מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוף סוף יש ספריי צבע לשיער בארץ.נועה14/02/2008
קניתי ספריי צבע לשיער מחברת ננוג'ן ישראל.
שנים חיכיתי לתכשיר כזה.תודה לכם ננוג'ן.
הנה הקישור- www.2all.co.il/Web/Sites/ARHAIR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואי מגניבבבבבבב אבל לא הבנתי ..
יסמין15/02/2008זה ממלא בכאילו נכון??
ותוך כמה זמן זה יורד??וואי זה נראה אמיתי לגמריי!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממלא זה צובע וזה אמיתי
נועה15/02/2008זה ממלא וזה אמיתי וזה נשאר לי שבוע בערך
שנים חיכיתי לתמרוק כזה.
הנה הקישור-www.2all.co.il/Web/Sites/ARHAIR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואפשר לחפוף כל יום מבלי שהוא יירד?
יסמין16/02/2008כמה הוא עולה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני הנה הקישור
נועה16/02/2008תשאלי תבררי
הנה הקישור- www.2all.co.il/Web/Sites/ARHAIR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין11/02/2008
היי רוית..
יש לי בעיה שמציקה לי מגיל ההתבגרות ועד היום (בת 21)
יש לי קו מצח נורא נמוך וזה גורם למצח שלי להראות נורא קטן!!!
בעקרון אני מצליחה איכשהו לעצב את קו השיער שגובל במצח בצורת לב(כי זה הכי מתאים לי) אבל הבעיה שכשהשיער שמרטתי גדל זה נראה כמו גילוח..
אז יש לי כמה שאלות:
1. מה עושים עם השערות הקטנות שנראות כאילו גילחתי אותן?
2. האם יש מכונים שמתמחים בלייזר באזור קו המצח?כלומר יודעים לעצב קו מצח יפה?
אני אשמח אם תפני אותי או תעזרי לי איכשהו אני ממש מיואשת כבר!!!!
תודה ותדעי שאת מדהימה!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני..
רוית אסף13/02/2008שני , יקירתי.
אל תתיאשי, מתוקה. עם נפלאות הטכנולוגיה של היום, ניתן לעשות הכל... אני, אכן ממליצה לך להגיע לאחד ממכוני הלייזר, שמתמחים בהסרת שיער מהפנים. אני מכירה טוב את דר' סנטר, אני יודעת שיש להם מחלקה ענפה בתחום הסרת השיער, גם בפנים. אבל תבקשי לדעת בדיוק מי עושה ומה מומחיותו, כדאי שזו תהיה רופאה או קוסמטיקאית. לצערי, אני לא כ"כ מכירה בתחום, אני מקווה שבנות הפורום תוכלנה גם להמליץ.
בהצלחה, ספרי לי...
יום מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!!אני אברר בד"ר סנטר ו..
יסמין13/02/2008שיהיה לך גם בהצלחה בכל אשר תפני !!!
ואני אעדכן אותך בהמשך..
ורק בקשה קטנטונת..בגלל שאת נמצאת בתוך העולם הזה (שמתפתח כל הזמן) אם את רואה או שומעת משהו שקשור ללייזר בפנים אני אשמח אם תעדכני אותי בפורום..אני גם ככה נכנסת כל כמה ימים..
מקווה שלא ביקשתי יותר מדי!!
לילה טוב ותודה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי טיפוחענת11/02/2008
היי , רווית!
זקוקה להמלצתך! קרם העיניים ו הלחות עומדים להסתיים אצלי, בת 35 ללא בעיות מיחדות.הבנתי שמוצרים של לוראל מומלצים. האם יש עוד חברות שכדאי לקנות?ניסיתי גם חברות יוקרתיות, לא מצאתי שיש הבדל באפקט אפילו בשימוש לאורך זמן. כרגע משתמשת ביובנה באסתי לאודר ומעוניינת לשנות.
תודה מראש על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת- מוצרי טיפוח..
רוית אסף12/02/2008היי מותק,
אני בעד לנסות חברות שונות, (כמו שמפו- שמומלץ להחליף מדי פעם), אני יכולה להמליץ על מה שניסיתי, לנקום, קליניק, לדיור יש קרם מצוין על בסיס אנטי אייג'ינג להחלקה והפחתת קמטוטים (וכדאי כבר בגילנו , 35 + להתחיל להשתמש) וגם ללוראל, שבהחלט ניסיתי ממגוון הסדרות שלהם, ובהחלט מומלץ (גם לא יקר כמו השאר).
אני בהחלט מסכימה איתך, שהמחיר לא בהכרח, מעיד על אפקט משובח יותר.
חשוב שתשתמשי גם בסרום לפני קרם הלחות, הסרום עשיר, חודר עמוק יותר ויוצר תחושה של מיני ליפט.
בהצלחה ,
ערב מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך!!
ענת12/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשים - להסתיר או לא?יוליה10/02/2008
שלום, בדרך כלל בטלוויזיה וקולנוע נהוג להסתיר נמשים, יש לי די הרבה מהןם, אני לא מתה עליהם במיוחד אבל חוששת שהסתרתם תהיה עבודה מפרכת. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים- לא להסתיר!
רוית אסף10/02/2008היי מותק,
למה להסתיר נמשים? אין צורך לנסות ולמרוח מליון שכבות של מייק אפ כדי להסתיר את הנמשים, תהני מהחן שהם משדרים. בטלוויזיה, בגלל תאורת האולפן, משתמשים בכיסוי מאוד מאסיבי, שאכן מטשטש קצת את הנמשים, וגם בצילומי סטילס, עורכים פוטו שופ.
ערב מקסים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים שחורים מתחת לעיןצביה08/02/2008
שלום
יש דרך להסתיר את העיגולים השחורים מתחת לעיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להסתיר עיגולים שחורים...
רוית אסף08/02/2008היי צביה,
עיגולים שחורים מתחת לעיניים ניתן בהחלט לטשטש ואפילו להסתיר ע"י שימוש בקונסילר בהיר יותר מגוון המייק אפ שלך. מירחי את הקונסילר בטפיחות קלות מתחת לעיניים והמשיכי כרגיל במלאכת האיפור. אין צורך לחזור על הקונסילר עם מייק אפ. אם הכהות ממש דרמטית, תנסי להשתמש בקונסילר צבעוני (מתקן) בצבע צהוב, המיועד לפגמנטציה וכהויות.
תופתעי מאוד מהתוצאה...
שבת שלום,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה קונסילר, את ממליצה!
סיגל09/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל... קונסילר...
רוית אסף10/02/2008היי,
קונסילר למה?? אם זה בעניין כהויות מתחת לעיניים, אז כמו שעניתי. עקרונית, הקונסילר הוא מתקן. יש קונסילרים צבעוניים כמו, ירוק- לנטרול קופרוז (אדמומיות), או צהוב - לנטרול פגמנטציה וכהויות, בדר"כ אם מדובר בכהות נורמלית מתחת לעיניים מספיק לטשטש ע"י קונסילר שבהיר בטון אחד מגוון המייק אפ שלך (גוון עורך).
מקווה שעזרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
צביה10/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכות לפניםסיגל06/02/2008
רוית , האם אחריי שעושים מסכה ופילינג,צריכים למרוח קרם לחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל,
רוית אסף10/02/2008היי מותק,
עניתי לך. שימי לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונסילר צהוב
שושנה11/02/2008אני מאפרת מקצועית ובמקרה אני בוגרת רוית אסף באר שבע באיפור
השתמשתי בהרבה חברות אבל הקונסילרים המקצועיים של רוית אסף פשוט מעולים!!!
הם פשוט מכסים - הירוק את האדמומיות והצהוב את העיגולים השחורים מתחת לעיניים
תנסי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה,היכן אפשר לקנות
סיגל11/02/2008באזור המרכז,וכמה זה עולה?המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל- איך להשיג קונסילר...
רוית אסף12/02/2008אם מזדמן לך להיות באזור ב"ש או ירושלים, אז בסניפי בתי הספר שלי, את מוזמנת למצוא קונסילרים בכל הגוונים, כמובן מליין האיפור שלי. אלו קונסילרים מצויינים, אפילו כתבו עליהם במדור צרכנות בידיעות אחרונות שבוע שעבר.
בקרוב יהיה ניתן למצוא את ליין האיפור שלי בפריסה רחבה בכל הארץ.
בכל מקרה, לכל חברת איפור מקצועית, יש קונסילרים.
בטוחה שתמצאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונסילר
סיגל13/02/2008תודה על כל התשובות , אבל רציתי לדעת מתי יהיה אפשר להשיג את המוצרים שלך באזור המרכז,את תיתן לנו הודעה כאן?אני מאוד רוצה לרכוש את הקונסילר,אבל אין לי אפשרות להגיע לאזורים שציינת,זה רחוק לי! המון תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלוש!
רוית אסף14/02/2008יקירתי,
אני ממש מקווה שעניתי לך, יש תשובות שלי גם לגבי מסכות לפנים וגם לגבי הקונסילר (זה מה שראיתי ששאלת...) , בכל מקרה, לגבי המוצרים שלי, בקרוב מאוד יהיה ניתן לראותם ולהזמין דרך האתר שלי, ravitasaf.co.il, וממש בימים אלו אני עובדת על הקמת סניף נוסף בתל אביב. אבל אני בטוחה שאת יכולה למצוא גם בחברות אחרות. אם ממש לא תמצאי קונסילר צהוב (לכהויות), יש אפשרות לשלוח לך. תגידי לי ואשלח לך....
מקווה שעניתי על הכל בינתיים,
אשמח תמיד,
תודה על הפירגון (ליאור שליין...)
נשיקות וים מקסים.
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה את מקסימה , וראיתי את
סיגל14/02/2008כל שתשובות שרשמת לי , רציתי לשאול עוד שאלה קטנה ,מה מחיר הקונסילר? יש לי של חברות אחרות , אבל שמעתי המלצות על שלך,ואני מאוד רוצה לנסות אותו,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלוש..
רוית אסף16/02/2008היי מתוקה,
מחיר הקונסילר 30 גר'- 118 ש"ח. (למאפרות 77 ש"ח). גלגל קונסילרים שלישיה- 198 ש"ח, (למאפרות- 129 ש"ח).
גלגלי קונסילרים באים בשלושה גוונים של קונסילר, לבחירתך.
סופ"ש מדהים!!
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
רבקה21/08/2008פשוט גם אני מעוניינת בתשובה.(קרם פנים אחרי מסכה ופילינג) לא מצאתי אותה. היכן בבקשה? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל...
רוית אסף12/02/2008היי מותק,
משום מה עניתי על שאלה אחרת שלך, ולא שמתי לב לשאלתך זו, בכל מקרה, פעולת הפילינג "פותחת את הנקבוביות", הפילינג חודר עמוק יותר ומנקה ביסודיות רבה יותר מכל סבון או ג'ל, המסכה, "סוגרת את הנקבוביות" ומזינה את העור. תלוי באיזו מסכה את משתמשת, עקרונית, מסכה מזינה ומלחחת את העור, אבל את בהחלט יכולה למרוח קרם לחות אחרי. זה בטח לא יזיק, עורך "יהנה" מהחדרת לחות.
התנצלותי שלא שמתי לב,
ערב מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכות טיבעיות - להכנה בבית-מומלץ!!רוית אסף05/02/2008
בנות יקרות,
אני כותבת לכן על מספר מסכות טיבעיות, שניתן להכין בבית בקלות רבה. תנסו ותהנו...
1. מסכת הזנה טבעית לכיווץ נקבוביות
ערבבי יחד 2כפות דבש ו2- טיפות מיץ לימון טרי,מרחי על הפנים המתיני 10 דקות ושטפי במים.(טוב לכול סוגי העור)
2. מסכת יום למתיחת העור
ערבבי היטב שתי כפות דבש ושתי כפיות חלב, מרחי את התערובת על הפנים, המתיני 15 דקות ושטפי במים פושרים.
3. מסכה מרגיעה+ פילינג
שטפי את הפנים במים פושרים,טבלי את הידיים(כשהן רטובות) בקערת סוכר ומרחי את הסוכר על הפנים(זה מנקה את העור ומותח אותו)
המתיני 10 דקות,הרטיבי את הידיים שוב ועסי את הפנים במים,זה עושה פעולת פילינג עדינה
4. מסכת יופי לעור יבש ולטיפול בכתמי שמש והריון
ערבבי כפית דבש,חלמון ביצה ותכולה של גביע גבינה לבנה,מרחי את התערובת על הפנים המתיני 20-30 דקות ושטפי במים פושרים.
נשיקות,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית המקסימה
רחל10/06/2008כמה פעמים בשבוע עושים את המסכות שהמלצת ? אם אני רוצה לעשות את המסכה למתיחת העור וגם לקיבוץ נקבוביות מתי אני עושה את שניהם? ביחד? אם אני עושה פילינג ומסכת חימר לבן של לנקום להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רחל...
רוית אסף10/06/2008היי,
עקרונית, מסכות מומלץ לעשות אחת לשבוע.
תהני מתוקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרסום בעיתון ידיעות אחרונותשושנה03/02/2008
קראתי את הכתבה עלייך ואני רוצה לומר לך שאת אישה חזקה מאוד וכך הכבוד
כמה זמן הרשת של למקצועות הקוסמטיקה קיימת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר - תודה רבה!!
רוית אסף05/02/2008היי תמר,
תודה רבה,
בתי הספר קיימים כבר 7 שנים.
יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוית היקרה!מיכל02/02/2008
מה שלומך?
גיליתי את הפורום הזה לאחרונה ואני נהנית לקרוא את תשובותייך המנומקות מלאות הסבלנות לכל אחת ואחת [למרות עיסוקייך הרבים....].
אני מחכה ממך לעדכון לגבי הסניף החדש באשדוד.
DON' T FORGET ME
****שתהיה לכולנו בהצלחה!!!! *****
להתראות
ליאת כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סניף באשדוד
רוית אסף05/02/2008ליאת, יקירתי,
היי מותק, מה שלומך?
בתאריך 21/2, יום חמישי, יתקיים יום פתוח באשדוד (בתוך מכללת יגאל סהר, מרכז הסיטי), רצוי שתתקשרי לליאת- מנהלת סניף באר שבע ותרשמי אצלה. כך שבוודאות נתזכר אותך לפני.
08-6655003
אשמח מאוד לראותך,
(תגידי לי שזו את)
נשיקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..אנה02/02/2008
איך אני יכולה להלבין את השיניים שלי בעזרת שימוש בדברים טבעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
מיכל02/02/2008קראתי פעם באיזה מקום שאפשר לטבול את מברשת השיניים בחומץ או במלח....
אני אישית לא ניסיתי, את יכולה לנסות ולעדכן....
חוץ מזה- קיימות היום מגוון רחב של משחות שיניים מלבינות העושות עבודה נהדרת.
בהצלחה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלבנת שיניים עם חומר טבעי
רעות04/02/2008בשום אופן לא עם מלח או חומץ!
יהיה לך נזק לחניכיים והמלח יוריד שכבה מהאמייל של השן(חבר שלי רופא שיניים....)
אני מכירה משחת שיניים מצויינת מרכיבים טבעיים- מלבינה מניסיון!!!!!!!!
צרי איתי קשר באי מייל ואתן לך שם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, רוויתיפה רביבו02/02/2008
מה שלומך?
מאחלת לך הצלחה בבית הספר למקצועות היופי שלך.
שבת שלום
רביבו יפה
מורה לבניית ציפורניים וקישוטים
ליידיפארם ראשל"צ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה- תודה יקירתי.
רוית אסף05/02/2008היי יפה,
תודה רבה, שלומי מצויין.
אשמח לשוחח עימך, לגבי הדרכה בקורסים לבניית ציפורניים בסניף אשדוד. אם זה מעניין אותך, צרי קשר עם ליאת - 08-6655003, לתאום פגישה איתי.
יום מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםחלי01/02/2008
יש לך המלצה על קרם עיניים מסיים שטוב לאישה בת 40 עדין לא מקומטת אבל רוצה להתחיל להשתמש ואיני יודעת מה האם ג'ל עייים או קרם מה שכן שמתי לב שלאחרונה לאחר טיפול ממושך של ריאוקוטן העור סביב עיני יבש ולכן אני רוצה להקדים תרופה למכה.
אודה לך על המלצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים...
רוית אסף01/02/2008היי חלי,
ג'ל עיניים הינו קליל יותר ולכן לרוב מתאים לעור צעיר יותר, קרם עיניים הינו מרוכז יותר, לכן, המלצתי להשתמש בקרם עיניים איכותי ולא בג'ל. אישית אני מעדיפה להחליף מדי פעם את הקרמים ולכן אני ממליצה לך להיוועץ בדיילת יופי, אפילו בפארמים, שתתאים לך את מה שעורך צריך.
אגב, יש גם טיפות סרום המיועדות לאזור העיניים וקרמים על בסיס אנטי אייג'ינג. בכל מקרה את הקרם יש להניח בצורת טפיחות על גלגל העין ומתחת לעין.
ערב מקסים,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל דיילת והקרם שלה
חלי02/02/2008בפארים ישנה מלחמת הישרדות כל דיילת הכי תמליץ אך ורק את הקרם שלה ושהקרם שלה הוא הכי טוב והכי אפקטיבי
איני יודעת מה באמת יכול לעשות לי טוב מאחר שזו פעם ראשונה שאני מתחילה להשתמש בקרם למרות שגילי הוא 40 והקימטוטים מתחילים להם אט לאט-האם יש בהמלצתך קרם ספציפי מועדף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי היקרה..
רוית אסף05/02/2008היי חלי,
אני ממליצה לך לנסות את הסדרה של "לוריאל" לגיל 40, אני יודעת שאלו מוצרים נפלאים ובמחירים הגיוניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי יקרה
חסוי06/02/2008אני ממליצה בחום על מוצרי האנטי אייג'ינג של חברת ניו-סקין האמריקאית. אני כל כך מבינה אותך לגבי המוכרות בפארמים השונים. אני מבטיחה לך שאחרי שתנסי את המוצרים שלהם תביני על מה אני מדברת...
קניתי את המוצר מחברה לפני מספר חודשים ומאז אני מרגישה שינוי אמיתי.. לא כמו המוצרים בפארמים שאנו קונות בדרך כלל אחד פלוס 15 והאיכות גרועה ביותר!!!
אם תרצי עוד פרטים אשמח לשתף אותך ב"סוד היופי" שלי....
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית30/01/2008
שלום רב
לבחורה צעירה, בהירה בעור, ומלאה מאוד (85 קילו) איזה איפור לאירוע חגיגי אמור להתאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור לאירוע..
רוית אסף01/02/2008היי שרית,
איפור זה ממש עניין של טעם, יש שאוהבות איפור דרמטי וכבד ויש שמעדיפות רך ועדין. איפור חייב להתאים לנתונייך האישיים: מבנה העיניים והפנים, גוון עורך וצבע שערך, ולכן היות ואינני מכירה אותך, יש לי קושי בלהמליץ. עקרונית, לבעלות גוונים בהירים, השייכות למשפחת הצבעים הקרים, גווני הפסטל יצרו מראה רומנטי והרמוני ואילו הצבעים הכהים והמרשימים יצרו מראה דרמטי.
פשוט תנסי ותראי מה מחמיא יותר...
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרוית קוראים לי סיגל , בטעות היהסיגל28/01/2008
רשום בני(בעלי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הסתדר!
סיגל28/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסקרהסיגל28/01/2008
היי רוית,אני מאוד נהנת להכנס לפורום שלך,יש לך אחלה של תשובות,שממש כייף לקרוא! רציתי לשאול בקשר למסקרה,אני קונה רק מסקרות איכותיות , והמון פעמים שכשאני מורחת על הריסים אז יש לי גושים,והריסים לא "עומדים" כמו שצריך,בקיצור מה עושים?ועוד שאלה, האם יש דרך קלה ופשוטה למרוח את המסקרה בכדי שהריסים יהיו מושלמים!המון תודה, ושבוע מקסים וחמים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית,אני מחכה לתשובה,תודה!
סיגל29/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל היקרה..
רוית אסף29/01/2008היי סיגל,
אני תמיד אומרת שאין איפור מושלם בלי מסקרה!! המסקרה פותחת את העין ויוצרת מראה שיש לו נוכחות וכריזמה. יש מליון סוגים של מסקרות וכנראה שאת משתמשת במסקרה שמטרתה לעבות את הריסים ולכן היא גם מאוד מרוכזת וגם המברשת צפופה מאוד. לכן, רצוי שתבחרי במסקרה בעלת מברשת ישרה (כמו מסרק שיער ) ולא עגולה, ושימי לב שהיא יוצרת הפרדה במשיחה כך שכל ריס וריס יופרד ולא ידבק אחד לשני. לרוב בעיית ה"גושים" מקורה בסוג המברשת. כמו כן, כשאת מוציאה את המברשת מין המיכל, הסירי את שאריות המסקרה בדפנות המיכל, כך שלא יהיה עודף חומר על המברשת.
למריחה אופטימלית, מישחי את הריסים באלכסון כלפי חוץ מס' פעמים.
תמיד כדאי לנסות מסקרות שונות ולמצוא את זו שהכי מתאימה לך.
מקווה שעזרתי,
אשמח לשמוע ממך,
ערב מקסים ויפה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוית
סיגל30/01/2008המון תודה על התשובה , ואני כמובן הישם זאת , אבל רציתי ממך המלצה על מסקרות שאת מכירה, שיש להם מברשת כזאת כמו שרשמת לי,אשמח לקבל תשובה בהקדם!!! יום מקסים וחמים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקרה מפרידה...
רוית אסף30/01/2008היי מותק,
תנסי את המסקרה של לוריאל "ווליום שוקינג", זו מסקרה שגם מעבה אבל ללא גושים, ובעזרת המסרק ניתן ליצור הפרדה בין הריסים.
עדכני אותי.
לילה מקסים.
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)