מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע איך לצאת מיזהטל בן משה23/12/2010
אני לא רוצה להלשין, אז אני לא יגיד את השמות שלהם, אבל יש לי כמה חברים בכיתה שבכול סוף שבוע ניפגשים ומקפיצים טקילות, וודקה וכול מיני דברים כאלה. בפעם שעברה גם אני הייתי שם, אבל שתיתי ממש קצת כי אמרתי להם שאני צריך לקום לשיעור נהיגה בבוקר, ולא טוב שאני יגיע מסטול, אז הם ויתרו לי, אבל מחר אנחנו ניפגשים שוב ואני לא יודע איך לצאת מיזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע איך לצאת מיזה - תגובה
אבי יקיר23/12/2010טל שלום,
אני מבין את הבעיה שלך. מצד אחד אלה חברים מהכיתה שאתה נמצא אתם גם בבית הספר ואתה לא יכול להתחמק מהם מצד שני אתה לא מעוניין לשתות ובטח לא בכמויות שהם שותים. צריך הרבה אומץ לתפוס עמדה לא מקובלת מול החברים שלך (כלומר, לא לשתות בכמויות), אתה גם זקוק להרבה כוח להתמודד עם הרצון להתמסטל כמו כולם. אתה חייב להחליט האם אלה החברים היחידים, אתם אתה מוכן לצאת לבלות? האם לא תוכל לארגן מעט חברים שכמוך, אינם מעוניינים להיזרק ולהתמסטל? אני מציע לך להסתכל על "מקפיצי הטקילה" ושותי הוודקה בעיניים קצת אחרות..
מקווה שתחליט אחרת
שבת שלום
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)