שימוש בסמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בסמים
    מור
    28/04/2011

שלום רב,

לראשונה אני נתקלת בפורום הזה , דיפדפתי בו קצת ושמחתי לדעת שיש אנשים כמוכם שנותנים!!!!

נותנים יחס, איכפתיות , אהבה ובעיקר חום ועזרה.
    יישר כוח .

סיפורי הוא קצת אחר, אני לא מכורה ולא נוגעת בסמים ...אבל את עולם הסמים אני מכירה מקרוב אח שלי היה מכור 20 שנה לסמים קשים מאוד, נהרסה לנו המשפחה ונהרסו לנו החיים... לכל המכירים את "העולם" הזה יודע בוודאות שכשיש "מכור "בבית ולא משנה למה סמים או הימורים או אלכוהול ...עולמו הוא שונה- עולמו חרב .

היום אני בת 27 שאח שלי התחיל עם סמים זה היה כשהייתי בת 5, את כל הילדות שלי עברתי בבתי כלא, מכוני גמילה, צעקות מכות , מוות קליני, וטראומות לא נשכחות.

היום ברוך השם אח שלי נקי נקי נקי....אין אושר גדול מזה - אבל הצלקות נשארות והם תמיד יהיו שם.

* לכל מי שקורא את זה עכשיו ומכור לסמים -שתדעו ****אתם לא הורסים רק את החיים שלכם - אתם הורסים את החיים של כל מי שסביבכם.

אני עדיין חיה בפחדים שיום אחד אני יראה אותו והוא לא יהיה "נקי".

אז אחרי הקדמה ארוכה (וסליחה מראש) אני מגיעה אליי אני נשואה כשנה ובעלי מעשן סמים "קלים " שזה חשיש וגראס....כשהתחלנו לצאת הוא הפסיק והיום זה מפעם לחודש ירד לכל יום. הכמות היא קטנה סיגריה ותו לא.

אני אומרת לו כל הזמן שזה מפריע לי מאוד !!!

הוא טוען : אני לא מפריע לך, אני מעשן את הסיגריה שלי והולך לישון!
    בעיקרון זה באמת ככה ....אבל אני בהריון חודש שמיני ורועדת מפחד שזה ימשך...הוא אומר שזה רק כדי לשכוח את היום הקשה של העבודה .

מה אני עושה ???

אני יכולה לעשות "חיים קשים", אבל אני רוצה שהוא יבין שבאמת כואב לי.

אולי תוכלו למנות חסרונות שיש בחשישי והגראס , או להפנות אותי למקום שיכול לעזור .

או לתת לי כלים, אני תמיד יכולה לקום וללכת ואלי זה באמת יעזור אבל לפניי זה ....אולי תוכלו לעזור לי.

אני אובדת עצות .

תודה מראש , יום טוב .
    שהשם יברך את העבודה הקדושה שאתם עושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בסמים

הוספת תגובה

• שימוש בסמים - תגובה

אבי יקיר
    28/04/2011

מור שלום,
    אם התכוונת שהיום הוא מעשן סיגריה אחת ליום, ישנה בהחלט בעייה!!
    שימי לב, דווקא, להתנהגותו למחרת בבוקר, החשיש, בדומה לאלכוהול, "מרגיע" ומרדים בשעות הראשונות, אך עלול לגרום להתנהגות תוקפנית, מאוחר יותר. בעלך יכחיש את התנהגותו ויתלה אותה בבעיות וקשיים בחיים.
    לעזרתך, קיימים שני ערוצי טיפול ותמיכה: פרטי וציבורי. ישנם מטפלים פרטיים מומחים בהתמכרויות וישנן יחידות לטיפול בהתמכרויות מקצועיות ביותר בלשכות הרווחה בכל עיר בארץ.
    אל תוותרי על העזרה.
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבי

מור
    01/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו