מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחהמיטללי19/05/2008
יש לי בעיה שממש ממש מפריעה לי יש לי מלא סימני מתיחה על החזה ועל הרגליים וברגליים לא ממש רואים אותם אבל בחזה הם יותר בהירים הצבע עור שלי
שאני שמה חזיה שממש מעלה את החזה ללמעלה אז לא ממש רואים את הסימנים אבל שאני מורידה את החזיה ממש ממש רואים פסים לבנים כאלה
אפילו אחרי שיזוף והכל עדיין רואים אותם וזה ממש מכוער
מישהי אולי יודעת מה אפשר לעשות בשביל שזה יעלם או לפחות לתשתש את זה קצת איכשהו? יש אולי מישחות או פיתרון כלשהו כי זה ממש נראה לא טוב. אולי ניתוח הרמת חזה או משהו כזה יכול לעזור?
אמא שלי אומרת לי שלכולם יש את זה אז בטוח יש פה מישהי שיודעת מה אפשר לעשות בשביל שלא ממש יראו את זה? שזה יעלם או משהו
תודה למי שעונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה ...
רוית אסף20/05/2008היי,
למיטב ידיעתי, (שאלתי גם רופא וגם פלסטיקאי), סימני מתיחה זו צרה שלצערנו לא ניתן להפטר ממנה, אפשר קצת לטשטש ע"י שיזוף או שימוש בקרמים ייעודיים, אבל השינוי מינורי לגמרי. אולם, אם סימני המתיחה אצלך נגרמו כתוצאי מירידה דרסטית במשקל, למשל, כך שנשאר לך עור עודף, יתכן ויהיה ניתן להעלימם ע"י ניתוח מתיחה. בחזה מדובר בהרמת חזה, כאשר חותכים את העור העודף (ובכך מצמצמים משמעותית את האזור עם הסימנים) וכנ"ל באזור הבטן. אם זהו מצבך, אני ממש ממליצה להיוועץ בפלסטיקאי. הוא יכול בהחלט לעזור בעניין.
בהצלחה,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
אילה כהן28/05/2008אכן הייתי ממליצה לך במידה והעיניין מאוד מעיק עלייך לפנות למכון כלשהו העוסק בתחום. בכל אופן בידקי היטב והתייעצי לפני כל החלטה בעיניין. שיהיה בהצלחה אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
רינת פלג01/06/2008יש לי משהו בשבילך שיכול לצמצם מאוד את סימני המתיחה. צרי איתי קשר בבקשה במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל מי שענה להודעה שלי
מיטללי18/06/2008תודה על התשובות,
לרווית- אני לא רואה עור עודף בחזה שלי אבל יש מלא פסים כאלו ממש בהירים מהעור וגם אחרי שיזופים זה נראה יותר בהיר מהעור וזה לא עוזר...אני חושבת לעשות ניתוח הרמה והגדלת חזה עוד שנה שנתיים כי זה ממש מפריע לי חוץ מיזה שגודל החזה והצורה שלו נפולה וגם זה מפריע לי...זה יפתור את הבעיה של הסימני מתיחה לדעתך? יש סיכוי שאולי זה יחמיר את סימני המתיחה או שהם ישארו אותו דבר גם לאחר ניתוח הרמה ?...ומה זה ניתוח מתיחה אפשר לעשות אותו גם בחזה?
יש לי גם על הישבן סימנים אבל אותם בקושי ורואים... ואף פעם לא היו לי עליות משמעותיות מידיי או ירידות משמעותיות במשקל כמובן שהיו לי ירידות ועליות אבל לא יותר מידי (אגב אני בת 18 וחצי )
תודה מראש על תושבות
ולרינת-איזה פיתרון יש לך בשבילי?.אני אשמח מאוד לשמוע אם תוכלי להשאיר לי כאן הודעה ולא באימיל כי אני לא מצליחה להכנס אליו...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל,
רינת פלג23/06/2008לא מפרסמים מוצרים מסחריים בפורומים, אז אשמח אם תתקשרי אלי, 057-4528526
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטללי...
רוית אסף30/06/2008רק רופא פלסטיקאי יוכל לענות לך על שאלתך, עקרונית בהרמת חזה מסירים את העור העודף, כך שהגיוני שחלק מסימני המתיחה יעלמו, אבל צריך לראות את מצבך. כדאי להגיע ליעוץ אצל פלסטיקאי. אני יכולה להמליץ לך על דר' בורדובסקי בדר' סנטר בתל אביב, פגישת ייעוץ שם ללא תשלום, וכך תקבלי את כל התשובות המקצועיות והמהמנות ביותר.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מומלץ לטפל באקנהחסוי18/05/2008
שלום
הפיליפינית של אמא שלי כשבעה חודשים בארץ, והתפשט לה אקנה על כל הפנים (צבעם אדמדם)
היא טוענת שכאשר היתה בפיליפינים הפנים היו חלקות.. ורק כאשר הגיע לארץ התחיל להיות לה אקנה, ברמה כזאת שזה מתפשט עוד ועוד על הפנים וסביב השפתיים.
מה ניתן לעשות בקשר לזה?
איזה תכשירים עליה לשים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך,
אילה כהן19/05/2008יכולות להיות סיבות רבות להופעת פצעי אקנה בפנים. משהו חשוב שלא ציינת הוא גילה של הפיליפינית שלכם. בכל מקרה אם המצב חמור ואף מתפשט ראוי ורצוי לראות גורם מקצועי שייתן את דעתו לנושא כגון קוסמטיקאית או רופא עור.
מקווה שעזרתי אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
חסוי19/05/2008היא בת 32 , קוסמטיקאית יכולה לעשות לה ניקוי עמוק ולייעץ לה על תכשירים שייבשו לה לה את הפצעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה בפנים - פטרוזיליה?חנה17/05/2008
יש לי סבוריאה בצידי האף ובין הגבות
ניסית כבר הרבה משחות וללא הצלחה
האם למישהי יש המלצה לטיפול שבאמת עוזר?
היום באינטרנט ראיתי המלצה לטיפול בנוזל של פטרוזיליה. מישהי ניסתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חנה
רינת פלג01/06/2008שלחי לי מייל בבקשה וצייני את סוג העור שלך (שמן, רגיל או מעורב). [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם ברבדוס של אנה לוטן עוזר!
סבטלנה12/06/2008תנסי לקנות קרם ברבדוס של אנה לוטן זה עוזר ועובד גם ימסכת ברבדוס וגם משכת ברבדוס סבון פנים ומי פנים כל המוצרים מצויינים ץ תנסי לקנות......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי ד"ר דוב קלייןסבטלנה14/05/2008
מי מכיר מוצרי ד"ר דוב קליין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מה שדב קליין מוכר דרק
מני29/05/2008העבודה שלו לא שווה וכך גם הקרמים שהוא מוכר דרקים ,עלי הוא עבד אז שלא יעבוד עליכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת כתמי שמשאורטל13/05/2008
אני בת 27 ורציתי לדעת איך אני יכולה להבהיר את הנמשים וכתמי שמש נוספים שיש לי על הפנים (בחודשי הקיץ הם אפילו מתכהים ובולטים יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להבהיר נמשים וכתמים...
רוית אסף15/05/2008היי מותק,
עקרונית, הבהרת כתמי שמש/ נמשים, ניתנת אכן בתכשירי הבהרה למיניהם. עקרונית, יש אפשרות לפילנג עמוק, שזו פעילות של קילוף שכבת העור העליונה, שמטרת לחדש את העור וע"י פעולה זו הכתמים אפילו נעלמים. אני לא בטוחה שזו מטרתך, כי זו פעולה לא סימפטית במיוחד, העור מאוד מגורה אחרי ולרוב עושות זאת נשים בגילאים מתקדמים יותר. אגב זה גם מעלים קמטוטים בפנים. כדאי שתיוועצי ברופא עור. בכל מקרה, גם טיפול הבהרה אצל קוממטיקאית, סדרה של טיפולים יעזרו לך ויפחותו את הכתמים.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לפניםרחל11/05/2008
היי רווית, אני בת 29 אמא ל- 2 ילדים יש לי עור שמנוני עם קצת חצקונים קצת צלקות וקצת נמשים והכל ביחד נראה בלגן אחד גדול אני לא מטפלת בפנים לא הולכת לקוסמטיקאית איך אני יכולה לבד לטפל בפנים ולהחיות אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל היקרה
אילה כהן11/05/2008עור הפנים שלנו ובכלל המראה החיצוני שלנו הינו כרטיס הביקור שלנו לכל מקום אליו אנו מגיעים.
חשוב שכבר בגילך תקפידי על טיפול נכון בעור הפנים.
במידה ועור הפנים שלך הינו שמנוני חשוב שתשתמשי במוצרים לניקוי והזנת הפנים על בסיס מים.מכיוון שמוצרים שמנוניים יגבירו את תופעת החצ'קונים בעור.
במידה ואת גרה באזור הדרום או ירושלים אשמח להעניק לך ייעוץ מקצועי באחר מהסניפים שלנו,ולתת לך כלים מעשיים לטיפול בעורך באופן יומיומי.
במידה ואת מעוניינת השאירי את פרטייך ונתקשר אליך, אשמח לעזור אילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההה על רימלספיר1509/05/2008
ה' לא בירך אותי בהמון ריסים......
ובערך פעם ביום או יומיים אני רואה שנושר לי ריס
זה נורמלי?????
ועוד משהו
עם לא מורידים את הרימל מהריסים יש מצב שזה גורם לנשירת הריסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ספיר...
אילה כהן11/05/2008חשוב ביותר להשתמש ברימל איכותי, ולא לקנות בשווקים , מדובר במוצר שבא במגע עם העיניים ועשוי לגרום לגירויים ואף לדלקות עיניים.
לעולם אין להשאיר במשך הלילה איפור על הפנים ובטח לא רימל. חובה לנקות לפני מריחה חדשה.
לא לשכוח להוריד. אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוסיף ריסים...
רוית אסף15/05/2008היי מותק,
יש מצב לטפל בדלילות ריסים. ניתן להעשיר את ריסייך ע"י הלחמת / שזירת ריסים. זו פעולה מאוד פשוטה שאינה כרוכה בשום כאבים או סיכון. למעשה שוזרים ריסים בודדים בין ריסייך. זה מחזיק לכשלושה חודשים, כך שאת יכולה כל פעם לחדש. ניתן לעשות זאת אצל קוסמטיקאית, היום רוב הקוסמטיקאית יודעות לעשות זאת.
אני ממש ממליצה לך.
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי!=).08/05/2008
אני רוצה שיהיה לי צבע עור , בצבע קרם . לא שזוף ולא לבן . (הצבע הטבעי שלי הוא לבן)
כמו של פנינה רוזנבלום. איך היא משיגה את הצבע הזה?
יש הרבה דוגמניות\שחקניות עם צבע קרם כזה..פעם הן שזופות ופעם הן חיוורות
אז זה ברור שהצבע הוא לא הצבע הטבעי שלהן!
איך הן עושות את זה?
תודה מראש=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע קרם???
רוית אסף09/05/2008היי מותק,
צבע העור יכול להשתנות או ע"י שיזוף, או ע"י מריחת מייק אפ בגוון הרצוי. תמונות של דוגמניות/ שחקניות שאת רואה עוברות פוטושופ, יש משחקי תאורה, צבע העור שנראה בטלוויזיה תמיד בהיר יותר ממה שבחיים, בגלל תאורת האולפן.
לכן, אם צבע עורך לבן, ואת רוצה מעט להכהות אותו, את יכולה למרוח טון אחד כהה יותר של מייק אפ מגוון עורך הטיבעי. אבל אני ממש לא ממליצה להכהות מדי, כי אז יראה חסר פרופורציה לשאר חלקי גופך. או לחילופין, מעט להשתזף.
לא בטוח שתצליחי בכלל להגיע לגוון "הקרם" שאת מציינת, כי גווני הקרם (אם אני מבינה אותך נכון, מבלי לראותך...), שייכים למשפחת הגוונים החומים/ צהובים ואילו בעלי גוון לבן כמו שלך נמנים על משפחת הגוונים "הוורודים", גם המייקאפים מגיעים על בסיס ורוד או על בסיס צהוב (שכיח יותר), בסיס וורוד מתאים יותר בארצות קרות, היכן שאין שמש ואילו בסיס צהוב, כאמור מתאים יותר לבנות ארצנו השזופות.
בקיצור, תהני מגוון עורך הזך והקורן....
סופ"ש מקסים!
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע עור בגוון קרם
אילה כהן11/05/2008יקירתי עיניין של גוון המייק אפ, במידה וברצונך לקבל גוון שזוף יותר השתמשי במייק אפ בעל גוון כהה יותר מצבע עורך, אך השתדלי לא לסיימו בקו הלסת , אלא להמשיכו עד לקו המחשוף של הבגד.
בהרבה מקרים כשאת רואה פרסומות יש התערבות של פוטושופ ע"כ לא תמיד הצילום שאת רואה משקף את המציאות
מקווה שקצת עזרתי בהצלחה . אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוית המהממת!!! דחוף ביותר!!!!!מיכל06/05/2008
אני מאוד רוצה לעבור עיבוי שפתיים אבל אני חיילת משוחררת ואין לי כל כך הרבה כסף לשלם לרופא פרטי.
שמעתי לאחרונה על מרכז אשר נקרא "מדיקל ביוטי לייט". רציתי לדעת האם הוא מוכר בעולם היופי?
האם את ממליצה על מקום אחר אולי?
תודה רבה זה מאוד חשוב ליייי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מותק.....
רוית אסף07/05/2008היי,
אני לא מכירה את המרכז שציינת, האמת היא שהשוק רבוי ברופאים ומכונים שמבצעים גם עיבוי שפתיים. אני אישית מכירה את "דר' סנטר", ראיתי עבודות שלהם בעיבוי שפתיים, כך שאני בהחלט ממליצה.
בהצלחה יקירתי,
חג שמח!
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!
מיכל07/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי רווית..06/05/2008
האירוע הוא מחר בעצם,ו..אני רוצה בבקשה שתתני לי שמות של חברות של קונסילירם ומייק-אפים
שעליהם את ממליצה.ואני לא מורחת מייקאפ,אני רק בת 14!זה נותן לי מראה כבד מגעיל כזה..
אז אני אמרח את המייק-אפ רק על החצ'קונים.
ובקשר לקונסילר,צבע ירוק?..................אני יראה כמו שרק!
על העור זה נראה אחרת או..?
בבקשה ממך תתני לי שמות של חברות,שאת יודעת שהן טובות במיוחד..מניסיונך האישי.(לנקום,לוריאל וכו')כי אני ממש לא יודעת איזה לקנות אני לא מבינה בזה.
ותודה שענית לי.
=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מותק...
רוית אסף06/05/2008היי,
קונסילר ירוק הוא למעשה קונסילר/ מייקאפ תיקוני. הוא מגיע במספר גוונים כמו צהוב, ורוד, כתום, סגול וגם ירוק. כל צבע מיועד ל"תיקון" אחר. הירוק מנטרל אדמומיות, כשתמרחי את הקונסילר על אזור שהוא אדום (זה מצויין למי שסובלת מקופרוז = אדמומיות קבועה), את תראי שהאדום יטושטש ומעליו מורחים מייק אפ כרגיל.
לעניין המלצות, יש מליון... אני הכי הייתי ממליצה לך על המייק אפ הנוזלי שלי , הוא אומנם נוזלי, כך שיש לו מרקם קליל ונעים ולא מסכתי, אך הוא על בסיס סרומים וסיליקונים שיוצרים כיסוי מצויין. אבל... בגלל שהארוע מחר, ואת מוצרי האיפור שלי ניתן להשיג כרגע רק בבתי הספר לאיפור שלי בירושלים או בב"ש, אז אני מציעה לך להגיע לאחד מרשתות הסופר פארם ולנסות את המייק אפ של רבלון (castom creations). הוא נוזלי עם כיסוי מצויין. היות ואת צעירונת, לא הייתי ממליצה על מייקאפים מוצקים כבדים. כדאי לך להגיע לסופר פארם לפני האירוע, ותוכלי להנות מאיפור ע"י דיילת יופי. כך גם "תרוויחי" איפור.
בהצלחה מתוקה ותספרי לי...
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עצובה, והלוואי רק שמחה בחייך
אילה כהן06/05/2008השוק מוצף בחברות שמוכרות קונסילרים מקצועיים , ולצערי אנחנו מנועים מלפרסם שמות כאן. עצתי לך פשוט להכנס לחנות לאיפור מקצועית וגם תוכלי לקבל ייעוץ במקום.
בעיקרון לאחר שמורחים את הקונסילר הירוק על הפצעים מורחים שכבת מייק אפ מעל לכן אם אינך רוצה למרוח מייק אפ עדיף שלא תשתמשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייק אפ
רחל11/05/2008המייק אפ של רבלון באמת טוב אבל אני משתמשת בקולור סטיי של רבלון הוא עמיד לכמה שעות תנסי אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילה\רווית שלום ..06/05/2008
אני סובלת מחצ'קונים אדומים ובולטים מאודמאוד , ושקיות מתחת לעייניים שנותן לי מראה של עיניים עייפות. יש לי אירוע מחרתיים ואני חייבת קונסילר שייתן לי כיסוי מ-ל-א ל-ג-מ-ר-י ! ניסיתי כמה וכמה קונסילרים מהטובים בצבע העור שלי , ואף אחד מהם לא נתן לי כיסוי מושלם כמו שציפיתי שיהיה.
אז בבקשה,אני חייבת חייבת שתגידו לי איך להסתיר מה לשים קונסילרים טובים הכול רק תציעו (חוץ ממיק-אפ כי אני לא משתמשת.)
מחכה לתשובה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי ה"עצובה".....
רוית אסף06/05/2008היי מותק,
ראשית את ממש לא צריכה להיות עצובה, חצ'קונים עוברים! היות ויש לך אירוע מחרתיים ואת חייבת "פתרון" מיידי, אז ככה: עקרונית כמה שתנסי להסתיר את החצ'קונים יותר, כך הם יבלטו יותר. מה שאני ממליצה זה להשתמש במייק אפ בעל כיסוי טוב, על כל הפנים. אל תנסי למרוח עוד ועוד שכבות באזור החצ'קונים, כי זה רק יבליט אותם יותר. עקרונית אם העור אדמומי, מרחי קונסילר ירוק (מנטרל אדום) באזור האדמומי ומעליו כיסוי של מייק אפ סטיק או קרמי. לא הייתי ממליצה על מייק אפ נוזלי, כי יש לו כיסוי דק מדי.
לעניין השקיות מתחת לעיניים- אם מדובר בשקיות בולטות באופן דרמטי, אז אמצעים כירורגים רק ישפרו את המראה. אבל ניתן לטשטש ע"י איפור נכון. באזור השקיות מירחי מייקאפ/ קונסילר בטון אחד בהיר יותר מגוון העור וע"י כך תיצרי אשליה של "אור".
בכל מקרה, אם תצליחי להגיע למאפרת מקצועית אני בטוחה שתדע להתמודד עם איפור תיקוני, וגם אם לא תנסי לבד. אפרי את העיניים כך שהן תהינה משוכות כלפי מעלה עם תיחום כהה בזוית החיצונית, והברקת שימר על הרכות למראה מואר וזוהר.
בהצלחה לזאת שחייבת לשמוח מחרתיים! ובכלל בחיים....
שלך,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה קוסמטיקאיתדנה29/04/2008
דרושה קוסמטיקאית מקצועית למשרה חלקית
שעווה
פדיקור/מניקור
דנה 052.4000355* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ליטל01/07/2008אם זה עדיין אקטואלי,תיצרי איתי קשר 0503101012,ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמיכל28/04/2008
נגמר לי הסבון פנים וכמה ימים שלא ניקיתי את הפנים וההרגשה ממש לא משהו..
יש תחליף זמני עד שאני אקנה סבון פנים חדש?
אולי משהו טבעי שאני יכולה להכין בבית ושזה ייתן את אפקט הניקיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
נמרוד29/04/2008היי מיכל2.
אשמח להמליץ לך על סבון הפנים של NuSkin שזכה בפרס סבון הפנים הטוב בעולם !
פרטים במייל
[email protected]
0524442838* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת יש לי את כל הערכה...
מיכל29/04/2008גם את המי פנים ואת המסיכה וגם את הקרמים..מאוד מומלץ!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
נמרוד29/04/2008שמח שאת מרוצה מהמוצרים שלנו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה ?
נמרוד29/04/2008אז למה את לא קונה עוד סבון שלנו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח כנס..
מיכל29/04/2008אני חושבת שהמוצרים של ניוסקין מצויינים פשוט נגמר לי הסבון פנים ושאלתי אם קיים בבית תחליף שאני יכולה לנקות בינתיים איתו את הפנים..עד שאני אקנה סבון פנים חדש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי!
נמרוד29/04/2008כבר חשבתי שנתקלתי בגברת עם מחסור סבון פנים אז באתי לעזרתך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח כנס..
מיכל29/04/2008אז כמה זמן אתה עובד בניוסקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!
נמרוד30/04/20086 חודשים:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי רווית , זו שוב אני . =)ילדונת27/04/2008
תודה שענית לי בקשר לסומק , ויש לי שאלה נוספת . ;)
תראי אני ממש רוצה לדעת איך לעשות תפוחים בלחיים !
לא עצמות לחיים גבוהות , אני לא אוהבת את זה . (למשל כמו של קייט מוס)
אלא תפוחים חמודים כאלה בלחיים כמו של אישורריה ראי למשל .
איך אני עושה את זה ? את יכולה להסביר ולפרט לי ?
אני גם לא אוהבת איפור כבד , אז שיהיה מאודמאוד עדין .
אבל לחים שמנמנמות כאלה . =]
אני מאוד מעריכה אותך , ובאמת כל הכבוד לך שאת מפנה לעצמך זמן
ועונה לנו הגולשים :)
ואת מ-ה-מ-מ-ת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילדונת..
רוית אסף30/04/2008היי,
הייתי שמחה מאוד להדגים לך, כך שאם יזדמן לך להגיע לאחד מסניפי בית הספר לאיפור שלי, זה יהיה הרבה יותר פרקטי.... , אבל, בכל מקרה המטרה בסומק היא אכן ליצור לחיים סמוקות. מרחי סומק כהה יותר מתחת לעצם הלחי בקו אופקי וטשטשי ובתפוחי הלחיים (תחייכי ותזהי אותם), תיצרי הסמקה ע"י שימוש בסומק ורדרד/ אפרסקי וטשטשי. כך תקבלי מראה עדין אך קורן ובריא.
דרך אגב, סורי על התגובות המאוחרות, הבוקר נחתתי בארץ, אחרי שבוע בתאילנד.
ערב מקסים יקירתי ותודה על ה-מ-ה-מ-מ-ת....
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואני אגיע לאחד הסניפים שלך ..
ילדונת01/05/2008את תאפרי אותי או אחת התלמידות שלך ? יש לך סניף בצפון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדונת....
רוית אסף04/05/2008היי מותק,
אין לי סניף בצפון. אני נמצאת בבאר שבע, ירושלים ובאשדוד.
תאפר אותך אחת המאפרות שלי, הן כולן מאפרות בכירות. תוכלי לתאם גם ביום שאני נמצאת ואשמח מאוד להכירך....
יום נפלא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סומק =)ילדונת22/04/2008
רווית שלום!:)
רציתי להתייעץ איתך לגבי משהו,הפנים שלי ארוכות,וגם האף שלי.
אני רוצה לתת לפנים שלי מראה רחב ומלא עם סומק שמותאם במיוחד לבנות
עם נתון כמו שלי(פנים ארוכות),על מה את ממליצה לי מהניסיון האישי שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "הרחבת" הפנים
רינת פלג25/04/2008היי ילדונת,
כדי ליצור אשלייה של פנים רחבות יותר, עלייך להניח את הסומק בקו מטושטש אופקי. כלומר, במקום להניח סומק על תפוחי הלחיים ("חדודים"), ולטשטש החוצה ומעט בזוית עולה, עלייך להניח אותו באותו מקום (תפוחי הלחיים), ולטשטש החוצה בקו מאוזן. רצוי שהסומק יהיה בגוון ורדרד ואז זה גם ייתן אשלייה של נפח.
מקווה שעזרתי...
www.rinatmakeup.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ילדונת...- סומק מתאים...
רוית אסף30/04/2008היי מתוקה,
לא מחקתי את הודעתך, בכל מקרה, על מנת ליצור אשליה אופטית של מראה פנים רחב יותר יש למרוח את הסומק בקו אופקי מעט באלכסון מתחת לעצם הלחי. לטשטוש "אורך" האף, אני ממליצה לך ליצור הצללה כהה בקצה האף, כלומר עם מעט סומק כהה להצליל את קצה האף.
דרך אגב, ראיתי שקיבלת תשובה מצוינת מרינת פלג.
בהצלחה וערב מקסים,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)