מכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכות
    שרון
    06/12/2007

שלום, אני בן 15 ויחסית קטן מבני גילי בגודל. לא מזמן התחיל אצלנו במתנס חוג טקוואנדו, הורי רשמו אותי לחוג, אבל אז כל החברה מהכתה שלי היו מכים אותי כל הזמן ומדגימים עלי את כל התרגילים שלמדנו. עזבתי את החוג והם עדיין ממשיכים לרדת עלי ולאיים עלי בבית הספר. אני לא רוצה להלשין או להתלונן כי אני אהיה עוד יותר בבעיה. אני פשוט רוצה להיות חזק ולהחזיר להם יום אחד ולהפתיע אותם בכוח שלי. האם אתם חושבים שאפשר ללמוד שיעורים פרטיים, או להתאמן באמנות לחימה יותר רצינית ואז אנצח אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכות

הוספת תגובה

• שלום שרון

ד''ר זאב וינשטוק
    06/12/2007

אין לאף אחד בעולם זכות לפגוע בך מילולית או פיזית ואתה לא צריך להיות שק החבטות של אף אחד. אני מבין את הכעס והתסכול שלך וגם את הרצון שלך לנקמה. אבל, אלימות כתגובה לאלימות היא הפיתרון הגרוע ביותר לכל אחד ובכלל זה גם עבורך. אל תנסה אפילו לרדת לרמה שלהם. לעומת זאת, אתה בהחלט יכול לגייס את הוריך, מוריך וכל בוגר מתאים אחר לסייע לך להתמודד עם המצב בחוכמה. זו לא תהיה הלשנה, זו לא תהיה השתפנות, זה יהיה המעשה הנכון והחכם ביותר להתמודדות יעילה עם המצב.

תעדכן אותי בהתפתחויות

זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שזה באמת לא כל כך משנה

ר
    07/12/2007

לשאר התלמידים הם יראו בזה איך שהם רוצים (במיקרא זה הלשנה) וימשיכו להרביץ לך למרות היתערבות המורים או מבוגר אחר,אתה צריך לנצח אותם במיגרש שלהם כדי באמת ליפתור את זה
    לרוב ליקרוא ליקרוא לעזרה של מבוגר או מורה טובה רק אם למישהו מסוים יש בעיה אישית איתך אבל אם מכים אותך ביגלל שאתה יותר חלש אתה צריך ליפתור את זה באלימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיקרון זה לא אומנות הלחימה עצמה

ר
    07/12/2007

אלה המיומנות הבסיסית של הבן אדם בלחימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו