מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכנים מקלליםמירן24/02/2011
אני בת 15 יש לי שכנים בגילאי 16 בערך. הם כל הזמן מקללים אותי כשהם רואים אותי, זה מן תחביב שלהם כנראה. אני לא עשיתי להם כלום, אני לא פונה או מדברת איתם. בזמן האחרון הקללות התחילו ממש להחריף ואני מתוסכלת מכך. אפשר להתלונן עליהם במשטרה? האם המשטרה יכולה לעשות משהו לבני נוער ש"רק" מקללים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכנים מקללים - תגובה
יניב רוזן28/02/2011שלום מירן,
המשטרה אינה הכתובת במקרה זה. למרות החוסר באינפורמציה חשובה בתאור המקרה אומר שכדאי שתשתפי מבוגרים במקרה ותבקשי את עזרתם- הורייך, שכנים, מורה דומיננטי. יחד עם המבוגר נסו ראשית לפנות אל הנערים ודרשו מהם ששיפסיקו. אם זה לא עוזר נסו להגיע למבוגרים שיש להם השפעה על אותם הנערים ושהם
"דופקים להם חשבון" ( ההורים שלהם, שכנים, מורים וכו'). אולי כך הם יפסיקו את התנהגותם משום שיחושו בושה על התנהגותם העלובה.
לסיום, זו זכותך ללכת ברחובות מבלי שיגדפו אותך. אני תמיד מאמין שיש פתרון לכול בעיה. המשיכי לנסות לפעול בכול דרך כדי להפסיק את התופעה. אני ממליץ לך לא להתרגש יתר על המידה מהתנהגותם של הנערים. נסי לשנות את הפרשנות וההגדרה של האירוע. במקום לפרש את הקללות והגידופים כאירוע מעליב ומדאיג פרשי זאת כסוג של משימה מאתגרת שמטרתה להפסיק את התנהגותם העלובה ולשנות את התנהגותם אם תעשי זאת הרגשות אשר יתעוררו יאצלך יהיו אחרים- אולי יותר לכיוון של התלהבות
ריגוש וכו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכנים מקללים - תגובה
אבי יקיר28/02/2011מירן שלום,
לצערי, אין לחוק/משטרה שום אמצעים להתמודד עם התופעה הזאת. אלימות מילולית עלולה לעתים להסלים לאלימות פיזית, כך שעליך להיזהר. אם יש במקום מגורייך סיירת הורים, כדאי לידע אותם. אפשרי שחברי הסיירת יפנו את האלימות המילולית הזאת לכיוון אחר. הייתי מציע לך לשמור על עצמך ולא להמעיט בסכנה.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)