מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטות במגרשא/29/01/2011
ברצוני להביא לפורום סיפור אישי שממחיש סוג של אלימות, לכאורה יומיומית, בבית הספר. מקרה זה יכול לקרות לכל אחד, כמשתתף פעיל או כצופה מהצד, כך או כך עלינו להימנע מארועים כאלה או אחרים שמשרים אוירה אלימה שפעמים רבות המרחק מהם לתוצאה קשה הוא קצר.
בהפסקה, במגרש בבית הספר, חבר שלי הציק לילד אחד וצחק על חברה שלו .. הילד השיב לו מילולית וחבר שלי ענה בחזרה: "אם אתה גבר תבוא להגיד את זה בפנים". הילד התקדם לעברו עם עוד חבר .. כשהגיע הילד התפתחה תגרה בין השניים (דחיפות ובעיטות). החבר של הילד רצה להתערב .. וכשביקשתי ממנו שיפסיק המשיך .. אמרתי לילד שעוד פעם אחת הוא רק מנסה הוא מקבל ממני בעיטה . כמובן שהוא ניסה .. הבאתי לו את הבעיטה ושם הסתיים האירוע .. הוא הגיש עליי תלונה במשטרה, בעקבותיה נאלצתי להתייצב לחקירה במשטרה, וישבתי במעצר בית יומיים .
אני בחיים לא יעשה את מה שעשיתי ולמדתי מכל הסיפור הזה שכל עוד אפשר אז צריך לעצור את זה כמה שיותר מוקדם .. כשזה עוד מדובר רק בדיבורים אחד אל השני .. כבר אז הייתי צריך להגיד לחבר שלי שיפסיק והיינו צריכים להתרחק משם באותו הרגע .. אני מצטער על הרגע הזה . עשיתי טעות ושילמתי עלייה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטות במגרש - תגובה
יניב רוזן30/01/2011שלום,
אנו מודים לך על שאתה חולק איתנו את פרטײ האירוע. חשוב שאחרים יבינו
כי כול אירוע אלימות עשוי להסתיים בתגובה נוקשה של הסביבה. זוהי מגמה שרבים חולקים- רשויות, מנהלים, אנשיי חינוך הורים וילדים.
כול טוב!
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטות במגרש - תגובה
אבי יקיר30/01/2011א' שלום,
אם למדת שאפשר להפסיק את האלימות עוד בזמן הדיבורים, הייתי רוצה להוסיף עוד
משהו ללמידה שלך. אם יש לך חבר כזה שאומר למישהו: "אם אתה גבר תבוא להגיד
את זה בפנים", אתה כבר בסכנה שחבר כזה יסבך אותך במקרים נוספים. תבדוק
בעצמך האם האמירה הזאת מתאימה לך והאם גם אתה אומר אותה לאחרים!!!
אם כן הסיכוי שתסתבך הוא גבוה עוד יותר... שלא לדבר על זה שתמיד ימצא מישהו הרבה יותר חזק ממך!!!!
תחשוב על זה טוב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)