מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכותשרון06/12/2007
שלום, אני בן 15 ויחסית קטן מבני גילי בגודל. לא מזמן התחיל אצלנו במתנס חוג טקוואנדו, הורי רשמו אותי לחוג, אבל אז כל החברה מהכתה שלי היו מכים אותי כל הזמן ומדגימים עלי את כל התרגילים שלמדנו. עזבתי את החוג והם עדיין ממשיכים לרדת עלי ולאיים עלי בבית הספר. אני לא רוצה להלשין או להתלונן כי אני אהיה עוד יותר בבעיה. אני פשוט רוצה להיות חזק ולהחזיר להם יום אחד ולהפתיע אותם בכוח שלי. האם אתם חושבים שאפשר ללמוד שיעורים פרטיים, או להתאמן באמנות לחימה יותר רצינית ואז אנצח אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר זאב וינשטוק06/12/2007אין לאף אחד בעולם זכות לפגוע בך מילולית או פיזית ואתה לא צריך להיות שק החבטות של אף אחד. אני מבין את הכעס והתסכול שלך וגם את הרצון שלך לנקמה. אבל, אלימות כתגובה לאלימות היא הפיתרון הגרוע ביותר לכל אחד ובכלל זה גם עבורך. אל תנסה אפילו לרדת לרמה שלהם. לעומת זאת, אתה בהחלט יכול לגייס את הוריך, מוריך וכל בוגר מתאים אחר לסייע לך להתמודד עם המצב בחוכמה. זו לא תהיה הלשנה, זו לא תהיה השתפנות, זה יהיה המעשה הנכון והחכם ביותר להתמודדות יעילה עם המצב.
תעדכן אותי בהתפתחויות
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שזה באמת לא כל כך משנה
ר07/12/2007לשאר התלמידים הם יראו בזה איך שהם רוצים (במיקרא זה הלשנה) וימשיכו להרביץ לך למרות היתערבות המורים או מבוגר אחר,אתה צריך לנצח אותם במיגרש שלהם כדי באמת ליפתור את זה
לרוב ליקרוא ליקרוא לעזרה של מבוגר או מורה טובה רק אם למישהו מסוים יש בעיה אישית איתך אבל אם מכים אותך ביגלל שאתה יותר חלש אתה צריך ליפתור את זה באלימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיקרון זה לא אומנות הלחימה עצמה
ר07/12/2007אלה המיומנות הבסיסית של הבן אדם בלחימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)