מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכות בבית הספרשוש29/12/2007
הבן שלי סיפר לי שבוע שעבר ששתי ילדים מאחת הכיתות הגבוהות הלכו מכות בהפסקה, ואחד ישב על השני במשך כל ההפסקה, הוא סיפר את זה סתם כסיפור מחיי בית הספר, אני התקשרתי למנהלת וקבלתי ממנה את המספר של המשגיחה בהפסקות, דברתי איתה, היא אמרה שאם דבר כזה קרה, כנראה היה מדובר במשחק והבן שלי לא פירש את זה נכון.
היא צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המורה תפוקה
ניר07/02/2008תפוקה כי עים היא אומרת כאלו דברים אז חסר לה במוח ברגים והיא שמנהההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש שלום
ד''ר זאב וינשטוק29/12/2007שלום שוש
אני חושב ששניהם, כל אחד על פי אמות מידה אחרות, צודקים. גם המשגיחה וגם הבן שלך היו עדים לאותו אירוע ועם זאת כל אחד מהם שפט אותו אחרת. ההבדל בין השניים הוא במקום בו הם סימנו את הגבול בין משחק לבין אלימות. אני חושב שהבן שלך ראוי לשבח על שיפוטו הבוגר. הלוואי וכולם היו כמוהו לרבות המשגיחה. מדהים לגלות כל פעם מחדש איך אנשי הסגל בבית הספר "עיוורים" לאלימות. מחקרים הראו בבירור כי סובלנות לאלימות קלה, לא רצינית ובצחוק נגמרת באלימות קשה ביותר.
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)