מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפרצויות זעםשואלת28/12/2011
הי, תהיתי אם יש איזו טיפול עיסויי מומלץ לילדים עם התפרצויות זעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצויות זעם - תגובה
ורדי בנש-רביב29/12/2011שלום לשואלת
ברפואה המשלימה ובמיוחד ברפואה הסינית המטפלת תנסה קודם כל לברר מה מקור התפרצויות הזעם של הילד, שכן רוב הילדים מושפעים מגורמים שונים ולא מייצרים זעם חסר פשר. האם מדובר בעומס רגשי שמגיע מהגן/ בית/ צהרון/ או עומס גירויים כמו שעות טלויזיה ומחשב רבות מדי, או מזון שאינו מתאים לילד והרבה פעמים שילוב של כל אלו יחד עם נטייה מולדת להפרעת קשב למשל. לאחר שהמקור מובן גם הטיפול ברור יותר.
אני ממליצה בחום על עיסוי ריתמי שמגיע מהרפואה האנתרופוסופית וכן על שיאצו לילדים.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת שבועייםטלי20/12/2011
להפתעתי כבר מהיום השני לחזרתנו מבי"ח התחילו לקטנה גזים. (למרות שהבנתי שלרוב זה מתחיל בגיל 3 שבועות).
היא אוכלת כל שעתיים בערך ובשעות בערב ממש צורחת ומתפתלת. כיוון שאני מניקה אני לא יודעת מה ניתן לתת לה שיעזור לה עם הכאבי בטן? יש משהו כזה בכלל ברפואה המשלימה?
אמא שלי החליטה שטוב למרוח לה על הבטן שמן זית ולעסות. (וזה אחרי שעצרתי אותה עם הבקבוק עארק).
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת שבועיים - תגובה
ורדי בנש-רביב20/12/2011היי טלי
קודם כל מזל טוב, דבר שני ייתכן שביתך רגישה במיוחד וגם ייתכן שמזונות שאת אוכלת לא מטיבים איתה, כמו פרי הדר, מוצרי חלב, ירקות כרוביים, קטניות ועוד..
עיסוי עם שמן זית פשוט עוזר להניע ולשחרר את המעיים, כל שמן אחר יהיה טוב גם הוא, לתינוקת בת שבועיים לא הייתי ממליצה למרוח עראק מחשש שזה יגרה את עורה העדין.. 40% אלכוהול, בכל זאת..
מה שאת יכולה לעשות זה לקנות תכשיר לגזים אצל תינוקות למשל של ברא ולקחת אותו בעצמך- זה יעבור בחלב ויטיב עם ביתך בנוסף לשנות הרגלי תזונה לתקופה קצרה וכן לשתות יותר תה שומר וקמומיל בעצמך.
אם זה עדיין יהיה חמור אפשר לגשת למומחה בטיפול בילדים ברפואה סינית וזה יכול אף לדקור אותה, או לתת צמחי מרפא.
בהצלחה
וחג שמח
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שבועיים
יסמין21/12/2011זה גיל מאוד מוקדם לגזים, אבל כבר שמעתי על מקרים כאלה..
אני יכולה להמליץ לך על מה שעזר אצלנו, השתמשנו במנשא ובטיפות של גרפווטר, כמו כן את יכולה גם לקפל את הרגליים שלה כלפי הבטן.
אני מאמינה שכל זה יוביל לשיפור והקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אדנואידיםמירב19/12/2011
האם יש טעם לנסות טיפול הומאופתיה לנוזלים באזניים ואדנואידים לילדה בת שנתיים? קיבלתי הפנייה לניתוח ואני מעדיפה להימנע מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אדנואידים - תגובה
ד``ר אריה מבר19/12/2011מומלץ מאוד טיפול הומאופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אדנואידים - תגובה
ורדי בנש-רביב19/12/2011שלום מירב
מניסיון, טיפול בדיקור וצמחי מרפא מאד יעיל, אפילו לעיתים עד כדי החלמה מלאה. ממליצה בחום לפנות למטפל המומחה ברפואת ילדים סינית.
בהצלחה
חג שמח
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מינימלי לאומגה 3מירב14/12/2011
שלום
ילדי בן ב-8 לא אוהב את כל הקשור לדגים ולא נהנה מהיתרונות הבריאותיים שלהם.
אני שוקלת לתת לו אומגה 3 פה ושם..
מאיזה גיל אפשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל מינימלי לאומגה 3 - תגובה
ד``ר אריה מבר14/12/2011מגיל שנה אפשר להתחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת מי מלח לאף התינוק כמה פעמיםנעמה05/12/2011
ילדתי בת השנה סובלת מצינון שבוע לאחר שטיפלנו בה בטיפטיפות חזר לה הצינון כרגע אני מזריקה לה מי מלח (שקניתי בבית המרקחת) שאלתי: עד כמה פעמים ביום אפשר לשים מי מלח, בלילה אני נצרכת להזריק לה כל חצי שעה 3 פעמים רצופות האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת מי מלח לאף התינוק כמה פעמים - תגובה
ד``ר אריה מבר05/12/2011לא מומלץ יותר מ3 או 4 פעמים ביום לפי נסיני אפשר להוסיף אדים חמים באמבטיה וגם יש מכשרי עדים שעוזר
מומלץ בזמן נזלת להוריד דברי חלב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים סיניים
אושרית14/12/2011אצלנו הקטן גם ממש מנוזל כבר הרבה זמן, עשיתי לו בדיקה לאלרגיה אבל יצא שלילי.
יש לנו בית טבע מתחת לבית ולא מזמן קניתי שם מוצר מצמחים סיניים בשם פנדה לילדים (של זן צמחים) שעוזר לנזלת (ושיעול) אני באמת מרגישה שיש שיפור.
אני מציעה לך לבדוק על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 ליד בן 10כרמית23/11/2011
שלום
האם כדאי לתת אומגה שלוש לילד בריא בן 10?
הוא לא אוכל דגים וחשבתי להשלים את הצורך הזה עם כדורי אומגה.
כדאי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 ליד בן 10 - תגובה
ד``ר אריה מבר23/11/2011במידה שהילד בריא לא נותנים תוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 ליד בן 10 - תגובה
ורדי בנש-רביב23/11/2011היי כרמית
אומגה 3 היא מרכיב חשוב במבנה קרום התאים בגופנו,
לצערנו התזונה בישראל דלה באומגה 3 אותה ניתן למצוא בדגי מים צפוניים למשל ובכך נוצר חסר יחסי באומגה 3. מחקרים מראים שצריכת אומגה 3 באופן סדיר שומרת על בריאות כלי הדם, העור, הלב וכן אצל ילדים מסייעת בהתפתחות המוחית ואף עוזרת לסייע בטיפול בהפרעות קשב וריכוז.
אפשר לתת אומגה 3 לילדים לפי מינון שמתאים להם, כל מוצר והמינון הנכון שלו. אומגה 3 אינה ״ מטפלת״ במחלה אלא משמשת כתוסף מזון.
בהזדמנות זו הייתי שוקלת גם צריכה עצמית של אומגה 3, מבוגרים כילדים.
בהצלחה ובריאות טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולים והקאותשרון09/11/2011
מנסה גם פה, אולי יהיו תובנות או רעיונות/המלצות לטיפול/סיוע/הקלה
בננו ציין השבוע את גיל שנה וחצי.
נכנס לגן לראשונה בספטמבר, וכצפוי, 4 ימים אחרי ההתחלה נכנס למעגל המחלות.
זה התחיל בוירוס הקאות, נמשך בוירוס חום, דלקת גרון והכל במקביל לשיניים טוחנות
עד כה הכל הגיוני ומובן.
הבעיה שלכל זה נלווה, מאז אמצע ספטמבר,שיעול, שיעול כזה שמביא אותו להקיא, ברוב הזמן זה בלילה, בד"כ כשעה אחרי ההרדמות.
ומיד אחרי ההקאה הילד חוזר לישון כאילו כלום לא קרה.
ינק עד גיל שנה (בין גיל 9 ח' לשנה ינק בעיקר בשכיבה בלילה)
נוחר מגיל חודש
מרייר רוב היום
עלה מספטמבר רק 100 גרם, אך גבה ב-2 ס"מ
יורד באחוזונים ובליווי דיאטנית מקבל תוספת מזון – נוטרן ג'וניר NUTREN JUNIOR VANI.(F) LIQ
לא נרשמו ארועי דום/הפסקות נשימה נראים לעין/אוזן במהלך השנה וחצי
אוכל מטרנה חלבית מגיל 9 ח'
מספטמבר מנוזל ללא הפסקה, משתעל שיעול טורדני, מקיא בעיקר בלילות מתוך שיעול
ישן בממוצע בין 9-12 שעות בלילה ועדיין קם עייף ומותש אחרי כ-3 שעות
תצלום ריאות נקי ותקין
אין חיות מחמד בבית, אך נפגש עם כלבים, חתולים וחיות משק עקב החיים במושב
נשימה נבדקה ע"י 2 רופאי ילדים ו-2 רופאי ריאות – יש מעבר אויר טוב
טופל מספטמבר באינהלציות ונטולין, מי מלח ו-BUDESONIDE – ללא שיפור
טופל באריוס לייבוש ליחה
טופל במוקוליט
טופל באנטיביוטיקות – אזניל 7 ימים, מוקסיפן 5 ימים
בצילום רנטגן של רקמות רכות בצוואר, כולל קנה נשימה לא נמצא שקד שלישי או שקדים מוגדלים
בבדיקת FeNO , לאבחון אסתמה, התקבלו תוצאות נמוכות מהנורמה.
בדיקת נוגדנים לשעלת – מחכים לתוצאות
תבחין זיעה נקבע ל- 20/11
מנסים להשיג אישור/הפנייה ותור למעבדת שינה.
בקיצור אין שום דרך להבין מה קורה לילד ואיך אנחנו ממשיכים מפה הלאה והכי חשוב איך בינתיים עם כל הבדיקות, הבירורים וההמתנות אליהם ולתורים לרופאים מקלים על הילד ועוזרים לו להתחזק ולתפקד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעולים והקאות - תגובה
ד``ר אריה מבר09/11/2011בדיקת נוגדנים לשעלת מאוד חשובה
במידה שאין שעלת בדיקה אצל הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקסעדן03/11/2011
היי
לבן שלי בן ה5 חודשים על פי התנהגותו שאינו מעוניין לאכול ובוכה כל שעות היום ופולט המון
אנו מניחים שיש לו ריפלוקס
אני מאוד מאמינה בטיפול הומאופתי מה שפתר לבני הגדול דלקות אוזניים חריפות לפני כשנתיים
פניתי לדר דני שינהר ויש לי אצלו תור בשבוע הבא אך איני יודעת עליו כלום ועל ההצלחות אם אכן קיימות של שיטת הטיפול שלו ועל התכשיר שהוא המציא
אשמח לשמוע האם אתם מכירים אותו והאם כדי לי לפנות למישהו אחר
אני ממש במצב של תסכול ואני על סף לאבד את שפיותי
ואני צריכה עזרה דחופה
תודה רבה
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס - תגובה
ורדי בנש-רביב03/11/2011שלום עדן
ריפלוקס היא בעיה נפוצה ולמרות שהיא מאד לא נעימה היא אינה מסובכת, בהחלט אפשר לסייע במצב ולגרום לכך שבנך יתגבר על הבעיה במהירות.
אני לא מכירה את דני שנהר ואת דרך הטיפול בה הוא עובד אני מניחה שאם קיבלת המלצות מאנשים שאת סומכת עליהם כנראה שזה בסדר, אני יכולה להמליץ לך על מטפלים אשר מומחים בטיפול בילדים ברפואה סינית שנתקלים בבעיה הרבה ומטפלים בה ביעילות, למשל אורי ארמון שמטפל ברמת השרון, חפשי את המספר בגוגל..
שיהיה בהצלחה, לא לאבד שפיות- זה יעבור!
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סמבוק שחורלילך30/10/2011
הי,
שני בן השנה וחודשיים סובל מברונכיטיס וגם חולה די הרבה לאחרונה.
שמעתי רבות על נפלאות הסמבוק השחור - הלכתי וקניתי.
בכל דרך שאני מנסה לתת לו את זה (כפית/ מזרק/ מהול במים) הוא לא מוכן לקחת ומוציא את כל הכמות מהפה.
האם יש דרך לתת את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמבוק שחור - תגובה
ד``ר אריה מבר30/10/2011אני ממליץ שמומחה ברפואה טבעית יבדוק המצב של הבן שלך ולא לעשות נסיונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום מחזוריעדי10/10/2011
בתי בת ה- 3 אובחנה כמי שסובלת מתופעת חום מחזורי.
האם לרפואה המשלימה יש מה להציע בתחום זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום מחזורי - תגובה
ד``ר אריה מבר11/10/2011כן אנחנו ממליצים לעבור בדיקת שיער שבודק החסרים בגוף ולאחר לתת לו טיפול טבעי נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עדי11/10/2011מה המשמעות של "בדיקת שיער" שהתייחסת אליה
ובאיזה תחום של הרפואה המשלימה ניתן לטפל בתסמונת החום המחזורי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר אריה מבר11/10/2011בדיקת שיער באמצעותה ניתן למצוא חומרים חסרים
תסמונת החום המחזרי אפשר לטפל עם הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ואודם בפותעמית04/10/2011
שלום
ביתי בת 5 סובלת מזה שנתיים מגרד ואודם חוזרים בפות, היא נבדקה ע"י גיניקולוג ילדים שתחילה נתן לה אנטיביוטיקה וכשזה לא עזר ביצע לה בדיקה חודרנית בהרדמה מלאה אך לא נמצא שום ממצא מיוחד.
מאז היא נוטלת פרוביוטיקה מדי יום, זה עזר תקופה אך שוב חזר.
איך ניתן לטפל בתופעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד ואודם בפות - תגובה
ורדי בנש-רביב04/10/2011היי עמית
לא ציינת אם האודם מלווה גם באי נוחות, בכל מקרה ברור שהמצב מחייב טיפול. הייתי ממליצה קודם כל לערוך בדיקה ושינוי תזונתי, בעיקר להוריד עד כמה שאפשר את הסוכרים ומוצרי החלב בתזונה שלה שכן אלו מהווים כר פורה להתפתחות פטרת ומזהמים אחרים. בנוסף, יש אפשרות לטיפול צמחי מקומי מאד מוצלח שיכול להקל על המקום אך לשם כך הייתי ממליצה לראות מטפל/ת שיש לה ידע בצמחי מרפא סיניים ובעיקר בבעיות עור או/ ו גניטליה.
הטיפול הפרוביוטי נכון וטוב לטעמי.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד ואודם בפות - תגובה
ד``ר אריה מבר09/10/2011בדרך כלל בילדות יש גרד שהגורם רגישות יתר של אזור.
מומלץ טיפול מקומי וכללי הומאופתי
משחה הרכב:calendulaTM
apisC6
nitricum acidumC6
sulphurC6
ולעבור בדיקה אצל הומאופת מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי אבעבועות מגרדיםרונית04/10/2011
לבת שלי יש אבעבועות רוח ויש לה פצעים רבים על העור. האם יש איזושהי תרופה טבעית היכולה לטפל בפצעים? ודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי אבעבועות מגרדים - תגובה
ד``ר אריה מבר04/10/2011מלא אמבט עם מים פושרים להוסיף שיבולת שועל במשך -30 דקות על מנת להקל על הגירודים .מריחת דבש על הפצעים עוזרת לריפוי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון ושיעול לילדה בת חצי שנהעדי סגל24/09/2011
היי..אני אמא טרייה לילדה בת חצי שנה שאחרי ששמתי אותה בגן, היה לה השבוע חום אחרי יומיים היא היתה בסדר ואתמול התחילה עם נזלת ושיעול (חום לא גבוה נשאר פחות או יותר על 37)... איך אפשר להקל עליה?? ביחקר את הלילות
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון ושיעול לילדה בת חצי שנה - תגובה
ורדי בנש-רביב25/09/2011שלום סיגל
הכניסה לגן הראשונה תמיד מלווה בטלטלה פיזית ורגשית, גם היומיום משתנה, התזונה, החשיפה לילדים אחרים, אז קודם כל יש לדעת שזה דורש תקופת הסתגלות, וגם בתקופה הזו כדאי להקפיד יותר על תזונה נכונה מיעוט בסוכרים וממתקים וכן מוצרי חלב, שינה מספקת ולבוש טוב. בזמן של המחלה האקוטית הייתי ממליצה לפנות למטפל/ת המומחה ברפואת ילדים כדי לטפל במצב הנוכחי בצורה שתסיים אותו ללא שאריות ואז להתחיל טיפול משלים מונע לחיזוק מערכת החיסון בצמחים ודיקור.
בהצלחה ושנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינון ושיעול
חנה28/11/2011שלום לך
אם הילד שלך מצונן אני הייתי ממליצה לך על טיפול אלטרנטיבי שיימנע מהמצב להידרדר
ישנם טיפולים כמו דיקור, מי מלח, וגם חדר מלח, שאני בעצמי הבאתי לשם את הילד שלי וזה ממש עוזר לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה ליחה ושיעול- יבשאודל16/09/2011
בתי נולדה בשבוע 25 היום היא בת כמעט שמונה חודשים כרונולוגי וארבעה מתוקן.
היא סובלת כבר תקופה ארוכה מהרבה ליחה והתקפות שיעולים(השיעול יבש והנשימה צפצפנית)הרופאה המליצה לי לעשות אינהלציה עם מי מלח.
רציתי לדעת מה יש לרפואה המשלימה להציע לה.
הילדה סובלת, ההתקפות מגיעות בעיקר בבוקר,לפעמים היא מקיאה מרוב שיעול את כל הארוחה האחרונה.
מה אפשר לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה ליחה ושיעול- יבש - תגובה
ד``ר אריה מבר16/09/2011מומלץ טיפול הומאופתי.לבדוק במשך שבוע לא לתת לה חלבי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה ליחה ושיעול- יבש - תגובה
ורדי בנש-רביב16/09/2011שלום אודל
ידוע שפגים עלולים לסבול מבעיות נשימה שונות אבל זה לא אומר שביתך חייבת לסבול. נשמע שיש הרבה ליחה במערכת ולכן כדאי לבדוק את התזונה שלה, בעיקר מוצרי חלב, ולהציע לה טיפול שיחזק אותה וימנע את המשך המצב. דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא מאד עוזר במצבים אלו, ואף תומך בהמשך כמניעה. לגבי האינהלציה- אם מדובר רק במי מלח אין בכך שום דבר רע, המלח ייבש את הליחה וייקל עלהנשימה אבל זה לא ירפא את הבעיה רק יקל על המצב. בכל מקרה זה עדיף על אינהלציה עם סטרואידים או ונטולים שכבר ישאירו אחריהם נזק מצטבר..
בהצלחה
ושנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ושאלה
אודל16/09/2011היא ניזונה בעיקר מסימילאק נאושור שהוא חלבי,חוץ מזה היא אוכלת ארוחה אחת או שתיים של חלב אם אבל זה במצב דעיכה.
אם כך, איך אפשר להוריד לה מוצרי חלב אם זה התזונה העיקרית שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ושאלה - תגובה
ורדי בנש-רביב25/09/2011שלום אודל
צריך למצוא תחליפים בריאים יותר בשבילה- על לחם למרוח טחינה עם סילאן או ממרח שקדיה, אבוקדו, חומוס, חמאה( שזה יותר שומן מחלב) במקום הסימילאק אפשר לתת תחליף צמחי, אפשר לבסס את התזונה על ירקות ממרק, דגנים, קטניות.
בהצלחה ושנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה ליחה ושיעול יבש
חנה28/11/2011אצל פגים זה אופיינים לסבול מהרבה ליחה, כי הריאות לא מספיק מפותחות, אני הייתי ממליצה לך על טיפולים במלח שהוא מייבש את הליחה. וגורם לה לצאת בלי שום בעיה מהגוף. בטיפולי מלח ישנו את חדר המלח שעוזר מאוד במצבים כאלה.
בכל מקרה זה טוב שאת שואלת על טיפול אלטרנטיבי כי גם אני מעדיפה לילדים שלי לתת טיפול כזה ולא סטרואידים וונטולין וכו' שגורם לנזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסשלי11/09/2011
בתי בת 5, סובלת מגיל חצי שנה מהבעיה.
כמובן שניסיתי את כל המשחות האפשריות וזה לא עזר, וגם ברור לי מה החסרונות של כל המשחות הללו - המצב חוזר לקדמותו והעור הופך להיות דק ועדין.
אני בדילמה איזה פתרון יותר מומלץ - דיקור סיני/טווינה או הומאופתיה.
הצלחתי להתבלבל, לגבי הומאופתיה הדעות שנויות במחלוקת ולפי קריאתי באתרים שונים אני רואה שאנשים קוטלים את הטיפול, כמו כן, אינני מבינה איך זה יכול לעזור אם הרמדי מדוללת ולא נשאר שום חומר למעט "הרוח" ? קצת הזוי, לא ?
האם ידוע לכם מהם אחוזי ההצלחה בהומאופתיה לעומת הרפואה הסינית ?
לתשובתכם המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס - תגובה
ורדי בנש-רביב11/09/2011היי ענבל
מה שלומך?
אני מסכימה איתך בנוגע למשחות הקונבנציונאליות שאכן בסופו של דבר לא פותרות את הבעיה ורק מחלישות את העור עצמו, תמיד כדאי לטפל בשורש הבעיה ולמגר אותה.
אני מגיעה מעולם הרפואה הסינית ולכן מאמינה בה ורואה דרכה תוצאות נפלאות בעבודה עם בעיות שונות.
במקרה של אטופיק מערבים דיקור, צמחי מרפא ושינוי תזונתי וכן טיפול מקומי טבעי שמסייע לעבודה הפנימית. יש לטיפול אפקט טוב מאד.
מקווה שעזרתי קצת
שבוע טוב
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס - תגובה
ד``ר אריה מבר11/09/2011צמחי מרפא שינוי תזונתי והומאופתיה [לאחר בדיקה ממוחשבת]יכולים לעזור לה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס המלצה
עינת16/10/2011אל תמהרי לקבל טיפול הומאופטי הוא לא ירפא אלא יחמיר את הבעיה
אני ניסיתי את הטיפול ההומאופטי לבני ובתי שחולים באטופיק
וקבלנו מכה מהטיפול הזה שכיסתה את כל הגוף.
המטפל היחיד שמתמחה במחלות עור הוא רמי מור
תחפשי בגוגל את האתר שלו .
אנחנו כבר חודש וחצי בטיפול ויש שיפור משמעותי מאד.
חג שמח
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס המלצה - תגובה
ורדי בנש-רביב16/10/2011שלום עינת
אינני מסכימה עם קביעתך הכוללת לגבי הומיאופתיה, למרות שאינני מטפלת בשיטה זו, ההומיאופתיה כשיטת טיפול עוזרת מאד כשלעיתים יש תגובות של הגוף בדרך לריפוי, מוכרים לי מקרים רבים מאד בהם ההומיאפתיה עזרה והביאה לכדי ריפוי מלא.
באופן כללי יש לדעת שצריך לפנות למטפל מומחה ברפואת עור, עדיף כזה שיש לו הבנה גם בטיפול בילדים. תודה על המלצתך אולם ישנם מטפלים רבים המומחים ברפואת עור כמו אמיר קלעי, ירון סופר ועוד.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס - תגובה
ד``ר אריה מבר21/11/2011אטטפיק דרמטיטיס היא מחלה לא קלה.
קשה לדעת מראש איזה טיפול מומלץ.
במצב אקוטי מאוד חובה משחות קונבנציונליות
הומאופתיה היא חלק גדול ברפואה משלימה
חשוב מאוד לעבור בדיקת שיער
לא לאכול דברי חלב במשך 20 יום במידה שיש ריפוי אנחנו כבר יודעים שאסור דברי חלב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)