מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פודרה בתפזורתעינת28/12/2007
שלום רוית,
יש לי 2 שאלות:
1.אם אני בעלת גוון עור צהבהב,איזה גוון פודרה בתפזורת אני צריכה? לאחר שכיסיתי עם מייק אפ נוזלי.
2.כן,איזה גוון קונסילר יתאים לי עם כהויות מתחת לעיניים?
תודה רבה
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום...
רוית אסף30/12/2007היי עינת,
רוב בנות ישראל ניחנות בגוון צהבהב, (השמש, השיזוף...) ולכן גם רוב המייק אפים על בסיס צהבהב, עקרונית, אני מעדיפה להשתמש בפודרה שקופה או בגוון טיבעי התואם את גוון עורך. חשוב להשתמש בפודרה בעזרת פאף, לאחר ניעור ובטפיחות על הפנים לקיבוע המייק אפ.
קונסילר מיועד לתיקון פגמים בפנים, להסתרת כהויות, יש להשתמש בגוון קונסילר הבהיר בטון אחד מגוון המייק אפ.
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח עור הגבר??יש דבר כזהאייל28/12/2007
האם את יכולה להמליץ על מוצרים לפנים לגבר -
לשקיות לעיניים וטיםוח עור הפניםן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח לגבר!
רוית אסף30/12/2007היי אייל,
ברור שיש דבר כזה "טיפוח לגבר" !! וזה חשוב מאוד לשמירת עור הפנים ולעיכוב תהליכי הזדקנות של העור. יש חברות רבות המוציאות ליינים שלמים לגברים. אני ממליצה לך להגיע לאחד מרשתות הפארמים, שם תמצא את כל החברות הבינלאומיות ויועצת יופי המכירה את המוצרים תוכל להתאים לך בדיוק את מה שעורך צריך. לשקיות מתחת לעיניים- יכול להיות שקרם מרוכז על בסיס סרום יעזור, אלא אם מדובר בשקיות שניתן להסירן רק ע"י ניתוח כירורגי.
בכל אופן, כדאי למרוח קרם לחות ולנקות את הפנים פעם בשבוע ע"י פילינג גרגירים עמוק ומסכת הזנה, ואפילו להגיע לניקוי והוצאת קומודונים (שחורים) אצל קוסמטיקאית אחת לכמה זמן.
ברגע שתתחיל, לא תוכל להפסיק.
יום מקסים,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייק אפ לעור מקומטשושנה28/12/2007
אני בת 45 בעלת עור מקומט באזור העיניים והפה
כל מייק אפ ששמתי נראה נורא !!
מה את ממליצה לי והיכן ניתן לרכוש??
נ.ב
אני גם מבאר שבע ואני עוקבת אחרייך מאז הזכייה שלך כמלכת יופי
שישהיה לך הבצלחה!!את גאווה לעיר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ לעור מקומט
רוית אסף30/12/2007תמר היקרה,
זה כל כך חשוב להתאים את המייק אם הנכון לסוג וגוון העור, היות והמייק אפ מהווה בסיס לאיפור, כל מלאכת האיפור תלוייה בבסיס שיצרת. היות ואת מבאר שבע, אני מזמינה אותך אליי לסניף, רח' רמב"ם 37, ואתאים לך מייק אפ מסדרת אנטי אייג'ינג על בסיס סרום וסיליקון, המעכב תהליכי הזדקנות בעור, ממלא קמטוטים ויוצר אפקט של החלקה ומתיחה בעור. הוא פשוט מדהים, זה מייק אפ שיצרנו במיוחד לעור הנוטה לקימטוטים. אני באמת ממליצה בחום רב.
אני מזמינה אותך לסדנת איפור אישי - מתנה!!
תודה רבה על הפירגון והחום שכל כך מאפיין את תושבי באר שבע הנפלאים.
באהבה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להורדת שיער*25/12/2007
מה אפשר לעשות כדי למנוע מהשיער באזור המפשעה לצמוח מתחת לעור (אצלי הדבר גורם לפצעים וצלקות) לאחר שמורידים שיער בשעווה או מכונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער ומניעתה!
רוית אסף26/12/2007היי,
למיטב ידיעתי, הדרך למניעת צמיחת שיער או הפחתתה המשמעותית, היא ע"י הסרת שיער לצמיתות בלייזר או מכשירי אינפרא למיניהם וזאת במכונים או אצל קוסמטיקאיות.
כדאי שתנסי, אני מניחה שזה יפתור אותך מהתעסקות מתישה.
בהצלחה,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה אופיינית למכונה או גילוח
נועה קוסמטיקה26/12/2007לעבור לשעווה מיוחדת - עדיף להפטר מהשיער לצמיתות , אבל בעייתי באזור הזה.
יש תכשיר שמורחים כמה ימים לאחר הסרת השיער למניעת צמיחת השיער מתחת לעור,
התייעץ עם קוסמטיקאית מוסמכת להסרת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
*30/12/2007את יכולה לתת לי בבקשה את שם התכשיר? היכן אפשר להשיג אותו?
או איך אני יוצרת קשר עם קוסמטיקאית שמתמחה בהורדת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר איתי
נועה קוסמטיקה31/12/2007אפשר ליצור קשר איתי במייל ישירות [email protected]
עם פרטים להתקשרות. אשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרן24/12/2007
האם מותר לעשות פילינג כל יום או שזה פוגע בעור? יש לי הרבה כתמים מחצ'קונים ואני רוצה להוריד אותם כמה שיותר מהר. פילינג כל יום דווקא יעשה את העבודה, לא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרן
רוית אסף26/12/2007היי רן,
ראשית אני ממליצה להיוועץ ברופא עור או קוסמטיקאית רפואית. קשה לי לענות, היות ואני לא מכירה את עורך ואת סוג הכתמים/ הפצעים שיש לך. עקרונית כשיש פצעים אז לא משתמשים בפילינג גרגירים שעלול לפצוע את הפצעים ולפעור אותם, אלא בפילינג ביולוגי על בסיס משחתי. מטרת הפילינג להסיר את שכבות הליכלוך מין העור ולנקות את הנקבוביות. לא מומלץ להשתמש בפילינג על בסיס יומי, אלא פעם בשבוע ולסיים את הטיפול במסכה מזינה. אבל יש סוגים שונים של פילינגים ולכן כדאי שרופא או קוסמטיקאית מוסמכת ימליצו לך.
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
נועה קוסמטיקה26/12/2007יש אפשרות להשתמש בסוגים שונים של פילינג - הכל תלוי במצב העור שלך.
פילינג גרגרים לשימוש יומיומי הוא אגריסיבי מידי, אבל יש סוגים שונים של פילינג (גם בצורה נוזלית וגם במי פנים) לפתרון של כתמים.
יש לאבחן את מצב העור כדי להתאים את הטיפול למטרה להשגת תוצאות מירביות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור עדיןאנה24/12/2007
שלום רווית,
כיצד אני יכולה להתאפר באופן יומיומי בצורה עדינה, כי אני לא נוהגת להתאפר, לעיניים כחולות וקטנות ועור פנים בהיר. על מה את ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור עדין ליום
רוית אסף26/12/2007היי אנה,
לאיפור עדין, בהתחשב בצבע עינייך וגוון עורך, אני ממליצה על מייק אפ נוזלי וקל על בסיס מים, רק לשם יצירת גוון אחיד לפנים (אם עורך טוב, את יכולה לוותר, אבל חשוב למרוח קרם לחות שמתאים לעורך), לעיניים כחולות - צלליות בגוונים חומים וברונזים מאוד מחמיאים, גם עדין וגם טיבעי. את יכולה מעט ל"הקפיץ" את צבע עינייך עם נגיעה של כתום. מירחי את הצללית החומה/ ברונזה על גלגל העין וטשטשי. כך תקבלי גוון עדין. הוסיפי מסקרה. היות וגוון עורך בהיר, כדאי להוסיף סומק ורדרד עדין שיתן אור ולא תיראי חיוורת ולבסוף להוסיף גלוס ורוד/ שקוף ואת מוכנה. זה מה שנקרא "להיות עם ולהרגיש בלי".
יום מקסים ויפה...
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאפרת22/12/2007
שלום רוית.
שמי אפרת ורציתי לישאול אותך שאלה בדרך כלל לביה''ס אני מתאפרת אני שמה מייקאפ שחור ריימל סומק וליפגלוס וכולם רגילים למראה הזה לעומת זאת שיש לי אירוע או מסיבה כלשי אני מתאפרת אותו דבר אני לא משתמשת בצלליות מכיוון שאני לא יודעת להשתמש ולימרוח את הצללית במקומות הנכונים יש לך איזה שהי עצה בכל זאת בין איפור יום יומי לבין איפור של ערב שיראו שינוי.?
ואיפה יש לך סניף באזור של הדרום.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אפרת
רוית אסף23/12/2007אפרתוש שלום,
לאיפור יום, אכן מספיק כיסוי קל ועדין עם מייק אפ נוזלי, מסקרה, סומק ורדור למראה קורן ובריא וגלוס עדין. לאיפור לערב את יכולה לשדרג את המראה ע"י מריחת צללית על גלגל העין (שקע העין) ולהדגשה למרוח צללית כהה יותר בזוית החיצונית של העין (בקצה קו הריסים העליון ולטשטש כלפי מעלה), עם אותה הצללית לתחום את קו הריסים התחתון, עיפרון עיניים, וניתן גם קו דק של אייליינר צמוד לקו הריסים העליון לשם הדגשה והבלטת העין. להשלמת המראה מירחי בנגיעה צללית אבקה מבריקה בגוון שמנת/ לבן כסוף בזוית הפנימית של העין ומתחת לעצם הגבה ליצירת נקודת אור. הוסיפי מסקרה שחורה. גלוס לברק, סומק ואת מוכנה ליציאה.
מקווה שעזרתי, בכל אופן סניף ביה"ס שלי באזור דרום, נמצא בבאר שבע, ואת מוזמנת להגיע גם להדגמה והתאמת איפור עבורך.
לילה טוב,
שלך,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפרת24/12/2007אוי רויתוש תודה רבה לך עזרת לי מאוד.!
וכשאני אסע לב''ש אני אסע לסניף שלך בכיף
:)
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחרות יופינוגי20/12/2007
היי רוית,
אני כבר הרבה זמן מחפשת תחוריות של נערות יפות ואני לא מוצאת את יודעת אולי אל מקום שיש תחרות כזאת(קניונים ועוד) באיזור הצפון!
אם כן תעני לי בבקשה עם הפרטים!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחרות יופי...
רוית אסף21/12/2007היי מתוקה,
אני לא מכירה תחרות יופי שמתקיימת באזור הצפון, אבל אני מאוד ממליצה לך להגיע לתחרויות ארציות. אם כבר, אז לכי על הטוב ביותר שגם תוכלי להיחשף ולהתקדם מקצועית. יש תחרויות של נערת השנה, תגלית השנה וכמובן מלכת היופי.
בהצלחה,
שלך,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור עינייםעדי19/12/2007
היי רווית, רציתי לדעת איזה איפור עיניים מתאים לעיניים גדולות..(שיראו פחות גדולות)
ועל איזה מוצרים לפנים את ממליצה לי שמבהירים כתמים איפה אפשר להשיג אותם ומה המחירים?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור נכון..
רוית אסף21/12/2007היי ירדן,
עקרונית, צבע כהה- מקטין וצבע בהיר- מגדיל. לכן אם עינייך גדולות ואת רוצה ליצור אשליה של צר יותר, אז השתמשי בגווני איפור כהים. כדי ליצור עין צרה יותר, תיחמי את העין בגוון כהה בחלק הפנימי- בעיפרון עיניים שחור בתוך העין לכל אורכה, בעפעף התחתון לאורך העין, מירחי צללית כהה ובהדרגה לכיוון הגבה, מירחי צללית פחות כהה.
לעניין הבהרת כתמים, חשוב לטפל ואולי אפילו להיוועף קודם ברופא עור או קוסמטיקאית רפואית. אני יכולה להמליץ לך על פתרונות מיידיים ע"י איפור נכון - שימוש בקונסילר מתקן שמסתיר כיתמי פיגמנטציה. זהו קונסילר בגוון צהוב והוא מיועד להסתרת כיתמי פיגמנטציה.
שלך,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייקאפעדי19/12/2007
היי רווית,
רציתי להתייעץ איתך לגבי מייקאפים טובים, יש לי צלקת בפנים ונורא הייתי רוצה להסתיר אותה בעזרת מייקאפ..ניסיתי להסתיר אותה עם פודרה וזה לא ממש הסתיר הכל וזה גם נראה מגושם מידי.
אל אילו סוגי מייקאפ את ממליצה לי במחירים סבירים והאם קונסילר זה טוב לאזורים קטנים שיש לי בהם כתמים? ואילו קונסילרים טובים ושוב במחירים נוחים... :)
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ
רוית אסף21/12/2007היי ירדן,
ראשית, להסתרת צלקת אכן רצוי להשתמש במייק אפ בעל כיסוי טוב אבל לא כבד מדיי. חשוב למרוח את המייק אפ על כל הפנים, כדי ליצור גוון אחיד ולא רק באזור הצלקת. על המייק אפ לפדר קלות בעזרת פאף. הפודרה תפקידה לקבע את המייק אפ וליצור מראה מט.
יש מגוון עצום של מייקאפים טובים, היות ואני לא מכירה את סוג עורך, קשה לי לנקוב במייק אפ ספציפי, אני כמובן יכולה להמליץ לך על המייק אפ שלי, שאני מכירה מעולה, שיש לו כיסוי מדהים, עמיד והיתרון הגדול שלו שאינו יוצר תחושה של מסכה. יש לו אפקט של ליפטינג טיבעי. בכל אופן את כמובן מוזמנת להגיע אלי, לאחד מסניפי ביה"ס שלי או לחברות איפור אחרות להתאמה אופטימלית.
לעניין הקונסילר, מטרתו לתקן, ואכן לכהויות ניתן להשתמש בקונסילר בגוון בהיאר יותר בטון אחד מגוון המייק אפ. יש קונסילרים מתקנים בצבעים שונים לאדמומיות ופיגמנטציה.
מה שכן, אל תתפתי מדיילות ומוכרניות שממליצות לך על מייקאפים במאות שקלים. את בהחלט יכולה להשיג מייק אפ מעולה בכ- 100-150 ש"ח.
אשמח לעדכון,
בהצלחה,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה יעוץ בקשר לשיזוף :-)מיטללי19/12/2007
אני לבנה בטבעי שלי ותמיד בקיץ אני משתזפת ונהית חומה ממש...עכשיו בחורף אני ניסיתי להשתמש בשיזוף עצמי של חברת קלרינס ונהיתי מיזה יותר כהה אבל בגוון צהוב כזה...וזה לא נראה טיבעי ויפה...מישהו אולי מכיר או יודע על איזה מוצר לשיזוף שלא עושה צהוב.? וגם שישר נספג בגוף ועושה צבע ישר ולא אחרי יום.....? אבל מישהי שלבנה כמוני שניסתה תכשיר שיזוף ועשה לה צבע יפה ושלא יורד אחרי יומים שלוש אלא נשאר יותר זמן ולא יורד בכתמים ולא עושה צהוב אני ממש ישמח לשמוע...
ושאלה האם זה מזיק להשמש בתכשירים האלה על בסיס קבוע? נגיד פעמים בשבוע כל פעם גם כשזה יוצא אז לשים שוב...?
או שבכלל כדי לי לעשות מיטת שיזוף וזהו ( אני לוקחת גלולות למניעת הריון זה מותר לעשות באותו זמן מיטת שיזוף?)
ואם עדיף מיטת שיזוף אז איפה כדיי לעשות?
תודה למי שעונה על השאלות..יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן..
רוית אסף21/12/2007היי קרן,
שיזוף אופטימלי ניתן להשיג ע"י שימוש במיטות שיזוף. הבעיה היא שזה לא בריא בדיוק כמו החשיפה לשמש (במיוחד אם את מאוד בהירה). כך שאם את עושה זאת בהדרגה, תוכלי להשיג מראה שזוף ויפה שישמר לאורך זמן. לעניין פתרונות מיידיים, כל התכשירים שאני מכירה שמגיעים בצורת תחליב / קרם גוף, אכן יוצרים מעין צבע צהבהב. את יכולה לנסות שיזוף בהתזה. לא ניסיתי, אבל שמעתי שזה מוצלח.
ערב מצוין,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי שיחה על תפיסת היופי ההגמונית?גוני ח'19/12/2007
ברצינות...אשמח לשמוע מה ההגיגים או על מה אתן חושבות על תפיסת ה"יפה".
מי מגדיר את זה? מי יודע? למה אחד יפה ואחד לא?
למה בסין תפיסת היופי היא עדיין בלונדינית בהירה שזופה וגבוהה למרות שאין שם כאלה בכלל? (לא שהסיניות לא יפהפיות...)
אם הדיון לא במקום תגידו..
בכל מקרה יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היופי בעיני המתבונן!
רוית אסף21/12/2007היי,
קראתי את פנייתך וזה בהחלט עניין לדיון (מקווה לתגובות נוספות מבנות הפורום), כי אין לי ספק שלא נגיע לקונצנזוס מוחלט. יופי זה באמת עניין של טעם ולא סתם אומרים "היופי הוא בעיני המתבונן". מה שכן, אנו מושפעים מתכתיבי אופנה, ערוצי האופנה למיניהם "מגדירים" סגנונות ומראות שמזינים אותנו. לדוגמא בעבר דוגמניות היו "בריאות" יותר (סידני קרופורד, קלאודיה שיפר), ואז שנים שלט המראה הווירדי, הצנום הכמעט אנורקסי בדמותה של קייט מוס ואילו היום יש חזרה למראה הפחות שדוף. כך גם לגבי צבע שיער, שאבג החורף יש חזרה לכל החומים, לא בלונדיניים ולא גוונים. שימי לב, שכל הדוגמניות ה"בלונדיניות" (מלי לוי, מירי בוהדנה, שרון גניש וכו') הכהו את שערן.
בקיצור, יש תכתיבי אופנה, שמגדירים מעצבי העל הבינלאומים.
אשמח לתגובות נוספות...
ערב מצויין,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים - ב-ע-י-הד.19/12/2007
הצילו!!!! אני חייבת סיוע. אני בת 15 ושום דבר מכל הדברים שאני שמה עוזר לי... ללכת לרופא עור ולקחת את הכדורים האלה?
פליז תעזרי לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים...
רוית אסף21/12/2007היי,
פצעונים, או בשמם פיצעי בגרות, שכיחים בגילך. מה שאני מציעה זה אכן ללכת לרופא עור מומחה ולהיוועץ בו. מה שחשוב הוא שלא "תפוצצי" שום פצעון בניסיון להעלימו.
לא להתייאש!!! פשוט לטפל.
שלך, רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטים לאיפור קבוע!טלי16/12/2007
שלום!
אנ ימעוניינת בפיגמנטים טיבעיים האם בבקשה תוכלי לומר לי אפה אוכל לקנות?
וכמה עולה בערך לפי כמויות?
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
רוית אסף19/12/2007היי, טלי,
פיגמנטים לאיפור קבוע את יכולה להשיג ב"ביוטי לוק" (מרכז שמתמחה בתחום האיפור הקבוע) , אני לא יודעת מחירים, אבל את יכולה להתקשר (לדבר עם ענת/ גדי) ולשאול אותם.
אגב, הם נמצאים בכפר סבא. חוץ מזה אצל קוסמטיקאיות שעושות איפור קבוע, את יכולה גם למצוא.
מקווה שעזרתי...
(צר לי על התגובה המאוחרת)
יום נפלא,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי רויתוש, יש לי שאלה מוזרה קצת.אריאלה15/12/2007
האם ישנו תכשיר איפור לשיניים לבנות? למשל , אם אני צריכה דחוף לאירוע הערב ויש לי כתמי
ניקוטין על השיניים? יש פתרון בתחומך?
תודה יקירתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאריאלה..
רוית אסף15/12/2007היי מותק,
תכשירי איפור לשיניים אין. הדרך היחידה להלבין שיניים, למיטב ידיעתי, זה רק ע"י הלבנת שיניים אצל רופא שיניים. מדובר בכמה פעמים כדי לראות הבדל. אבל, לפתרון מיידי יש משחה להלבנת שיניים שכן מבהירה את גוון השן ולדעתי ניתן לרכוש בסופר פארם.
מקווה שתמצאי. ספרי לי אם כן.
ערב מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)