פורום יופי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב פנים
    תמי
    23/06/2008

שלום רב, האם למי שאינה מתאפרת בפנים אלא רק שמה איל ליינר לא צריך להישתמש בחלב פנים? נכון שזה מיותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב פנים

הוספת תגובה

• לתמי שלום

אילה כהן
    23/06/2008

נכון שלחלב פנים יש תכונה של פרוק מתכות הקיימות במוצרי האיפור שלנו, ואכן על מנת להסיר היטב את שאריות האיפור החלב פנים נותן את המענה הייסודי ביותר.
    אך חשוב לדעת שגם נשים שאינן מתאפרות מוטב להשתמש בחלב פנים כי החלב פנים מנקה ביסודיות על מנת להגן עליו מרדיקלים חופשיים ונזקים אחרים הגורמים להזדקנות מהירה של העור. גם מי שקיבלה מתנה גנטית ועורה בריא ויפה צריכה לשמור עליו בכל דרך אפשרית.
    אופן השימוש בחלב. מומלך למרוח עם היד על כל הפנים למעט אזור העיניים שבו צריך להשתמש במסירי איפור לאזור העיניים בלבד. לאחר מכן בעזרת צפן גפן ספוג במי פנים מנקים את שאריות חלב הפנים . נשים רבות אינן נותנות חשיבות רבה לצמד החמד הזה שנקרא חלב פנים ומי פנים ונוטות להשתמש רק באחד מהם.
    זוהי טעות משום שמי הפנים משלימים את פעולת הניקוי , מעניק חיטוי וסגירת נקבוביות העור.
    בהצלחה !!!!! אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גניקומסטיה
    מור
    20/06/2008

אני בן 17 ויש לי בעייה של "גניקומסטיה" - חזה מאוד גדול וזה גורם לי לבעיות רבות אני מתביש להוריד חולצה למרות של לי גוף די טוב כי אני מתאמן ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה אני די מפחד מניתוח האם אפשר להשתמש בטיפול עם תרופתי ולא ניתוח
    אשמח אם תעזרו לי , תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גניקומסטיה

הוספת תגובה

• למור..

רוית אסף
    22/06/2008

היי,

לצערי, אין לי מושג לגבי טיפול תרופתי או כל פתרון אחר, בכל מקרה רצוי שתיוועץ ברופא ואפילו פלסטיקאי. אני יודעת שמקרים כאלה לרוב פותרים בעזרת ניתוח, אבל כולי תקווה שיש אמצעים אחרים. רק רופא שיראה אותך, ידע לענות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי .. שאלה
    דנה
    20/06/2008

ראיתי שיש נשים ששמות עיפרון בעיניים מתחת לקן הריסים התחתון..
    לא בתוך העין.. מחוץ לעין למטה.

רציתי לדעת איך זה הולך איך שמים??..

ואיזה צבע של עיפרון מתאים לעיניים חומות ועור שחום..

תודה ושבת שלום! :)

לקביעת תור
    סגירה
    היי .. שאלה

הוספת תגובה

• לדנה..

רוית אסף
    20/06/2008

היי דנה,

תיחום העין נעשה או ע"י צללית או ע"י עיפרון. יש להעביר קו דק צמוד לקו הריסים ומומלץ לעבור על העיפרון עם צללית (מאותו הגוון) בעזרת מברשת צללית זויתית המותאמת לתיחום דק. קיבוע העיפרון ע"י הצללית יבטיח עמידות לאורך זמן, היות ועיפרון הינו שומני ולכן נמרח. אגב, את אותה הפעולה ניתן לעשות בקו הריסים העליוניים, כמו אייליינר.

לעיניים חומות למעשה מתאימים כל הצבעים, למראה סולידי, ניתן להשתמש בשחורים הקונבנציונאלים, ולמראה צבעוני יותר, יתאימו מאוד ירוקים וכחולים.

כדאי לנסות...

שבת שלום,

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דנה

אילה כהן
    20/06/2008

כשמושחים עיפרון עיניים מתחת לקו הריסים התחתון ניצמדים צמוד צמוד לקו הריסים, במידה ואינך מיומנת מספיק איחזי את העיפרון בצורה אנחים ולא כאשר השפיץ שלו מול הפנים כך תוכלי ליצור קו צמוד לקו הריסים,
    לעיניים חומות בדרך כלל מתאימים כל הגוונים אבל אני הכי הכי אוהבת עיפרון טורקיז שמדגיש את תיחום העין וגם לא יוצר מראה של עין קטנה ובמיוחד בהתייחס לכך שגוון עורך שחום אז בכלל.....
    מקווה שקצת עזרתי בהצלחה ושתפי אותי איך הלך שבת שלום ... אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור אסיאתי
    noa
    13/06/2008

שלום, אני בת 19 ואני תאילנדית, זה אומר שיש לי עיניים מלוכסנות וגוון עור חום-צהוב .
    את יכולה ללמד אותי כיצד להשתמש בצלליות?
    איך להתאפר, לפתוח וליצור מראה של עיניים גדולות יותר ?

אני ביום-יום שמה מסקרה+מעגל ריסים, סומק ומידי פעם ליפגלוס
    יש לכן טיפים בשבילי ?
    אם אפשר להוסיף גם תמונות שיעזרו לי להבין ?

לקביעת תור
    סגירה
    איפור אסיאתי

הוספת תגובה

• איפור אסייתי

רוית אסף
    15/06/2008

הנדון: איפור אסייתי

שלום רב.

רוב מדריכי האיפור מכוונים לנשים מכל הגזעים, אך גישת ה-ONE SIZE, לא עובדת תמיד. על הפרק, איפור אסייתי.

לכל הנשים באשר הן, יש קומפלקסים עם איפור: כמה להסמיק את הלחיים, מהי צורת קו הליינר המתאימה לעיניים וכיו"ב. הפעם ברצוני להציע שיטות איפור יעילות במיוחד למראה האסייתי.

להלן מראה המתאים ליום ולילה המוצע על ידי, לבנות דמותן של לוסי לו, יוקו אונו, Zhang Ziyi ("נמר דרקון") היפהפיה, ומיס יוניברס המופיעה בסרטים רבים - aishwarya rai .

נתחיל בקביעה: "אין שתי נשים אסייתיות דומות!", המושג אסייתי, פונה לקהל רחב של תרבויות: סין, קוריאה, הודי, ויאטנמי והרשימה ארוכה. והאיפור שיעבוד עבור אחת, לא מחייב שיעבוד עבור אחרת. יש לנו ואריאציות רבות כל כך לגוון עור, צורת העיניים, ומבנה עצמות הפנים.

לפיכך חשוב מאוד ללמוד את הבסיס לאיפור: מדוע אני מניחה צללית חומה כאן ושימר שם? איך אני מעניקה לעיניי מראה מוגדל או לעורי מראה הומוגני? כאשר מבינים עם איזה מוצרים להשתמש ואיך להשתמש איתם, תוכלי להתאים אותם לצרכייך ולפתח את מראה האיפור המתאים לך ביותר, גם אם הוא מראה טבעי, מתאים לעבודה, או מראה סקסי ליציאה למועדון או לאירוע.

וגם אם את כבר חשה כמקצוענית, רכשי טריקים חדשים, טכניקה קלה יותר ומראה מרענן.

אל תתייאשי אם תצרכי מספר תרגולים, זה רק איפור, אחרי הכל. תמיד תוכלי לשטוף הכל ולהתחיל מהתחלה כמובן. קחי את הזמן, תהני וזכרי שהשוני שלנו, הוא שעושה אותנו יפים.

מראה יום:
    ראשית, הניחי כמות קרם מייק אפ מדגיש באמצע פנייך. מרחי קרם מייק אפ מטשטש בצד המרוחק ממרכז הפנים. במידה וצריך, מרחי קונסילר תחת העיניים, על הקונסילר וקבעי הכל בסיוע פודרה על בסיס צהבהב. לגבות הוסיפי
    קרם חום כהה, בכדי להבליט אותן. מרחי צללית בצבע אפרפר חום על בסיס עפעפייך, הוסיפי צללית חומה אפורה נוספת מעליה, אותה צללית תשמש אותך למריחה תחת קו העין, בכדי ליצור עומק לעין עצמה. הוסיפי קו דק של ליינר בנוסף לצללית החומה, שוב להדגשה. עגלי את ריסייך והוסיפי מסקרה שחורה על הריסים העליונים והתחתונים.
    ליצירת מראה טבעי של השפתיים: תחמי את קו השפתיים בעזרת עפרון בצבע טבעי, הוסיפי מריחה קלה של העיפרון על השפתיים עצמן. לאחר מכן, ערבבי ומרחי גלוס בצבע בז' שקוף.
    בכדי לקבל מראה לחיים בהיר, מרחי ברונזר בהיר על עצמות הלחיים, וקרם מגדיש מעל הלחיים עצמן.

מראה לילה:
    ראשית, מרחי קרם בסיס מדגיש באמצע הפנים. מרחי קרם מייק אפ מטשטש בקצה הפנים. מרחי קונסילר תחת העיניים בשילוב פודרה שקופה. מרחי קרם חום כהה על הגבות, בכדי להבליטן. השתמשי בליינר זוהר סביב כל העין, ניתן להשתמש בכל סוג אחר של ליינר ליצירת מראה מעושן). טשטשי עם הליינר כמעט לחלוטין. הוסיפי הדגשה עם מריחה נוספת של ליינר על קצוות העין. הוסיפי שימר לבן ((off white בקצה הפנימי של העין. סיימי א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העצמה אישית
    מיכל
    11/06/2008

היי רוית,
    באחת מראיונותייך דיברת על העצמה אישית.
    מה הקשר שלך לעניין? וכיצד הוא בא לידי ביטוי?

האם אלו קורסים המתקיימים בבית-ספרך?
    אשמח לתשובה.
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    העצמה אישית

הוספת תגובה

• היי רחל

רוית אסף
    12/06/2008

היי,

דיברתי על העצמה נשית, כנראה בהקשר של קידום נשים וצרופן למעגל התעסוקתי. הקשר שלי לעניין הוא גם אישי, אני בהחלט מאמינה כי נשים צריכות לטפח עצמן תעסוקתית, להאמין ולבטוח בעצמן ואין שום מניעה בלהיות גם אמא ואשת בית וגם אישה קרייריסטית מצליחה ומסופקת. להיפך, אישה בטוחה בעצמה, שיש לה תחומי עניין ומצליחנית, תקנה כלים הרבה יותר איכותיים לילדיה, גם אם היא לא מגיעה כל יום הביתה באחת בצהריים. וגם קשר מקצועי, במסגרת בתי הספר לאיפור שלי אני מכשירה בעיקר נשים שמצטרפות למעגל העבודה ומצליחות בתחומן. רק הבוקר קראתי על אחת מתלמידותיי, שקיבלה הצעת עבודה מדהימה באחד מערוצי הטלוויזיה להיות מאפרת ראשית ורכזת מאפרים. וזה מקרה אחד מיני רבים. ידיעה כזאת גורמת לי סיפוק עצום!!

בבתי הספר שלי מעבר להכשרות מקצועיות בתחומי האיפור והיופי, יש קורס "המסלול לעצמאות תעסוקתית", בו לומדים איך לתרגם ידע מקצועי לכסף תוך ליווי אישי ומקצועי של מיטב המומחים.

מקווה שעניתי,

את מוזמנת להגיע לאחד מסניפיי ולקבל אינפורמציה נוספת ומקיפה אודות מגוון הקורסים הנלמדים.

יום מקסים,

רוית אסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיזוף עצמי- דחוף
    רחל
    11/06/2008

איך מורידים שיזוף עצמי , מרחתי ויצא לי פסים פסים איך מורחים?

לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף עצמי- דחוף

הוספת תגובה

• אולי עדיף מייק אפ לגוף

רחל
    11/06/2008

בגלל שלא הצלחתי למרוח את הקרם לשיזוף עצמי אולי עדיף לי לקנות מייק אפ לגוף? איזה הכי טוב ? זה לא יורד במשך היום, לא נמרח על הבגדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק אפ משזף לגוף

רוית אסף
    12/06/2008

היי

אני מכירה וממליצה על המייק אפ לגוף של מאק, זהו תרסיס ג'ל נוח לשימוש. גםלקלרינס יש קרם שיזוף מדהים!!

כדאי לבדוק.

בהצלחה,

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק

רחל
    12/06/2008

המייק אפ של מיק שהמלצת לא מלכלך את הבגדים? אחרי כמה זמן הוא יורד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מלכלך, יורד בשטיפה

רוית אסף
    12/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצר טריפל
    שרה
    11/06/2008

היי רוית
    ראשית כיף אמיתי לראות את התשובות ולדעת דרכן איזו סבלנות ודייקנות יש לך יישר כח.
    שנית לשאלתי יש לי כתמי פיגמנטציה על הפנים אני לא סובלת מייק אפ כי זה נראה כמו מסיכה
    האם את מכירנ את המוצר טריפל של CLAM ואם לא איך תוכלי לעזור לי כי כל מייק אפ שאני מורחת אם בכלל אז זה מבליט לי את הכתמים נ.ב. -טיפלתי בעשרות משחות אצל טובי מומחי רופאי עור -התוצאות נראות לאחר חודש אך כשאת מפסיקה את הטיפול הכל חוזר ואפילו יותר גרוע
    אשמח לתשובה מדויקת ,וכמו כן האם ברונזר לא יבליט את הכתמים. תודה מראש שרה

לקביעת תור
    סגירה
    מוצר טריפל

הוספת תגובה

• היי שרה,

רינת פלג
    23/06/2008

אני יכולה לעזור לך. צרי איתי קשר [email protected] או 057-4528526

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת פלג-תפסיקי לשווק עצמך באתר !!

שולי
    25/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "המדריך למאפרת מקצועית" - בשבילכן..
    רוית אסף
    03/06/2008

רוית אסף - מנהלת בית הספר לאיפור מקצועי, פיתחה את ה-"מסלול לעצמאות כלכלית". המדריך מעניק טיפים ועצות איך להפוך את מקצוע אמנות האיפור לקונקרטי או במילים אחרות : "עשי כסף, בחרי את שעות העבודה המתאימות לך והחיים יהפכו ליפים". רוית אסף מחלקת את התהליך למספר שלבים:

יש להקדיש 3 ימים בשבוע לצורך למודי איפור מקצועיים.
    רכשי את מברשות האיפור הטובות ביותר שניתן להשיג.
    העניקי למזוודת האיפור שלך מגע אישי, היא נושאת את חתימתך.
    זנקי על מבצעים המתקיימים בחנויות בהם מציעים צלליות איפור כמתנה ובקשי גם דוגמיות של קרמים.
    השתמשי במוצרי איפור של מותג מוכר בלבד.
    הכיני כרטיס ביקור מקצועי.
    אפרי את קרובייך, לפני ואחרי, צלמי אותם לתיק העבודות שלך.
    הדפיסי קורות חיים, במידה ואת מחפשת עבודה.
    התיזי שפריץ של אלכוהול על האיפור והמברשות, לצורך סניטציה. ניקוי המברשות יכול להיעשות או ע"י נוזל מיוחד המיועד לניקוי מברשות, או ע"י חפיפתשיער המברשות בשמפו, לכן חשוב להשתמש במברשות משיער טבעי ולא סינטטי, המחזיקות לכל החיים.
    אם בחרת לעבוד בסוכנות, ערכי חוזה עבודה כתוב המגן עלייך.
    הכיני פליירים וחלקי בבתי ספר המתמחים בטיפוח הציפורניים והידיים, או חלקי אותם לאנשים.
    תמיד דאגי שעבודותייך יצולמו. זה יבנה את המוניטין לו את זקוקה כמתחילה.
    תרגלי את כישורייך, קראי ספרי הדרכה.
    תני ללקוחה יחס מקצועי, אינכן חברות!
    פגשי את הכלה טרום האירוע ותאמי ציפיות, גם עבודות בשביל קרדיט הן ראויות, זוהי חשיפה מעולה וחיונית.
    אם איפור מהווה את התשוקה שלך וברצונך להתחבר לאנשים שיכולים לשלם 150$ ומעלה לשעה, שזה כולל כמובן גם את אם הכלה, בהצלחה רבה עם המדריך.

הוספת תגובה

• יופי של כתבה

beautyone
    11/06/2008

אהבתי, פשוט מדריך מקצועי ומקוצר לאיפור.

www.yofin

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתה באיפור
    שירן דהן
    03/06/2008

היי, קוראים לי שירן ואני בת 17 עוד מעט..
    אני מתאפרת בקביעות מגיל 14 וחצי בערך.
    האיפור כולל: מייקאפ, פודרה, סומק , מסקרה ועפרון שחור...

אני ממש רוצה להפסיק להתאפר או לפחות להפחית בכמות אבל אני לא מצליחה כי אני נראית ממש חיוורת ולא במיטבי..גם בגלל שיש לי עיניים ירוקות וגדולות וריסים דיי ארוכים אבל בהירים מאוד
    כמובן שהמייקאפ והפודרה עושים לי פצעונים על הפנים, ויש לי גם כתמים אדומים שיעברו עם הזמן..ואני מתביישת ללכת בלי להסתיר את זה
    חשוב לציין שאני מקפידה על הניקיון של הפנים, שוטפת פנים פעמיים ביום ומשתמש במוצרים איכותיים. מייקאפ של רבלון, מסקרה של לוריאל וכ'ו...
    אני לא שמה הרבה מייקאפ..אבל הפודרה מכסה את כל הפנים ולכן כל הזמן מעירים לי שאני שמה המון איפור...
    אני מנסה להפחית בכמויות אבל אני נראית חיוורת (במיוחד ללא איפור בעיניים)
    חוץ מזה שהריסים שלי הולכים ונהיים קצרים יותר ודלילים יותר עם הזמן כשאני שמה מסקרה...בבקשה אל תייעצו לי על שזירת ריסים כי זה ממש יקר בשבילי ואין לי איך לממן את זה כל מספר חודשים ..

האם יש משהו אחר לעשות? איך נפטרים מכל האיפור הזה? עשיתי טעות שהתחלתי להתאפר בגיל כ"כ קטן ועכשיו אני תלויה בזה כל בוקר, זה לוקח לי המון זמן כל בוקר לפני הבי"ס ואני ממש מצטערת על זה...
    האם יש איזשהיא צללית או משהו בסגנון במקום מסקרה כדי שלא אהיה חיוורת?
    אני לא יכולה לצאת מהבית שלי איפור בכלל כי אני נראית חולה והאיפור משנה אותי לגמרי...ובמיוחד מבליט לי את העיניים הירוקות והגדולות שלי...

אודה לכן מאוד מאוד על תשובה...ערב טוב =)

לקביעת תור
    סגירה
    הפחתה באיפור

הוספת תגובה

• לשירן ....

רוית אסף
    03/06/2008

היי מתוקה,

את מתארת את נפלאות האיפור כל כך יפה... ואני אומרת, למה מגיל 14?? ועוד מייק אפ ופודרה, הרי כל החיים אפשר להתאפר. אבל, לעניינינו, אני בטוחה שרק את, שרגילה לראות עצמך מאופרת, בטוחה שללא איפור תראי חיוורת. לכן, את יכולה להשתמש בסומק / ברונזר משזף, שבהחלט ישווה לך מראה בריא וקורן, מסקרה וגלוס- זה מספיק כדי לתת חיות ואור לפנים, אבל ממש בלי להרגיש עם מסכה על הפנים. אם עורך אינו חלק, את בהחלט יכולה למרוח מעט מייק אפ נוזלי וקליל, רק לשם אחידות הגוון וטשטוש הפצעונים. השתמשי במייק אפ על בסיס סיליקון, שאינו מצריך פידור, וכך תרגישי פחות איפור.
    תטפלי בפצעייך, ואז למעט קרם לחות בעל מקדם הגנה, לא תצטרכי שום בסיס נוסף.
    לא ברור לי מדוע המסקרה פוגעת בריסייך, אם את מסירה איפור כל לילה כולל את המסקרה, אין סיבה לדלילות בריסים כתוצאה משימוש במסקרה. (איכותית כמובן).

הכי חושוב שתקדישי יותר לטיפוח עור הפנים, שימוש בפילינג ומסכה אחת לשבוע, קרם לחות ואפילו ביקור אצל הקוסמטיקאית. ברגע שעור פנייך יראה בריא וזוהר מטבעו, לא תצטרכי יותר מסומק, מסקרה וגלוס - והכל בשתי דקות.

בהצלחה...

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    סיגל
    01/06/2008

שלום רב,
    ברצוני לדעת כמה מהבנות מגלחות שיערות מהרגליים וכמה מורטות אותן מהשורש? סתם מעניין אותי לדעת, מניסיונכן, באחוזים בערך כמה זה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לסיגל

אילה כהן
    01/06/2008

לתגובתכם בנות מי שרוצה לספר לסיגל מה מועדף עליה ולמה מוזמנת. אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בטיפול צבע העיניים
    עדן חסון
    29/05/2008

שלום,
    אני עדן חסון בן 13, ויש לי עיניים ירוקות, לאט עם הזמן אני מרגיש שצבע העיניים שלי מתחילות בשלבים איטיים להתחלף לחום.
    מה אני יכול לעשות כדי להשאיר את הצבע לתמיד?!
    זה נורא דחוף!

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בטיפול צבע העיניים

הוספת תגובה

• לעדן היקר

אילה כהן
    01/06/2008

צר לי שאין באמתחתי תשובה שתספק אותך, נראה לי שבמקרה שלך עלייך להתייעץ עם רופא עיניים ולבקש את דעתו.אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב גבות
    איריס
    28/05/2008

אני גרה בקריית אונו ומעוניינת לקבל טלפון וכתובת של מעצבת גבות טובה.

לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב גבות

הוספת תגובה

• עיצוב גבות

אילה כהן
    28/05/2008

איריס שלום,
    אינני מכירה מישהי מהצפון, אך יש לי הצעה שתמיד עובדת. כשאת פוגשת מישהי מהאזור שלך עם גבות יפות תישאלי אותה מי מסדר לה אותם. או תיפתחי מקומון של קריית אונו אני בטוחה שתוכלי להתרשם שם ממישהי שבאמת טוב. בהצלחה אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתן מדלגות על שאלות?
    נירית
    28/05/2008

לקביעת תור
    סגירה
    למה אתן מדלגות על שאלות?

הוספת תגובה

• לנירית- ממש לא מדלגים על שאלות...

רוית אסף
    29/05/2008

היי,

אנחנו לא מדלגות על שאלות, יש שאלות שמופנות גם לחברות הפורום ולכן חשוב שגם אתן תשימו לב. חלק מהמידע הינו מידע אינפורמטיבי ומיועד עבורכן.

אנחנו שמות לב לכל הפניות ועונות מכל הלב, גם בנושאים שאנו פחות בקיעות, אז אנו פונות אל חברות הפורום. זהו פורום של כולנו וחשוב שנהיה כולנו פעילות.

יום מקסים,

רוית אסף ואילה כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי
    מיכל
    23/05/2008

אני מעוניינת להבהיר את העור של כפות הידיים.
    אמרו לי למרוח גבינה או לימון.
    האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• לא שידוע לי, אולי מישהי מהפורום....

רוית אסף
    25/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיכל,

רינת פלג
    01/06/2008

יש לי תכשיר שיעזור לך. צרי איתי קשר במייל [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור עיניים
    מאור
    21/05/2008

אני בת 50
    מאד אוהבת איפור חתולי
    איך עושים זאת?
    אנא אם אפשר להסביר הכי ברור שאפשר

לקביעת תור
    סגירה
    איפור עיניים

הוספת תגובה

• איפור חתולי

אילה כהן
    28/05/2008

היי עדנה,
    איפור חתולי בדרך כלל משוך כלפי מעלה בזווית החיצונית של העין,
    כמו כן יוצא גם מתחום מגדר העין הטיבעי. במידה וזוויות העין נפולות לא מומלץ על איפור כזה.
    במידה וההסבר לא מספיק תקלידי בגוגל את השם פאם פטאל המראה החתולי הסקסי הזכור לטוב שלה.
    בהצלחה אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה