שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רחל
    02/01/2008

בני לומד כבר שנתיים קראטה. בזמן האחרון הוא הפך אלים כלפי אחותו וגם ראיתי שכלפי חברים שלו. הוא מבצע עליהם תרגילי קרטה שמכאיבים להם ומעצבנים אותם. דיברתי איתו וזה לא עזר. מה עלי לעשות, להוציא אותו מהשיעורי הקראטה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לרחל שלום

ד''ר זאב וינשטוק
    02/01/2008

שלום רחל

לא ציינת בן כמה בנך אבל ציינת שהוא לומד קראטה מזה שנתיים ורק לאחרונה הוא החל להיות אלים. לכן אני לא בטוח שאלימותו קשורה ללימודי הקראטה. נקודה נוספת שלא ברורה לי היא האם האלימות שלו היא "בצחוק" או ברצינות. לא שאני מקל באלימות "בצחוק" אלא שלעיתים אלימות כזו היא ניסיון כושל לזכות בתשומת לב. כפי שאת רואה יש הרבה "נעלמים" בפניה שלך וקשה לי להמליץ על סמך הנתונים שהצגת על אופן ההתמודדות יעיל עם הבעיה. מה שבטוח הוא שאין להתעלם מהתנהגות זו. אשמח להמשיך ולהתייחס אם תספקי קצת יותר מידע. כמו לדוגמא, תיאור של אירוע בו הוא נהג באלימות כלפי אחותו וכלפי חבריו. כמו כן קצת פרטים עליו, על היחסים שלו עם בני המשפחה האחרים, הישגיו הלימודיים ומערכות היחסים שיש לו מחוץ למשפחה.

זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו