מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות יקרות- הודעה...רוית אסף13/03/2008
היי לכולן,
אני נוסעת לכמה ימים (יש לי יום הולדת....) , אז רק ביום שני אחזור לפעילות מלאה...,
סוף שבוע מדהים לכולכן.
נשתמע החל מיום שני הקרוב.
נשיקות,
שלכן,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון המון מזל טוב , ותעשי חיים!!!
סיגל13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירתי...
רוית אסף18/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
מאיה19/03/2008עד 120. אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך. ואני מודה לך על הכל. מאיה מירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מתוקה! חג שמח!
רוית אסף20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי~~12/03/2008
שלום, עוד מעט פורים ויש לי תחפושת(בנויה משימלה קצרה) שמאוד מרזה לי את הרגליים.
רגליים רזות זה יפה או לא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
מישהי~~13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי עדיף...
סיגל15/03/2008רגלים רזות מאשר שמנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושות מאפרות- זה ממש חשוב !!!!רחלי קורן12/03/2008
שלום לכולם.
שמי רחלי ואני עושה שירות לאומי בעמותת קו לחיים עמותה שמסייעת לילדים חולי סרטן שיתוק מוחין וניוון שרירים, ועוד מחלות רבות.
בעז"ה ביום רביעי בשבוע הבא אנו מקיימים מסיבת פורים ל120 ילדים חולים בשעות הבוקר בין 10-1 בשכונת רמות בירושלים.
אנו ממש זקוקים למאפרים לטובת אירוע זה בכדי לשמח את הילדים.
אם יש אנשים שיוכלו לעזור לנו לשמח את הילדים.
ואם אתם רוצים עוד פרטים
אנו תיצרו איתי קשר ב0526-747783
המשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחלי...
רוית אסף12/03/2008היי רחלי,
אשמח לקחת חלק באירוע. בתי הספר לאיפור שלי, מכשירים מאות מאפרים מקצועיים ואנו בהחלט נכונים לקחת חלק באירוע כה חשוב כזה.
מסרתי את פרטייך לאיילה, מנהלת ביה"ס שלי בסניף ירושלים. היא תיצור עימך קשר לתאום סופי. אנו משתפים פעולה עם גופים רבים ומוסדות כשלכם, עם המון אהבה.
ישר כוח,
בברכה,
רוית אסף.
בכל מקרה, את מוזמנת להתקשר 02-6234302- איילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרנבל פורים בסניפיםשושנה11/03/2008
מתי יש קרנבל פורים ומה מלמדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרנבל פורים בבתי הספר רוית אסף.
רוית אסף12/03/2008היי שושנה,
סניף באר שבע עורך קרנבל פורים מחר, 13/3/08 החל מהשעה 16:00
בסניף ירושלים יתקיים קרנבל ביום שני, 17/3/08, החל מהשעה 16:30.
יש להרשם מראש. יהיה מדהים , ססגוני וחשוב בהחלט לכל מאפר/ת!!\
ביום הקרנבל יהיו מתנות והנחות מיוחדות שחבל לפספס.
את מוזמנת להתקשר 1-700-70-70-54, ולהגיע לסניף הרלוונטי.
המשך יום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעהיסמין10/03/2008
היי רוית.
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול שאלה כזאת אבל אולי בכל זאת את יודעת..
אני לא אחת שמזיעה בדרך כלל אבל בקיץ לפעמים כשאני לובשת חולצות ממש דקות אז נוצרים לי עיגולי זיעה( ללא ריח כמובן חח) מתחת לחולצה וכשזה קורה אני תמיד פוחדת שרואים את זה ואז אני משתדלת לא להרים ידיים וזה סתם מעצבן ולא נוח..
שמעתי שאנשים שמים מתחת לבית השחי אבקת סודה לשתיה ואמרו שזה גם מונע ריחות וגם מונע את העיגולים האלה..
האם שמעת על זה?ובכלל אני אשמח לשמוע פרטים אם ידוע לך דבר בעניין.
בין כה וכה תודה רבה והמשך יום נפלא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
יסמין12/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יסמין..
רוית אסף13/03/2008אני לא מכירה את "שיטת הסבתא" הזו, מניחה שיש בה היגיון. בכל מקרה מקווה שבנות הפורום יודעות יותר.... , חוץ מזה, אם זה ממש בלתי נסבל, אולי כדאי שתלכי לרופא עור... אני בטוחה שתקבלי תשובות ופתרונות יותר מקצועיים ואפקטיביים.
בהצלחה מתוקה וסופ"ש מקסים.
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסודה לשתיה לבית שחי
רבקה21/08/2008עוזר מאוד מאוד במניעת הריח אך לא במניעת ההזעה (שזה משהו לא בריא ביותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנית הטלויזיהסיגל06/03/2008
רוית, האם ביררת עם יש שידור חוזר של התוכנית שאת מופיעה בה?תודה וסוף שבוע נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סיגל,
רוית אסף06/03/2008היי מותק,
אברר עוד היום ואודיע לך.
יום מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית...יש לך תשובה!
סיגל11/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל- פינת טיפוח בערוץ 2
רוית אסף12/03/2008היי מותק,
את השידורים ניתן לראות באינטרנט, בערוץ של רשת. את בהחלט מוזמנת, אגב, היום דיברתי על איפור לקיץ.
יום מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתוכנית
סיגל12/03/2008תודה על התשובה רוית,ונכנסתי לאתר של רשת אבל,הפינה שלך לא מופיעה שם,יש שם יועצת לאופנה "חגית",שהפינה שלה מופיעה ויש שם גם תמונה שלך,אבל את הפינה שלך לא הצלחתי לראות!!! אשמח עם תוכלי לעזור לי בכך!!! המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל..
רוית אסף13/03/2008היי מותק,
אני יודעת שזה מופיע, בכל מקרה אבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל02/03/2008
אני נוהגת להתאפר כל בוקר,אבל פודרה אני לא שמה אחריי הקונסילר והמייקאפ אני שמה סומק,האם חייבים למרוח פודרה?שמעתי שיש פודרה שקופה,מה היא בדיוק עושה? תודה ושבוע טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל- פודרה ושימושיה...
רוית אסף04/03/2008היי סיגל,
הפודרה תפקידה לקבע את המייק אפ ולהקנות לפנים מראה מט. פידור הפנים לאחר מריחת המייק אפ יבטיח את יציבות ועמידות האיפור לאורך זמן.
יש מגוון מייקאפים, ואם את משתמשת במייק אפ פודרה (זהו שילוב של מייק אפ כבר עם פודרה), אז אכן ניתן לוותר על פידור נוסף, היות והמייק אפ נספג ואינו מותיר תחושה של שומניות ו/או ברק. מייק אפ כזה, לרוב בא במרקם מוצק ולא בנוזל.
יום מקסים!
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אףדניאלה02/03/2008
בנות יש לי אף כמו של גבר ואני לא יודעת מה לעשותתתתתתתתתתת
יש לי גוף אין לי פצעים או משהו כאילו אני נראת הכל טוב ויפה חוץ מהאף...
אני בת 16 ואין לי כסף בשביל ניתוח... זה איזה 11 אלף שקל ויש לי אולי חמישים שקל וההורים לא מוכנים אפילו לשמוע על זה...
מה אני יכולה לעשות??
ממש באלי למות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה,,,
רוית אסף02/03/2008היי מותק,
מה הדרמה??? את האף אפשר לתקן וגם אם לא עכשיו, אז עוד כמה שנים (תעבדי ותחסכי..), חוץ מזה, אני לא בטוחה שבגילך ניתן לעבור ניתוח אף. לדעתי רק מגיל 18 (תבדקי, אני לא בטוחה).
אף אחד לא אמר שאף סולד ובובתי, הוא האף האולטימטיבי. תראי את ליאל דניר או שירלי בוגנים....
בקיצור, מתוקה, קצת סבלנות, תלמדי לאהוב את מה שיש (הרי את אומרת שהכל יפה... אז האף לא ממש לטעמך, )
יום נפלא ושמח!!
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טובשירן25/02/2008
זו אחלה תוכנית, שיהיה הרבה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה על הברכות!!
רוית אסף26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בנות...- הודעה חשובה!!רוית אסף23/02/2008
שלום לכולן,
אני שמחה להודיע לכן, שהחל מיום רביעי הקרוב 27/2/07, אגיש פינת טיפוח ואיפור, בתוכנית "לחיות טוב" בהנחיית סיגל שחמון ומשה דץ. הפינה תעסוק בכל מה שקשור בטיפוח הפנים והגוף, איפור, טרנדים, גימיקים, חדשות והשוואות מחירים בין חברות שונות. יהיה מעניין וחשוב.
אתן מוזמנות לצפות ואפילו לשאול דרך פורום התוכנית.
אשמח לתגובות....
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוית
סיגל24/02/2008בהצלחה בתוכנית,רציתי לשאול באיזה שעה התוכנית,זה בבוקר? כי אני עובדת,אם כן האם יש שידור חוזר,ומתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגלוש...
רוית אסף26/02/2008התוכנית משודרת בבוקר בין השעות 9:00 - 11:00.
מניחה שיש שידורים חוזרים, אבדוק...
יום נפלא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אשמח עם תרשמי מתי
סיגל26/02/2008בכדי שאוכל לצפות גם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למילוי קמטים:דורית21/02/2008
חברה המליצה לי על מכון פרופורציה. הבנתי שיש 3 סוגים של חומרים שאפשר להזריק. (טבעיים, ביולוגיים וסינתטיים) כיצד אני יודעת מה מומלץ לי? והאם למישהיא יש חוות דעת עליהם? ועל טיב הטיפול.
אשמח לשמוע,
שמרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרית- מילוי קמטים
רוית אסף23/02/2008היי שמרית,
אני מכירה רבות מחברותיי (במיוחד דוגמניות), שבאופן קבוע מגיעות אחת למס' חודשים להזריק בוטוקס. הבוטוקס אכן מיועד לטשטוש ואפילו העלמת קמטי הבעה שנוצרים במצח ובפנים בכלל.
אני לא ממש בקיעה בנושא, יש אכן חומרים נוספים, למיטב ידיעתי, הבוטוקס הוא השכיח שבהם.
אשמח לעידכונים בנושא.
שבוע נפלא,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית יקירתי- תיקון
דנה'לה14/10/2008בוטוקס או בוטוליניום הוא אינו חומר מילוי אלא רעלן שמשתק את השריר (במצח, בקורוגטור-שריר בין העיניים, וע"י אזור הגבות), וכך בעצם השריר נרפה והקמטים "מתרככים", כמובן שהכל תלוי בעומק הקמט כי אם הוא כבר צלקת זה לא יעזור... בוטוקס הוא חומר מצויין והיתרון לעשותו מוקדם כשכבר יש קמטים ובאופן שיטתי ( הוא מחזיק עד חצי שנה), הקמטים יהיו עדינים ולא יווצרו "צלקות"... לגבי חומרי מילוי חומצה היאלרונית היא אחת השיטות הטובות והמוצלחות ביותר החסרון שהוא נספג בגוף אחרי כמה חודשים... ויש גם את שיטת הסיליקון- מילוי לתמיד..אך יותר יקר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנהלה'- תודה מותק!!
רוית אסף28/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה-
דורית24/02/2008בדרך כלל לפני הטיפול את נפגשת עם רופא מומחה, (ובפרופורציה הבנתי שיש מומחים לעניין) והוא מתאים לך את סוג הטיפול.
בכל מקרה לפי מה שאני יודעת המרפאות של פרופורציה מאוד מומלצות. אני מעדיפה אותם גם בזכות העובדה שהם נותנים הטבות למבוטחי "פלטינום".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגהץ הקמטים
אושרה גיא08/03/2008הי,
באופן אישי עצה שלי לכל מי שכבר הגיעה למצב שהיא חושבת על בוטוקוס וניתוחים פלסטיים וגם כמובן למי שעוד לא הגיעה למצב הזה - בואו להתנסות במגהץ הקמטים הקטן בעולם.
אני עושה ועדה להרבה טיפולים כאלה שמיועדים לשימוש ביתי ואומרת לכן, רואים הבדל תוך 6 דקות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תלכו לפרופורציה!!
מני29/03/2008אל תלכו לפרופורציה עשו לי נזקים רציניים עם סיליקון שרופאה רוסיה שעובדת אצלם היזריקה לי,נהיו לי גושים ודלקת והחומר זז,בבקשה אל תתקרבו אליהם ,ממש לא רציני ומאוד לא מיקצועי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לדעת שם ה רופא " הרוסי "
סבטלנה14/04/2008איך קוראים לד"ר רוסי הזה חשוב ש תתני לנו שם שלא נלך אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני כותבת -אבל רופא רוסי לא
יוספה17/04/2008היה אף פעם מציאה גדולה ,מצטערת על הגזענות אבל לא שמעתי אף פעם משהו טוב על רופאים רוסיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום!
יובל24/07/2008לא יודעת מאיפה הבאת את זה? אבל פרופורציה עובדים עם מייטב הרופאים הכי טובים בתחום האסתטיקה הכירורגית. עובדה שהם נבחרו כנותני שירותי הטיפולים האסתטיים ע"י קופ"ח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופורציה מקום לא מקצועי ולא מומלץ
מני27/07/2008מקום שממליצים שם לעשות הזרקת סיליקון הוא לא אחראי!אני אכלתי שם הרבה קש אל תתקרבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעת אם עונים פה על שאלות לפנ
מלאני25/05/2009י
כי יש פה רק הודעה אחת
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוית אסף בתוכנית של ליאור שלייןשושנה19/02/2008
שמעתי שהיית בתוכנית של ליאור שליין ובאיפור מאוד יפה
איך אני יכולה להתאפר ככה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשושנה- איפור מעושן
רוית אסף20/02/2008היי שושנה,
אצל ליאור שליין, איפרתי את עצמי בסגנון איפור מעושן, שזה הסגנון המועדף עלי. זהו איפור דרמטי ומרשים. הרעיון "לעשן" את העין ולעבוד הרבה על טשטושים. זהו איפור חסר גבולות ודיוקים. הדגש באיפור מעושן זה טשטושים. אני מצרפת טיפים ושלבים ליצירת המראה המעושן.
תודה והמשך יום מקסים,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור מדהים
אסתי19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווית שלוםיסמין17/02/2008
היי..
אני בת 21 ועומדת לעבור ניתוח להגדלת חזה ותיקון אף אבל הבעיה היא שיש יותר מידי רופאים וכל מיני אנשים ממליצים לי על רופא מסויים כזה או אחר וחלקם משמיצים רופאים שחשבתי שהם מעולים..
אני כל כך מבולבלת ואני מאוד מפחדת מניתוחים כך שאם משהו ישתבש או שהתוצאה לא תרצה אותי אני אהיה מתוסכלת מאוד..
לפי מה יודעים איזה רופא הוא מעולה ואם יש לך המצלות על רופא מסויים אני אשמח לשמוע כי את נמצאת בעולם היופי ובטח שאת שמעת על רופאים שבטח יש ביקורת טובה עליהם.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני.. ניתוח פלסטי
רוית אסף20/02/2008היי מתוקה,
את כל כך צודקת שיש מליון רופאים.... ולכן אני ממש ממליצה להגיע רק עם המלצות, בכל מקרה חשוב לבדוק שהרופא הינו פלסטיקאי. יש לא מעט מחדלים של רופאים שמבצעים ניתוחים מין הסוג הזה ואינם פלסטיקאים בכלל. נתון זה ניתן לבדוק דרך איגוד הפלסטיקאים. חשוב להגיע למקום או רופא בעל מוניטין וניסיון. אישית, אני יכולה להמליץ לך ללכת לפגישת ייעוץ בדר' סנטר (זו פגישת ייעוץ ללא התחייבות), למיטב ידיעתי מנתח שם דר' בורדובסקי - ניתוחי חזה, ודר' גבי אלשווילי- ניתוחי אף. אני מכירה אותם ואת הצוות בכלל, הם מקצועניים אמיתיים ואנשים נפלאים שילוו אותך גם אחרי הניתוח. במידה ותחליטי לגשת לשם, תפני לתמי (מנהלת ובעלים). את כמובן יכולה לומר שהגעת בהמלצתי...
אני בטוחה שתהיי מרוצה.
בהצלחה (צר לי על העיכוב בתשובה, לא הבחנתי בשאלתך)
ערב מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ואין בעיה על העיכוב..
יסמין21/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוםסיגל17/02/2008
אני בת 30+ ורציתי לדעת עם בגילי צריך להשתשמש בסרום?ומה הוא בדיוק עושה לעור שלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל- סרום
רוית אסף20/02/2008היי מותק,
החל מגיל 30 מומלץ להתחיל להשתמש בסרום. הסרום הינו בסיס לקרם הלחות, הסרום מרוכז וחודר עמוק יותר לשכבות העור. מרקמו של הסרום לרוב, בצורת ג'ל גליל, לא דביק, נספג מצויין ובשל רכיביו, יוצר תחושה של החלקה ומתיחה בעור הפנים. יש למרוח את הסרום בצורת טפיחות.
יום מקסים, יקירתי.
נשיקות,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיבה לשחור שמסביב לעיניים?ליה16/02/2008
האם יש דרך לטיפול בדבר חוץ מלהסתירו עם מייקאפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליה..
רוית אסף20/02/2008היי ליה,
שחור מתחת לעיניים, לרוב, זה עניין גנטי. מומלץ לשתות הרבה מים, זה עשוי לעזור וזה בכלל חשוב לעור הפנים.
יום נפלא,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)