מכות בבית הספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכות בבית הספר
    שוש
    29/12/2007

הבן שלי סיפר לי שבוע שעבר ששתי ילדים מאחת הכיתות הגבוהות הלכו מכות בהפסקה, ואחד ישב על השני במשך כל ההפסקה, הוא סיפר את זה סתם כסיפור מחיי בית הספר, אני התקשרתי למנהלת וקבלתי ממנה את המספר של המשגיחה בהפסקות, דברתי איתה, היא אמרה שאם דבר כזה קרה, כנראה היה מדובר במשחק והבן שלי לא פירש את זה נכון.
    היא צודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכות בבית הספר

הוספת תגובה

• המורה תפוקה

ניר
    07/02/2008

תפוקה כי עים היא אומרת כאלו דברים אז חסר לה במוח ברגים והיא שמנהההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשוש שלום

ד''ר זאב וינשטוק
    29/12/2007

שלום שוש

אני חושב ששניהם, כל אחד על פי אמות מידה אחרות, צודקים. גם המשגיחה וגם הבן שלך היו עדים לאותו אירוע ועם זאת כל אחד מהם שפט אותו אחרת. ההבדל בין השניים הוא במקום בו הם סימנו את הגבול בין משחק לבין אלימות. אני חושב שהבן שלך ראוי לשבח על שיפוטו הבוגר. הלוואי וכולם היו כמוהו לרבות המשגיחה. מדהים לגלות כל פעם מחדש איך אנשי הסגל בבית הספר "עיוורים" לאלימות. מחקרים הראו בבירור כי סובלנות לאלימות קלה, לא רצינית ובצחוק נגמרת באלימות קשה ביותר.

זאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו