להגיד לך מהניסיון שלי שהגיעו אלי מעשני גראס וחשיש רבים שחשבו שהם יכולים להפסיק לעשן בקלי קלות והסתבר להם מהר מאד שהם אינם יכולים להפסיק. ובאמת ללא גמילה פיזית (3 שבועות סגורים באישפוזית) לא הצליחו להיגמל מהסמים ה"קלים" האלה. וזו רק הגמילה הפיזית...
    ישנם כאלה שעישנו גראס וחשיש וחשבו שיגמלו ע"י שתיית אלכוהול והתמכרו לאלכוהול. איך? ל 4% - 8% מהאנשים יש מבנה נפשי שיכול להוביל אותם להתמכרות לאלכוהול, חשיש וסמים אחרים. אני מכיר גם כאלה שתוצאות העישון היו עבורן קשות. אנשים שבעקבות העישון גרמו לתאונות דרכים, השתמשו באלימות כלפי בני משפחה או אושפזו בבתי חולים לבריאות הנפש!!! בשבדיה ערכו מחקר לאורך מספר שנים וגילו שמבין מעשני החשיש חלו פי 7 במחלת נפש קשה (סכיזופרניה).
    בוריס תבדוק שוב. כיום החשיש מעורב עם חומרים המגדילים את העוצמה שלו (כמו ההידרו). והוא מאד מסוכן.
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו