מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאני08/02/2011
אם עוצרים קבוצת אנשים שעישנו סמים ואני הייתי בקרבתם, אך לא עישנתי. יכולים לעצור גם אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יניב רוזן08/02/2011שלום לך,
חשוב לי להבהיר כי אין במילותיי כדי לתת מענה להיבטים פליליים או משפטיים מהסוג לו אתה דורש לא רק משום הסיבה שאין אני בקיא בחידודי או בחלקלקות רזי החוק הפלילי, אלא בעיקר משום שאין זה יעודו של פורום זה.
אני בהחלט יכול להבין את מצוקתך ולכן אומר שכן! בהחלט יכולים לעצור אותך על נוכחות בסיטואציה של עישון סמים. אם תחשוב על זה בעצמך הרי שיש טעם בהעצרותך רק כדי לקבל את עדותך. ולמרות זאת, אין זה אומר שיפתח לך תיק פילילי. האמור תלוי בעיקר בגילך. סביר ובמידה והנך קטין תטרח המשטרה מעט יותר ( בחקירת האמת) כדי לעמוד על דיוקן ואמיתותן של העבודות כדי להימנע מטעות, אך ייתכן שגם ולא. כמובן שתולי גם בנחקרים אחרים ועדותם. אם אחד מהם יואמר שעשינת סמים קשה לי להאמין שתצליח למנועים אחרת. כך או כך, אתה עשוי להיגרר לסיטואציה לא נעימה הכוללת חקירה, מעצר ואלוי אפילו העמדה לדין המצריכה את שרותיו של עורך דין.
עכת יש להאמין כי המסקנה המתבקשת ברורה אף לך. הימנע מסיטואציות מסוג זה. פשוט כך!!!
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אבי יקיר09/02/2011אנונימי שלום,
לידיעתך, עישון סמים הוא עבירה על החוק. למרות זה, אחוז הנעצרים על שימוש בסמים הוא קטנטן. צריך יותר מעישון גראס או חשיש כדי להיעצר. על ה"יותר" הזה כדאי שתשאל את עצמך עם מי אתה מבלה? האם ה"חברה" עושים עוד כמה דברים לא חוקיים?
בכל אופן החשש שלך מוצדק, אנונימי!!! תבדוק עם מי אתה מסתובב!!!
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)