מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לפיגמנטציהשרה22/07/2008
שלום רב, היי רווית ראשית תשובתייך וסבלנותך ראויים לשבח. הייתי מעוניינת שתיתני לי טיפים כיצד להתאפר בעדינות למרות שיש לי כתמי פיגמנטציה בפנים ובשפם אני לא אוהבת שהמייק אפ נראה עליי כמסיכה הייתי מעוניינת לדעת האם אפשרי להתאפר בעדינות אבל עם הסתרה של הכתמים תודה רבה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה שלום
אילה כהן22/07/2008ראשית ניתן להשתמש במייק אפ נוזלי שמרקמו כשמו נוזלי וקליל שמרגיש ממש כמו קרם פנים. נכון להיות במידה וכתמי הפיגמנטציה שלך הם תוצאה של חשיפה לשמש ישנם מייק אפים בעלי מסנני קרינה המגנים על עור הפנים ומשמשים ממש כמסך בין השמש לעור.
היתרון במייק אפ הנוזלי הוא שמרקמו הקליל לא מקנה מראה כבד. חשוב לרכוש מייק אפ בעל רמת כיסוי גבוה על מנת להבטיח את כיסוי הפיגמנטים.
קצת סומק בגןן ורדרד יקנה לעורך מראה זוהר. אצלנו ברשת ניתן להשיג את הטרקוטה המדהימה שזה מעין סומק עם שימר . קצת גלוס עם פיגמנט או ללא מסקרה וצאי לך לעוד יום נפלא .
בהצלחה ותמיד כאן עבורכם אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה המקסימה
שרה23/07/2008ראשית תודה רבה על תשובתך המהירה , אך אני מעוניינת לדעת האם יש צורך להוסיף פודרה או שרק מייק נוזלי יספיק? תודה מראש שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
אילה כהן30/07/2008תפקיד הפודרה לקבע את המייק אפ לעור הפנים. ובמקרה שהעור שמנוני גם מונע הברקה של העור. במידה ועור פנייך אינו יבש במיוחד ניתן גם להוסיף את הפודרה.
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה- מייק אפ תיקוני.
רוית אסף23/07/2008היי שרה,
תשובתה של איילה מספקת. אני רק רוצה להוסיף שיש מייקאפים תיקוניים לכיסוי כתמים בפנים. לדוגמא מייק אפ ירוק מנטרל אדמומיות ולכן מי שסובלת מקופרוז יכולה למרוח מעט מייק אפ תיקוני בגוון ירוק על האזור האדמומי ומעליו מייק אפ רגיל המקנה גוון אחיד לפנים. אותו כנ"ל עם כתמי פיגמנטציה.אם כיסוי של מייק אפ רגיל בגוון עורך אינו מספיק, אזי מרחי על הכתמים בטפיחות מייק אפ תיקוני בגוון סגול ומעליו טשטשי עם מייק אפ בגוון עורך לכיסוי אחיד. את המייקאפים התיקוניים משיגים רק בחנויות לאיפור מקצועי. אם את באזור ירושלים, באר שבע או אשדוד, את מוזמנת להגיע אל אחד מסניפינו ונתאים לך בשמחה. אם לא, אז פשוט גשי לחנות איפור מקצועי באיזור מגורייך.
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית המקסימה
שרה24/07/2008תודה רבה על תשובתך ועדכונך באמת אמסה להגיע לאחת מרשת הינויות שלך על מנת שתתאימו לי איפור נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אחרי טיפול באפילציהsara7919/07/2008
ביצעתי טיפול באפילציה באזור הסנטר לפני כשבועיים ואחרי הטיפול יציאו לי פצעים ולאחר שנעלמו גיליתי שנותר לי כתמים חומים באזור שקיבל את הטיפול. האם הכתמים ייעלמו ומה אפשר לעשות בנדון. אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרה כתמים אחרי טיפול באפילציה
אילה כהן20/07/2008רצוי לאחר טיפולים מסוג זה לא להיחשף לשמש. פגשתי לא מעט בנות שטענו שקיבלו כתמים באזורים שבהם עשו אפילציה , והכתמים לא נעלמו, אני מציעה שהדבר הטוב ביותר יהיה שתיפני למכון שבו עשית את הטיפול אני בטוחה שהם יוכלו לתת לך מידע בנושא.
בהצלחה אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על כהות מתחת לעיןשושנה18/07/2008
שכחתי לשאול איך מסתירים שחור מתחת לעניים ,מה עושים והיכן אני יכולה לקנות זאת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשושנה כהות מתחת לעין
אילה כהן18/07/2008בד"כ מסתירים בעזרת קונסילר בגוון הכהות, במידה ויש קימטוטים בנוסף רצוי להשתמש במייק אפ נוזלי בגוון הכהות וזאת ע"מ למנוע הדגשה של הקמטים (כמובן במידה ויש)
שבת שלום אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות תעודה ממשרד התמ"ת באיפורשושנה18/07/2008
הי רוית רציתי לדעת מה החשיבות של תעודה של משרד העבודה בקורס איפור ומה צריך לבדוק בבי"הס כשנרשמים לקורס איפור? אני יודעת שאצלכם בבאר שבע כו נותנים תעודה של משרד התמ"ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודה של התמ"ת
רוית אסף23/07/2008היי שושנה,
נכון, בבתי הספר לאיפור "רוית אסף", אכן מקבלים מסיימי הקורס בהצלחה תעודה של משרד התמ"ת. בנוסף מקבלים תעודת מאפר מקצועי.
משרד התמ"ת מקנה תעודות מטעמו, לאחר שבדק ובחן את ביה"ס , את צוות המורים והמדריכים שחייבים להיות בעלי וותק וניסיון בהוראת איפור ולא רק מאפרים מקצועיים, את תכני ונושאי הלימוד ועוד, כך שאם ביה"ס מקנה לתלמידיו תעודה של התמ"ת- חשיבות הדבר שמדובר במוסד רציני וממוסד שעומד בקרטריונים ובדרישות מקצועיות גבוהות במיוחד.
בבואך לבדוק קורס איפור, אני מציעה לך ראשית להגיע למקום ולהתרשם ולא להסתמך על אתר אינטרנט או שיחה טלפונית. דרשי לראות תעודות הסמכה ובררי מי הצוות המקצועי. אגב, תעודה של התמ"ת חתומה ע"י התמ"ת.
יתרה מזו, חשוב ורצוי ללמוד בב"ס בעל מוניטין ורזומה, כי מעבר לעובדה שסיימת ללמוד, חשוב שתוכלי להתהדר במוסד שבו למדת, שיש לו שם בקנה מידה ארצי, שכמובן יפתח לך דלתות.
את מוזמנת בשמחה להגיע לפגישת ייעוץ, ללא שום התחייבות ולהתרשם.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איי ליינר ועודאורי16/07/2008
שלום רוית, מה שלומך? רציתי ממך עצה מה לשים יחד עם אייליינר בכל בוקר לעבודה, אני שמה רק אייליינר שחור או כחול, עדין מאוד, יש לי עיניים כחולות קטנות ופנים בהירים, אני רוצה אולי תוספת אבל ממש עדינה ומשהו שלא לוקח זמן, אני לא שמה מייק אםפ וכאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייליינר
אילה כהן17/07/2008אורי שלום,
לעיניים כחולות מאוד מחמיא צלליות בגוון חום, אפרסק, ורוד עתיק שהן בסיס לאייליינר מתבקש , אפשר להניח על גלגל העין קונסילר שמאפשר לצללית להתקבע בצורה מקסימאלית ומחזיק שעות רבות. וכמובן הפינלה של איפור העין מסקרה תמיד תיתן מראה מרשים .
בהצלחה אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי שמש בפניםלי13/07/2008
שלום רב אשמח לדעת אמצעי טיפול (כימיים וטבעיים) ומניעה לכתמי שמש בפנים. כמו- כן אשמח לדעת האם טיפול בלייזר אפקטיבי גם כן. המון תודה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי שלום לך
אילה כהן13/07/2008יש היום הרבה מאוד משחות שמבהירות כתמי שמש בפנים. מה שחשו ב שתדעי בנוגע לרובן הוא שזה ממש כמו חתונ ה כתולית. כלומר את מחוייבת להקפיד על טיפול למשך תקופה ממושכת ועיקבית. ברוב המקרים ניתן להשיג תוצאה של ריכוך הפיגמנט דבר המשפר בצורה משמעותית את המראה של הכתמים.
בנוגע לטיפולים כימיים כמובן שישנם פילינגים עמוקים שהטיפול כרוך בחדירה מאוד עמוקה וכמובן רצוי לעשות אצל הטובים ביותר בתחום .
אין לי הרבה אינפורמציה לגבי טיפול בלייזר צר ליץ
רצוי לעשות טיפולים מסוג זה בחודשי החורף שכן החשיפה לשמש ממש לא מועילה לטיפול. וכן להקפיד ללכת עם קרמים שמסנני קרינה ומגנים על העור. דרך אגב גם במייק אפ יש מסנני קרינה ומומלך במידה ויש לך פגמנטים המופיעים כתוצאה מחשיפה לשמש למרוח מידי יום.
מקווה שעזרתי . ביי אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף טבעירחל12/07/2008
אני מאוד בהירה ורוצה להשתזף הבעיה שאני משתזפת אני מקבלת בנוסף נקודות חן ונמשים בפנים ובגוף מה לעשות בכדי להשתזף ולא לקבל נמשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרח
אילה כהן13/07/2008ממליצה לך להימנע משיזוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםלילוש10/07/2008
אין לי ממש פצעים על הפנים, אבל יש כאלה סימנים של פצעים...כאילו נשאר כזה סימן של פצע שכבר לא קיים חח היום הייתי באיזו חנות והם הציעו לי מין דבר כזה ששמים על הפצע או הסימן(החומר בצבע לבן) ותוך יומיים זה עובר...אז בכלל יש דבר כזה שמעלים את הכתמים האלה של הפצעים? ותוכלי להסביר לי מה בדיוק חלב פנים עושה ומה מי פנים עושים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש היקרה
אילה כהן10/07/2008כאשר הפצע מופיע על הפנים ואנו מחטטים בו או "מפוצצים" לפעמים נותר סימן שזה בעצם שטף דם פנימי. בהחלט יש משחות שעשויות להעניק חיטוי וייבוש במידה והנזק איננו חמור.
חלב פנים פותח את נקבוביות העור ומסיר היטב שאריות מתכות שנמצאות בחומרי האיפור למיניהם.
מי הפנים סוגרים את הנקבוביות מבצעים חיטוי להסרת שאיות החלב פנים.
רצוי להסיר את שאריות חלב הפנים בעזרת צמר גפן לח. ורק לאחר מכן לחטא במי פנים.
להשתמע אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי לא לקנות חלב פנים
לילוש10/07/2008ומי פנים, אפשר להסתפק בדבר אחד שהפעולות שלו הן אותו הדבר? הדיילת אמרה לי שאני פשוט יכולה לקנות את המסכה שלהם, במקום לקנות את החלב והמי פנים - אם אני רוצה חח..זה מספיק רק מסכה? עוד משהו :) יש לי מעט מאוד נמשים ואני שונאת אותם מאוד חח, איך להפטר\להבהיר...?? אני מאוד מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים על הזרועות העליונותטליה10/07/2008
יש לי מין נקודות אדומות כאלו על הזרועות, הן לא בולטות ולפעמים יש כאלו קצת בולטות, האם יש לכן מושג מה אפשר לעשות איתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליה
אילה כהן10/07/2008חסרים לי קצת פרטים לגבייך , כגון גילך והם הפצעים הם תקופתיים או נמצאים תמיד על הזרועות.
אם את בגיל ההתבגרות, זוהי תופעה שכיחה למתבגרים שבדרך כלל חולפת עם השנים. בכל מקרה רצוי להקפיד על שטיפה קפדנית באזור . במידה והמצב מחמיר תמיד טוב להיוועץ ברופא עור.
מקווה שעזרתי. אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים בזרועות הידיים
לין18/07/2008יש מוצר מצויין צמחי, טבעי ואורגני שמורחים על הזרועות או על אקנה או בכל מקום בגוף (כמו הישבן) וכבר למחרת יש שיפור מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו המוצר הזה בבקשה?? תודה
רבקה20/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור לים ולבריכה,סיגל07/07/2008
היי רוית,רציתי לדעת איזה איפור כדאי לשים כשאנו הולכות למקומות כאלה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל
אילה כהן08/07/2008באופן כללי רצוי למרוח מייק אפ עמיד במים במידה ואת חושבת גם להכנס לים.
הכי חשוב לשים מייק אפ עם מקדם הגנה כי אם כבר איפור לים אז לפחות להגן מנזקי השמש.
ותהני לך .... אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצת לימודים עבורידורית06/07/2008
אשמח לקרוא / לדעת באם משהי יודעת על בי"ס טוב באזור ת"א לקוסמטיקה (אולי רפואית). ברצוני לעשות הסבה וללימוד את הנושא. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורית
אילה כהן08/07/2008מצטערת שלא אוכל לעזור אני מירושלים בכל מה שקשור לאזור המרכז ..אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות סגורותאלוני05/07/2008
רווית, זה עתההתוודעתי לאתר שלך, שיהיה בהצלחה, אם כי על פניו נראה כי את כבר שם:-) שאלה לי אלייך, אני מבינה כי נקבוביות סגורות הן יתרון בשל המראה עם האיפור מושלם ונקי. איך ניתן, אם בכלל, לסגור נקבוביות. יש דרך לסגור אותן. בברכת שבוע נפלא אלוני ואגב, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלוני
אילה כהן08/07/2008נקבוביות פתוחות הן תופעה של העור , ניתן לשפר את המראה שלהם ע"י מסכות פנים מכווצות(בד"כ התופעה של נקבוביות מורחבות מופיעה בעור פנים שמן, בכל מקרה מומלץ לעשות איזשהו ביקור אצל קוסמטיקאית טובה שתאבחן את סוג העור שלך .. נראה לי קצת יומרני לשלוח לך אבחון על נייר
בהצלחה חמודה מקווה שעזרתי אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת קוסמטיקאית בת"אlegacy01/07/2008
מחפשת קוסמטיקאית בת"א - רצוי שתהיה ידועה ומומלצת, שמתמחה בשעווה ברזילאית. זאת הפעם הראשונה שלי ואני מחפשת מישהי שאולי אתם מכירים שהיא טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת"א***
legacy01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתל אביב****
legacy01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרוית המון מזל טוב,ורק טוב!סיגל25/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה יקירה...
רוית אסף25/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לרוית אסף על הטיפיםשולי25/06/2008
הי רוית אני כל כך שמחה שיש אתר כזה שנותן טיפים ממך ואני מיישמת הרבה ממה שכתוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכייף מתוקה, העונג כולו שלי...
רוית אסף25/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)