מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימותדורית05/05/2011
מה עושים אם ילד אלים אני מיואשת אנא עיזרו לי לא יודעת למי לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות - תגובה
אבי יקיר07/05/2011דורית שלום,
מצטער שלא הגבנו מיד. חסרים פרטים רבים לגבי גילו, פירוט של התנהגותו לאורך השנים, האם יש אבחון לגביו? מה המבנה המשפחתי שלכם? מי יכול לעזור ולתמוך בך בתוך המשפחה? מחוץ למשפחה?
ללא פירוט לא נוכל להתייחס לבעייה שלך וחבל.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחניכה מקצועית לבני נוער אלימים
לילך29/05/2011הי דורית,
אני מכירה חונך מקצועי לבני נוער המטפל בין היתר, בבני נוער שהתנהגותם מאופיינת באלימות, או שימוש באלכוהול, חוסר מוטיבציה ללימודים, קושי בתקשורת בינאישית טובה וכו'.
הוא עושה עבודה מקצועית, אישית וטובה ומצליח בקרב בני נוער. מניסיון- הוא עזר רבות לנערים ואני מכירה אחד באופן אישי שהיו אלימים והיום הם בצבא ומאוד השתפרו בהתנהגותם ובכלל התחולל שינוי מדהים אצליהם.
הקישי בגוגל- חניכה מקצועית לבני נוער ואולי תמצאי בסיוע שאני מצאתי את הפתרון הנחוץ לך ולבנך.
בהצלחה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות - תגובה
יניב רוזן30/05/2011שלום דורית,
ישנם גופים ומטפלים מקצועיים פרטיים וציבוריים רבים אשר
יש ביכולתם לסייע לך ולילדך. על פי רוב שינוי התנהגותי
דורש הדרכת הורים, טיפול פרטני עם הילד, והתערבות
בבית הספר. טיפול מסוג זה נקרא טיפול התנהגותי רב תחומי.
מקוה שעזרתי.
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)