מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיוחמת אחרי כריתת רחםאורי21/10/2007
החתולה שלי עברה כריתת רחם לפני יותר מחצי שנה אחרי המלטה. למרות זאת, היא מתנהגת כאילו היא מיוחמת ורוצה מין אבל חתולים לא נמשכים אליה. אני לא רוצה שהיא תסבול ככה, מה אפשר לעשות?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתולה מיוחמת
ד''ר נורית פרנקל21/10/2007אורי שלום
מדבריך אני מבינה שחתולתך עברה עיקור, בניתוח עיקור מוסרים הרחם והשחלות. במידה והשחלות לא מוסרות באופן מלא תתכן "התנהגות ייחום" , המלווה בשינויים הורמונליים. כמו כן יתכנו סיבות אחרות לשינויים בהתנהגותה של החתולה ולכן אני ממליצה לקחת אותה לבדיקה אצל וטרינר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידולג.19/10/2007
שלום לרופאות ומזל טוב על הפורום.
יש לי כלבה בת 11 הסובלת מגידול ברגל שנותח מספר פעמים... הוטרינר המליץ על כריתה או הרדמה... האם כריתת רגל לכלבה מבוגרת היא טראומית או שניתן במידה סבירה להתאושש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול
ד''ר נורית פרנקל21/10/2007התתאוששות, ויכולת ללכת על 3 גפיים תלויה במצב הכלבה (ומשתנה בין כלב לכלב). האם ידוע לך סוג הגידול? האם נשללו גרורות? פרמטרים כגון משקל הכלבה, בעיות רפואיות נוספות ובעיות פרקים הם נתונים חשובים בהחלטה קשה כזו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)