פורום יופי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רחלי
    28/01/2008

בזמן האחרון יוצאים לי חצקונים נוראים. כשהם מגיעים לרמה של מוגלה לבנה בחוץ אז אני לוחצת עליהם. האם אני פועלת בסדר, או שאני צריכה ללכת לקוסמטיקאית?
    אין לי כסף לקוסמטיקאית.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רחלי היקרה!

רוית אסף
    29/01/2008

מתוקה,

את ממש עלולה להסב לך נזק, אפילו בלתי הפיך, שיתבטא בצלקות וחטטים. לכן, אני לא אומרת שעל כל חצ'קון תרוצי לקוסמטיקאית, או אולי בכלל כדאי ללכת לרופא עור (במסגרת קופ"ח, וזה ללא תשלום), אבל אם את סובלת מחצ'קונים נוראים, כפי שאת מתארת, בהחלט כדאי להיוועץ ברופא עור, יתכן ותזונתך לא נכונה (פחות מאכלים שומניים), או שאת משתמשת בתכשירי קוסמטיקה שאינם תואמים, או שזה פשוט הגיל, ויש שסובלים יותר.....

לא להתייאש, לכי לרופא עור.

בהצלחה,
    רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמי הוא מיטל
    סימה
    25/01/2008

אני נורא רוצה להיות דוגמנית אני פוטוגנטית
    יש לי את הנתונים
    אבל יש לי אף גדול יעני ארוך טיפ טיפה ממה שצריך
    אני נורא רוצה שתיתני לי טיפים
    ותכלי להגשים לי את החלום אפילו עם זה באינטרנט

תוכלי לעזור לי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שמי הוא מיטל

הוספת תגובה

• למיטל..

רוית אסף
    26/01/2008

היי מתוקה,

אין לי ספק שתצליחי להגשים את חלומך כי את מאוד רוצה ונחושה!! וזה הרבה!
    אני לא מכירה אותך ואין לי מושג לגבי נתונייך ואפילו גילך.... אבל, את ממש לא צריכה להיות מוטרדת מהאף, יש הרבה דוגמאות לדוגמניות , כמו שירלי בוגנים, ליאל דניר, שאין להן אף בובתי ו"מושלם" אלא אפילו נישרי וזה ממש לא גרע מקריירה מוצלחת.
    מה שאני מציעה לך, כדי לקצר את הדרך ולהגיע לידיים מקצועיות, זה לפנות לסוכנויות דוגמנים, רק מין המובילות (אימג', לוק, יולי....) שיבחנו את נתונייך וידעו לייעץ לך מקצועית.
    כמו כן, אם את בגיל המתאים, תנסי להגיש מועמדות לתחרות מלכת היופי של ישראל, זו פלטפורמה מצויינת לפרוץ בעולם הדוגמנות.

אם תירצי, נוכל להיפגש ולהכיר יותר מקרוב... (תכתבי לי)

בהצלחה ממילה....

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי זאת שוב מיטל

סימה
    26/01/2008

תודה רבה על העזרה שלך =]
    אני אבל רק בת 13
    אני דווקא ילדה ממש יפה ויש לי גוף יפה :)
    כמו שאמרתי יש לי אף בסדר אבל ארוף טיפה
    לא שמים לב רק עם מיסתכלים בפרופיל
    אני ראיתי את התמונות של הדוגמניות ששלחת לי =]
    יש להם אף קטן מידי , ולדעתי זה לא יפה .
    אצליי הוא בסדר גמור [ הבנתי את זה בזכותך ]
    תודה שעזרת לי .
    ואגב ... אני רוצה לדגמן להוניגמן [ חברת בגדים לנוער ]
    יש לי את מיספרי הטלפון שלהם ,
    ואני ינסה להיתקדם ולהגיע להשייגים טובים :)

השמח נורא להיפגש איתך ...
    כשהגיעה לירושליים ...
    אני פשוט מהעיר חיפה ...

רציתי לישאול עוד משהו ...
    אין לי דרך לתקשר איתך ביחידות
    יש איסיקיו ?
    מסנג' ?
    אימייל ?
    משהו =]

תודה רבה
    יום טוב לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל...

רוית אסף
    26/01/2008

את יכולה בשמחה לכתוב לי ביחידות למייל [email protected],

ערב מקסים,
    שלך,
    רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לכולם,יש לי שאלה
    דבש
    24/01/2008

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים,אבל אנסה להיעזר בכן בכל זאת.....שאלתי היא האים זה נכון שלא מומלץ ליצבוע את השיער בזמן המחזור החודשי ביגלל שהצביעה לא יוצאת טוב?
    תודה מראש !

לקביעת תור
    סגירה
    היי לכולם,יש לי שאלה

הוספת תגובה

• יש פורום של עיצוב שער

סיגל
    26/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית-ספר לאיפור
    מיכל
    24/01/2008

היי רוית,
    לפני כמה שבועות פרסמת שעתיד להפתח בי"ס שלך באשדוד.
    אפשר לדעת מתי? איפה? אם את אמורה ללמד שם?

תודה
    רונית

לקביעת תור
    סגירה
    בית-ספר לאיפור

הוספת תגובה

• ללמוד איפור באשדוד

רוית אסף
    24/01/2008

היי רונית,

ביה"ס רוית אסף נמצא בירושלים ובבאר שבע וכעת יש שלוחה נוספת גם באשדוד, במרכז הסיטי (בתוך מכללת "יגאל סהר"). כל הקורסים באיפור הינם בהדרכתי ובהדרכת מרצים ומאפרים בכירים מבית רוית אסף. את מוזמנת להתקשר לטל' 08-6655003, לפנות לליאת ולקבל את כל הפרטים הנוספים. בתאריך 21/2/08 יערך יום הרשמה מיוחד בנוכחותי , בו יוצגו כל מסלולי הלימוד, תוכניות הלימודים, ערכות העבודה וכו'.

אשמח לראותך ולייעץ לך בבחירת מסלול הלימוד המותאם עבורך

יום מקסים,
    רוית אסף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפתון לשפיים יבשות
    ורד
    22/01/2008

שלום,
    השפתיים שלי יבשות ומתקלפות, שאני שמה שפתון או ליפ גלוס זה לא נראה טוב. מה אפשר לעשות כדי לא להיראות חיוורת כשהעור יבש?

לקביעת תור
    סגירה
    שפתון לשפיים יבשות

הוספת תגובה

• שפתיים יבשות...

רוית אסף
    23/01/2008

היי ורד,

יובש בפנים הוא בהחלט אחד מסימפטומי החורף. ראשית חשוב להשתמש בקרם לחות עשיר ואיכותי. גם את שפתייך מישחי בווזלין או בכל קרם אחר שומני שיילחח את שפתייך כמו שצריך. חשוב להקפיד על פעולה זו במשך כל שעות היום. כדי לא "להפסיד" את שלב הליפסטיק, אז מירחי לובלו (ווזלין) שקוף על השפתיים ומעליו ליפסטיק או גלוס ואז את גם מקבלת מראה שאינו חיוור וגם שפתיים פחות יבשות. חוץ מזה, שימי מעט סומק על לחייך (בתפוחי הלחיים) למראה בריא וקורן.

בטוחה שתרגישי ומהר מאוד בשיפור....

נשיקות,
    רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בפנים
    שולי
    17/01/2008

שלום רווית, יש לך פורום מעולה, כלהכבוד על ההשקעה.
    יש לי יובש בפנים בכמה מקומות ספציפיים, זה נראה כמו פטריה אבל אני לא ממש יודעת אם זה פטריה. מה לעשות? האם לנקות את הפנים כרגיל? האם לא להשתמש בסבון פנים?

לקביעת תור
    סגירה
    יובש בפנים

הוספת תגובה

• לשולי...

רוית אסף
    21/01/2008

היי מתוקה,

ברוכה הבאה ותודה.

ממילה', היות ואת חוששת שיש לך פטריה בפנים, את חייבת לגשת לרופא עור שקודם יטפל בפטריה. לעניין יובש בפנים, זה קורה יותר בחורף, גם למי שלא סובלת מעור יבש, לרוב במזג אוויר קר, העור מתייבש ולעיתים נסדק ולכן חשוב מאוד ללחח אותו בוקר וערב בקרם רווי לחות.
    אני לא ממליצה להשתמש בסבון פנים או בכל תכשיר אחר לפני שאת מבררת את מצב הפטריה, אם זו אכן פטריה. לטיפול בפטריה צריך להעזר במשחות טיפוליות. אגב סבון פנים גם מייבש את הפנים, לכן כדאי להשתמש בתחליב פנים ובמי פנים (לא על בסיס אלכוהול).

אשמח לדעת מה מצבך, מקווה שזו לא פטריה ופשוט השתמשי בקרם לחות עשיר מאוד ותחושי מהר מאוד בהבדל.

יום מקסים,

נשיקות,
    רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה ללמוד!
    אורי
    15/01/2008

שלום רב,
    אני בת 23 ומעוניינת להתחיל ללמוד איפור מקצועי, התחלתי לברר באינטרנט על כל מיני בתי ספר, כולם כמעט נותנים את אותם הדברים, ובערך אותו זמן לימוד... הבנתי שגם לך יש בית ספר אך אני מקווה שתוכלי להיות ריאלית בתשובתך, רציתי לדעת איזה בית ספר באמת נחשב לטוב ביותר?? אודה לך על תשובתך הכנה...
    בתודה מראש,
    אושרית

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה ללמוד!

הוספת תגובה

• קורס איפור מקצועי

רוית אסף
    16/01/2008

היי אושרית/ אורטל

את צודקת שתחום בתי הספר שמציעים לימודי איפור נהיה רבוי ולכאורה נראה כי כולם מציעים אותו הדבר. אז מה עושים? איך בוחרים?, אני יכולה כמובן לספר לך על ההדגשים שלי מאוד חשובים, לדוגמא קורס איפור מקצועי בבתי הספר שלי הינו בפיקוח משרד התמ"ת, מה שמקנה לך תעודה רישמית של התמ"ת בסיום הקורס, כמו כן, שם ביה"ס, המוניטין, הניסיון חשובים מאוד. לתלמידיי קל יותר להשתלב תעסוקתית היות ו"רוית אסף" זה שם בעל מוניטין רב בעולם האיפור והיופי. צוות המורים שלי בקורס הינו המקצועי ביותר, אלו מאפרים שעובדים בתעשיה, בטלוויזיה ומוכרים בתחום. חוץ מזה, בוגרת שלי זכתה במקום ראשון באיפור יופי מקצועי בתחרות שהתקיימה בת"א בחסות התמ"ת ובה השתתפו בוגרים מכל בתי הספר לאיפור - נתון מלבב בהחלט! שימי לב לערכת העבודה שמציעים, אנחנו נותנים לתלמידינו מזוודת איפור עשירה ומקצועית.
    אני ממליצה לך לראות שיעור דוגמא, לשוחח עם תלמידות ואת כמובן מוזמנת גם אלי להתרשם.

אשמח לייעץ לך בבחירת מסלול הלימודים,

שלך,
    רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיער שלי מאוד מאוד יבש
    -
    15/01/2008

והוא די מתולתל.....

אני חייבת לשים עליו קרם, ולא משנה כמה אני שמה.......אחרי איזה שעה זה נראה כאילו לא שמתי כלום!!!!!!!!!!!!!!!זה מתנפח..מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    השיער שלי מאוד מאוד יבש

הוספת תגובה

• היי...

רוית אסף
    16/01/2008

היי מתוקה,

את נשמעת מיואשת וחבל.... אני מציעה לך לגשת לספר שלך שבטח ידע לעזור לךף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך רוית.
    אתי
    13/01/2008

האים את ממליצה על איפור קבוע גבות תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך רוית.

הוספת תגובה

• איפור קבוע...

רוית אסף
    15/01/2008

היי אתי,

איפור קבוע זה עניין של גישה וכמובן טעם אישי. לי עקרונית, יש בעיה (במיוחד בפנים) עם משהו קבוע, אם גבותייך דלילות את יכולה למלא אותן בעזרת צללית התואמת את גוון שערך (מומלץ טון אחד פחות מגוון השיער, כדי שיראה טיבעי ולא מודגש מדי), או בעזרת עיפרון פיגמנט (ניתן לרכוש בדר"כ אצל קוסמטיקאיות). אולם אם "אין לך גבות", אז כנראה שאיפור קבוע הוא הפתרון היחידי. בכל מקרה, אם את בוחרת באיפור קבוע, תבקשי קודם לשרטט בעזרת עיפרון, כדי שתאשרי את העיצוב.

יום מקסים,
    רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רויטל
    09/01/2008

האם אחרי ששמים קונסילר על כתמי חצקונים חייבים לשים עוד משהו כמו מייק אף או פודרה. אני מאוד אוהבת ללכת בלי איפור כלל, אבל יש לי כתמים של חצקונים. האם אפשר רק לשים את הקונסילר על הכתמים וזהו?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לרויטל..

רוית אסף
    09/01/2008

היי,

את לא חייבת להשתמש בקונסילר לכיסוי כתמים בפנייך, עקרונית מייק אפ בעל כיסוי טוב מספיק. אגב מייק אפ בעל כיסוי טוב לא חייב להיות מאסיבי וכבד, גם מייק אפ על בסיס נוזלי וקל (שיהיה איכותי עם פיגמנט מרוכז) עושה את העבודה. אם תשימי קונסילר על אזור מסויים בפנים, זה יראה כמו כתם, לכן אם את שמה קונסילר באזור הכתמים, כדאי לאחד את הגוון ע"י מריחת מייק אפ בגוון פנייך ורצוי לפדר בעזרת פודרה למראה מט.

המשך ערב נפלא,

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    סיון
    07/01/2008

בת 28, עור רגיל עד שומנית, חצ'קון סורר מידי פעם (אזור ה-T). מתאפרת מידי יום, לא כבד.

לפני שבוע וחצי קניתי 3 מוצרי קליניק ANTI BLEMISH SOLUTIONS. זה אומר: סבון מוצק, מי פנים וקרם לחות (שלושתם מהסדרה הזו) ואני משתמשת בהם בוקר וערב.

בנוסף, קניתי היום (ואני מתנצלת מראש על השמות העממיים... גם לחשבון הבנק יש מה לומר) מסכת סאונה חמה לפנים PURE של גרנייה וכן ג'ל גרגירים לניקוי עמוק PURE ZONE של ל'אוריאל.

שאלותיי:
    1. מתי להשתמש בפילינג ובמסכה? האם בין הסבון פנים למי פנים או שזה בא במקום אחד מהם?

2. והאם להשתמש פעם בשבוע בכל אחד מהם (כלומר, יום שני פילינג ויום חמישי מסכה...)?

3. ועוד סתם, אם אני כבר פה: העור שלי נראה ממש פגום, נקבוביות ענקיות כאלה (אם אני מזהה נכון). יש מה לעשות? כי מכל מה שקראתי גיליתי שאין מה לעשות על נקבוביות?...

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לסיוון...

רוית אסף
    09/01/2008

היי סיוון,

אז ככה, לעניין השימוש בפילינג ומסכה, עקרונית שימוש אחת לשבוע מספיק, הפילינג חודר עמוק יותר לשכבות העור ולכן מנקה ביסודיות יותר מכל תחליב או ג'ל שמסיר את שכבות הלכלוך העליונות בלבד. ישנם סוגים שונים של פילינגים: על בסיס גרגירים או משחתי (פילינג ביולוגי- למי שסובלת מעור מגורה, פצעונים וכו'), מרחי את הפילינג על פנייך, המתיני שיתייבש וגרגרי בעדינות, לאחר מכן, מרחי מסכת הזנה, שמטרתה להזין את העור ו"לסגור" את הנקבוביות הפעורות ש"נפתחו" בשלב הפילינג.
    סבון פנים / מי פנים מיועדים כאמור לנקיון שטחי ליום יום.
    נושא הנקבוביות הפעורות, אכן שכיח בקרב רבות, זה די סוג של עור, בעיקר שומני. את יכולה לצמצם ע"י שימוש במסכה המיועדת לנקבוביות פעורות, יש כל מיני מסכות מתקלפות שיעילות לעניין זה.

יום מקסים ויפה....

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכת הזנה

נועה קוסמטיקה
    13/01/2008

מיועדת לעור יבש, מבוגר, חסרת לחות בצורה קיצונית - בשום אופן לא לעור צעיר, עם פצעונים .
    מסכת הזנה מכילה שמנים בריכוז גבוה - שלא כמו מסכת לחות שמכילה מים בעיקר ושומרת מפני התייבשות העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - רווית
    דנה
    05/01/2008

היי,
    רציתי לדעת אם תרחיץ גרגרים יומיומי הוא אגרסיבי מדי לעור?
    כי כתוב שיום יום אפשר להשתמש.
    ורציתי לדעת אם זה נקרא פילינג.. תרחיץ גרגרים?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - רווית

הוספת תגובה

• פילינג לפנים

רוית אסף
    05/01/2008

היי דנה,

יש המון תרחיצים לפנים על בסיס גרגירים וואינם בהכרח פילינג. מטרתו של הפילינג ליצור ניקוי עמוק יותר בעור הפנים, ואילו תרחיצים על בסיס גרגירים עדינים יותר ומנקים את שכבת העור העליונה, את יכולה להשתמש בתרחיץ שכזה על בסיס יומי, לגרגר בעדינות את עור הפנים ולשטוף. פילינג על בסיס גרגירים, הוא מאסיבי יותר ולרוב מורחים אותו על הפנים, מחכים שיתיבש ואז מסירים ומומלץ אחת לשבוע.

בכל מקרה אם את מזהה אדמומיות או גירוי בפנייך, הפסיקי להשתמש בתרחיץ.

שבוע מדהים.

רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה..
    מישהי~~
    03/01/2008

כשמיתאפרים, זה גורם לאנשים האחרים לחשוב על המראה שבלי האיפור? (לדוגמא: אם אני מתאפרת, אז אחרים יכולים לחשוב עלי"בטח מכוערת נלי איפור"??)

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• מה הקשר??

רוית אסף
    05/01/2008

היי,

למה מטריד אותך מה אנשים חושבים?, איפור נועד לטשטש את הפחות יפה ולהבליט את מה שיפה יותר ובעיקר להרגשה טובה. אני לא בעד מסכות ומראה מגושם, אבל איפור עדין וטיבעי שכולל מסקרה, סומק וגלוס, רק יצור מראה קורן ולא חיוור ובטח לא שינוי של 180 מעלות.

חשוב שתרגישי את בנוח ולא להתעסק במה אחרים יגידו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור טלויזיה
    גלית
    01/01/2008

שלום... אני חדשה פה שיהיה בהצלחה. אני מאפרת 7 שנים,בוגרת בי"הס ירין שחף.
    ברצוני לשאול לגבי איפור שיעבור מסך (טלויזיה). לגבי צלליות מט מבריק?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה
    איפור טלויזיה

הוספת תגובה

• איפור טלוויזיה

רוית אסף
    05/01/2008

היי גלית,

ברוכה הבאה!

לעניין איפור טלוויזיה, חשוב מאוד הבסיס, יש להתחשב בתאורת אולפן והמלצמה שבולעת את הפיגמנט ולכן כיסוי של מייק אפ באדיבות רבה, שאפילו גובל במראה מסיכתי, מצטלם נהדר. כמובן ששלב הפידור חיוני מאוד ליצירת מראה מט ונקי. לעניין הצלליות, את יכולה להשתמש במגוון הצלליות במרקם מט, אפילו להדגיש יותר, כי על המסך זה יראה פחות. בצלליות מבריקות השתמשי בעדינות רק ליצירת נקודות אור מתחת לעצם הגבה, במרכז העפעף, לא על כל העפעף. שימוש יתר בהברקות יצור כתמים על המסך, אולם בהחלט ניתן להשתמש בהן, פשוט בנקודות קלות ולא על משטחים גדולים.

בהצלחה,

שלך

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש למרוח על העפעף העליון את
    עינת
    30/12/2007

המייק-אפ או שהמקום שמור לקונסילר?
    בנוסף,יש לי בבית פודרה בתפזורת,שכתוב עליה "free loose powder". האם הכוונה לפודרה שקופה ?
    תודה ויום נעים.
    עינת.

הוספת תגובה

• עפעף עליון

רוית אסף
    05/01/2008

היי עינת,

על עפעף עליון, לא צריך קונסילר, מספיק בסיס טוב של מייק אפ, שלמעשה יצור בסיס עמיד יותר לצלליות שמעליו. קונסילר, מטרתו לתקן פגמים, ולרוב משתמשים בו לכיסוי וטשטוש כהויות מתחת לעין. (או קונסילרים צבעוניים אחרים לפגמנטציה, קופרוז). אם אין כהות דרמטית מתחת לעין, את יכולה להשתמש בכיסוי של מייק אפ בלבד, ואם זה לא מספיק אז שימי קונסילר בטון אחד בהיר יותר מעל המייק אפ. יש מאפרים שמעדיפים לשים קודם קונסילר ואז מייק אפ, מנסיוני, לא תמיד צריך קונסילר, והמייק אפ מספיק, וגם אם לא אין שום בעיה לעליו לשים קונסילר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה