מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- משככי כאביםלורה24/05/2011
שלום לכם, הייתי רוצה לדעת על משכך כאבים טבעי לילדים שסובלים מכאבי בטן. אשמח להצעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משככי כאבים - תגובה
ורדי בנש-רביב25/05/2011היי לורה
לפני השיכוך הייתי מנסה לברר ממה כאבי הבטן, לא סיפרת בן/ בת כמה בנך או ביתך, בכל אופן כדאי לברר ממה הם נגרמים ולטפל בבעיה. אולי רגישות למזון? אולי יציאת שיניים? או לחץ רגשי?
בנתיים אשאיר אותך עם טיפ- כרית חימום עם קליפות כוסמת שמחממים במיקרוגל ומניחים על הבטן..
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשככי כאבים - תגובה
ד``ר אריה מבר25/05/2011כאבי בטן לילד או למבוגר חובה לדעת סיבה יכול להיות בגלל גזים או בעיה דלקתית או וירלית או אלרגיה או קיבה עצבנית ועוד
חובה לעבור בדיקה אצל רופא ילדים ורופא טבעי ולתת לו טיפול נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכייםאילנית15/05/2011
בני בן 12. הוא סובל מדלקת חניכיים ודימומים. קיבלנו המלצות מהשיננית אבל זה לא מאוד עזר... חשבנו לנסות דרכים טבעיות. מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים - תגובה
ד``ר אריה מבר15/05/2011רצוי מאוד לנסות דרכים טבעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת חניכיים - תגובה
ורדי בנש-רביב16/05/2011שלום אילנית
לטעמי טיפול משלים יכול לענות על הבעיה שתיארת בצורה טובה מאד, בדרך כלל דימומים חוזרים ודלקות בחניכיים מעידים על הימצאות של חום במערכת העיכול, כמובן מדובר על אבחנה מתוך הרפואה הסינית, מטפל מוסמך יערוך אבחנה מעמיקה, כולל אורח חיים ותזונה ויתן טיפול שיענה גם על הסימפטומים שתיארת וגם על שורש הבעיה.
בנתיים הייתי ממליצה על הימנעות מתזונה שמכניסה הרבה חום לגוף כמו מזון מטוגן, חריף ומתובל מאד.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברונכיט מתמשךדורית07/05/2011
שלום רב,
בני בן השבע, חולה בברונכיט כבר שלושה שבועות. אתמול סימנו חמישת ימי טיפול באזניל. יש לו התקפי שיעול מלאי ליחה, ובסופם הוא מגיע לקוצר נשימה. זו פעם ראשונה שיש לו בעיה כזאת, בדרך כלל יש לו בחורף נזלת בלבד, ללא דלקות אוזנים או גרון.
אני מנסה להקל עליו בשמנים אתרים וכן בפורמולות צמחיות לחיזוק מערכת חיסונית.
כרגע אני מתלבטת האם להתחיל טיפול בדיקור או בהומאופטיה. אשמח לשמוע מה מומלץ במצב כזה, שהוא עדיין אקוטי.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיט מתמשך - תגובה
ד``ר אריה מבר08/05/2011להתחיל טיפול בהומאופטיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשיםאלונה01/05/2011
בני בן ה-10 סובל מבעיית קשקשים
האם יש משהו טבעי שאפשר למרוח כדי להפחית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים - תגובה
ד``ר אריה מבר01/05/2011חשוב מאוד תזונה נכונה להוריד כמות של סוכר וקמח
מומלץ ירקות בצבע ירוק
עיסוי של הקרקפת עם גבינה 9% פעם ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משלימהגלית11/04/2011
היי
מה ההבדל בין פורמולה שהיא מוצר מדף
לפורמולה שהמטפלת מכינה עם רשימת צמחים שהיא בוחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משלימה - תגובה
ד``ר אריה מבר24/04/2011פורמולה שמפלת מכינה היא פורמולה אישית לבעיה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוןגלית11/04/2011
הפורמולות WOMENS RHYTHEM
WOMENS PRECIOUS
יכולות לגרום נזק לקיבה?????. זה יכול לפגוע לי בכבד?????
מה ההבדל בין מינון פעמיים ביום 30 טיפות כל פעם
לבין מינון של 3 פעמים ביום- 20 טיפות בכל פעם
האם יש משמעות ללקיחת מינונים נמוכים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון - תגובה
ד``ר אריה מבר24/04/2011שאלה שחייבים לשאול למטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!גלית11/04/2011
כמה זמן לוקח הטיפול באמנוריאה שניונית של שנתיים?
מה עושים הצמחים הסיניים לאמנוריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה! - תגובה
ד``ר אריה מבר24/04/2011את חייבת לשאול את המטפל שלך
זמן ריפוי בכל מחלה קשה מאוד לדעת
הצמחים סיניים עוזרים לאיזון של המערכת שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום חיפשתי ויטמין D טבעי ולא מצאתיב13/04/2011
אם יש דבר כזה ? אפשר את השם ?
יש רק סינתטי .
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חיפשתי ויטמין D טבעי ולא מצאתי - תגובה
ד``ר אריה מבר24/04/2011ויטמין D טבעי רק להיות בשמש
מומלץ בבוקר מוקדם לשבת בין 5 עד 7 דקות כל יום
להוסיף כדורי סידן ומגנסיום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לורדיעל23/03/2011
Women’s Rhythm
האם הפורמולה הזאת מטפלת באמנוריאה?????.
האם יש לך מרפאה שאת מטפלת ברפואה סינית לנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתמה - רפואה סינית - תגובה
ורדי בנש-רביב07/04/2011יעל
לצערי אסור לי להמליץ באתר זה על מטפלים.
אני ממש מצטערת
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה שסובלת מכאבי בטןענת07/04/2011
בתנו בת ארבע סובלת מכאבי בטן ושלשולים. למרות שבדקנו את העניין לא נראה אצלה גורם לכך. איזו תזונה מומלצת לה והאם יש תוסף כלשהו שיכול לעזו.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שסובלת מכאבי בטן - תגובה
ורדי בנש-רביב07/04/2011שלום ענת
ייתכן שבתכם סובלת מהימצאות של פרזיט שלא תמיד מתגלה בבדיקת צואה רגילה,ייתכן שמדובר בעניין תקופתי, שינויי עונה (זה נפוץ) וזה יחלוף מעצמו, ייתכן שהיא חווה את עניין כאבי הבטן והשלשולים כמשהו רגשי שעובר עליה או עליכם בתקופה הזו..
בכל אופן- אני ממליצה להימנע ככל האפשר ממוצרי חלב, מבוטנים, בננות, ובכלל מכל מרכיב פחממתי (סוכרים) במזון שלה, אלו מכבידים מאד על מערכת העיכול וכן חלקם אלרגניים ביותר.
בנוסף וזה תמיד נכון- כדאי לפנות למטפל המומחה ברפואת ילדים טבעית שיכול לערוך אבחנה מסודרת ומעמיקה ולתת טיפול ממוקד וספציפי המתאים לה.
בריאות שלמה וחג אביב נעים
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניזול כרוניאביבה31/03/2011
האם טיפולי יש תחום ברפואה המשלימה שיכול לעזור לילד בן 14 עם ניזול כרוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניזול כרוני - תגובה
ד``ר אריה מבר31/03/2011מומלץ טיפול הומאופתי ובדיקה אלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזג חם אצל בן 14פנינה22/03/2011
שלום, בני בן ה-14 הוא ילד בחינוך מיוחד. הוא תמיד מגיב בבריונות לילדים אחרים, למרות שאין לנו מושג מאיפה הוא קיבל את זה כי אנחנו מאוד רגועים.
האם לרפואה המשלימה יכול להיות פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזג חם אצל בן 14 - תגובה
ד``ר אריה מבר22/03/2011טיפול מומלץ ביותר הוא הביופידבק. טיפולי נוסף הוא המישור התזונתי.הפסקה או צמצום משמעותי של צריכת מזונות המכילים סוכר תעשייתי, כמו עוגות, ממתקים, דגני בוקר, משקאות ממותקים ועוד. טיפול בהומאופתיה מומלץ מאוד.שילוב של מספר תחומי טיפול ברפואה משלימה יכול לשפר משמעותית את מצב של הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזג חם אצל בן 14 - תגובה
ורדי בנש-רביב22/03/2011שלום פנינה
אני מסכימה עם אריה ובנוסף הייתי ממליצה על טיפול אפשרי בצמחי מרפא ועל טיפול במגע כמו שיאצו שעושה פלאים!
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !יובל13/03/2011
נמצא בבדיקות שתן שלי שיש לי אצטון בשתן, אפשר לדעת מה זה אומר ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ! - תגובה
ורדי בנש-רביב13/03/2011זה בדרך כלל אומר שבזמן שנערכה הבדיקה היית מיובש, שתה מים!
(:
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצטון בשתן,
ד``ר אריה מבר14/03/2011אין משמעות לאצטון בשתן בבדיקה בודדת אבל ללכת לרופא המטפל.יכול להיות זה נובע ממעוט שתיה ולא סביר שזה נובע מסכרת אבל רצוי מאוד מאוד בדיקות נוספות לבדוק רמת הסוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו?אני10/03/2011
הבן שלי מאוד נרתע ממגע, הוא מאוד רגיש למגע וכל מגע קטן מדגדג אותו או מרגיז אותו. למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן שלי מאוד נרתע ממגע,
ד``ר אריה מבר10/03/2011כדי לאתר ילד בעל קשיים בתחום החושי-תנועתי צריך המטפל לערוך תצפית על תפקודו התחושתי, המוטורי הגס, המוטורי העדין ותפקוד הידיים במטלות כמו גזירה ופעילות בצבע או בעיפרון.ממליץ מאוד לאיבחון החושי-תנועתי אפילו בגן או בבית הספר .
אני ממליץ שינוי בתזונה עלייה בכמות הירקות החיים והטריים המכילים ויטמנים ואינזימים אשר משפרים ספיגה של הויטמינים בגוף. הירקות המומלצים ביותר הם ירקות ירוקים כגון ברוקולי, סלרי, עלי מנגולוד, ותרד, שכן הם עשירים במגנזיום המוריד היפראקטיביות ומשפר ויסות חושי. שינויים בתזונה צריכים להיות הדרגתיים ולכלול את כל בני המשפחה.
שינויים התזונתיים היא להרגיל אותם לאט לאט ולשתף אותם בכל תהליכי השינוי. אם יש משהו שילד מאוד נרתע ממנו צריך לברר מה מפריע לו, אולי המרקם או הטעם ואז לחשוף אותו למוצר, לתת לו לגעת ולטעום. שיתוף הילד בהכנת האוכל.
הפרעה בוויסות התחושתי מאובחנת במכונים להתפתחות הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום הולדתשרית03/03/2011
הבן שלי בן 14 עוד שבועיים. אחת המתנות שהוא רוצה ליום הולדת זה טיפול שיאצו. רציתי לדעת אם זה מקובל לקחת ילד בן 14 לטיפול כזה. מבחינה בריאותית הוא בסדר גמור, הוא פשוט רוצה לחוות את זה.
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום הולדת - תגובה
ורדי בנש-רביב03/03/2011שלום שרית
קודם כל מזל טוב.. דבר שני טיפול שיאצו זו מתנה מושלמת בשבילו ( והוא חמוד ביותר אם זה מה שהוא מבקש) טיפולי שיאצו עושים כבר לתינוקות רכים וגם לילדים, הוא כבר יטופל כמעט כמו מבוגר ויהנה ביותר.
סופשבוע נעים
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?