מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא מאייםחסויה06/05/2011
שלום ..
יש לי בעיה. אבא שלי לא מאפשר לי להכנס לפייסבוק ולדבר עם בנים,
לפני זמן מסוים, נכנסתי לפייסבוק לדק' מעטות, וגם בשביל לדבר עם ידיד ממש טוב על נושא מסוים.
אבי תפס אותי התעצבן עליי מאוד מאוד.. הוא מסוגל להכל ואני נורא מפחדת.
הוא בן אדם לא בסדר ולכן באפשרותו לעשות הכול
הוא מאיים עליי כול הזמן ואני מפחדת לחזור הביתה,לא פעם הוא עשה דברים בילתי ניתנים לתפיסה מה אני עושה?! מהר!!!
האם עליי לפנות למבוגר אחראי יותר? או למשטרה? משהו שיוכל לעזור לי לטפל במצב!
אבל מצד שני כלום לא יכול לעזור כימעט כי ישלו הרבה הקלות בנושאים אלה(משפט,וכאלה)
אנא ענו לי מהר בבקשה!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא מאיים - תגובה
יניב רוזן06/05/2011שלום,
מהפנייה שלך ניתן להבין את הלחץ בו את נמצאת, אך בעצם אינך מפרטת מהן ההתנהגויות הקשות של אביך. עוד לא ברור האם ישנה דמות אימהית, אחים נוספים, גילך, ומהו הרקע של אביך.
יחד עם זאת, באם קיימת סכנה לשלומך, או שאת חשה כי הנך קורבן להתעללות נפשית כזו או אחרת, או ואפילו שמצבו הנפשי של אביך אינו כשורה, את יכולה לפנות לרווחה
בעיר מגוריך. דיווח על המצב בבית יאלץ את הרשות לפתוח תיק ולחקור את המצב באופן מידי. באם הסכנה הינה מוחשית עוד יותר ואת או בני משפחתך מרגישים מאוימים וכמי אביך עלול לפגוע בכם בכול רגע נתון עלייך לפנות לתחנת המשטרה הקרובה לאזור מגורייך כדי להגיש תלונה בצורה מסודרת.
כך או כך, כדי שתפני לעזרה יחד עם דמויות מבוגרות ממשפחתך.
מקווה שעזרתי,
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא מאיים - תגובה
אבי יקיר07/05/2011אלמונית שלום,
תקראי שוב את התגובה של יניב ותנסי לפעול על פי הוראותיו.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)