מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלכוהולגולן07/05/2011
שלום,
אני בן 18 וכבר כמעט שלוש חודשים אני נוהג לשתות עם חברים שלי בימי שישי אלכוהול (פעם בשבוע) רציתי לדעת אם אני ממשיך בהרגל הזה עד כמה זה מזיק? (אני שותה בערך שתי כוסיות של וויסקי ו3 כוסות וודקה רד בול)
לשתות פעם בשבוע זה נחשב להרבה ומסוכן לטווח הארוך? או שאפשר לזרום עם זה?
, האם כדאי להפסיק עם זה? או שאולי להפחית בכמות כי זה רק פעם בשבוע.?
**בבקשה תשתדלו לענות לי על כל השאלות גם אם אולי חלקן לא כ"כ מתאימות.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול - תגובה
אבי יקיר07/05/2011גולן שלום,
שתיית אלכוהול היא נורמטיבית וחוקית, כך שאם אתה בוגר אתה יכול לשתות אלכוהול.
אין אפשרות לקבוע מה מסוכן ולמי. יש שכוסית יין מעיפה אותם והם משתכרים ויש כאלה בעלי "התנגדות גופנית" שגם לאחר שתיית חצי בקבוק ויסקי הם מתנהגים באופן טבעי.
אבקש ממך לבדוק על עצמך מספר דברים: א. האם קרה לך שנסחפת ורצית לשתות יותר מאשר אתה רגיל? ב. האם אתה משווה את מידה ה"סוטול" שלך מול אחרים? ג. האם קרה לך שלא זכרת כמה שתית? תחשוב ותענה לעצמך בכנות. אם כל התשובות לשאלות ששאלתי הן "לא", אפשר לומר שהמודעות שלך לשתייה גבוהה. אם ענית "כן" על אחת מהשאלות האלה, הייתי אומר לך להיזהר, ישנם "חורים" במודעות שלך.
מקווה שעזרתי
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבות שתייה
אורי03/02/2013יש דבר כזה תרבות שתייה, פשוט, לא אצלנו בארץ..
במקומות אחרים ברחבי העולם שתייה אלכוהול היא חלק מהתרבות ומהמסורת, אצלנו זה חדש ואנחנו לא יודעים איך לעכל את זה (תרתי משמע)
תהנו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)