מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת יתר בכל הגוףלימור כהן28/09/2010
שלום לכם,
הילדה שלי בת ה- 7.5 סובלת נורא מהזעת יתר גם בחורף גם בקיץ כל יום כל היום. ביקרנו אצל רופאים מומחים ניתוח לא עלה על הפרק מאחר וההזעה בכל חלקי הגוף. רופא עור מומחה נתן לנו משחה שלא עזרה והפנה אותנו למכון ביופידבק, מה שלא נראה לי כאופציה עבור ילדה. אנו כואבים עם ביתנו מאחר והיא סובלת נורא. חשבתי אולי אתם תוכלו ליעץ לנו מה לעשות, אולי ברפואה הסינית ניתן למצוא איזון להזעת יתר. בבקשה עיזרו לנו (מקווה לקבל תשובה)
בברכה, לימור כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה הסינית
ד``ר אריה מבר28/09/2010מומלץ רפואה הסינית בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר וטיפול
לימור כהן28/09/2010למי עלי לפנות לקבל יעוץ בנוגע לטיפול בהזעת היתר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה ברפואה סיני
ד``ר אריה מבר29/09/2010אסור לי לפרסם שמות של מומחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקה בצורת אבקהלידר28/09/2010
שלום,
בני בן שנתיים ו 10 חודשים סובל מעודף ליחה, שיעול ומקוצר נשימה בעיקר בעונות מעבר.
האם פרוביוטיקה בצורת אבקה יכולה לחזק אותו בתקופות רגישות, לפחות מבחינת הליחה? הוא מקבל מטרנה ביג שוקו וויטמין C בסוכריית ג'לי.
האם כדאי להוסיף לו פרוביוטיקה? אם כן האם להפסיק עם הויטמין C? האם ש הגבלה בסוג המשקה לתוכו ניתן להוסיף את האבקה?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אצל הומאופתי
ד``ר אריה מבר28/09/2010אני ממליץ בדיקה אצל הומאופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאום ביקור
רוני29/09/2010שלום ד"ר,
אני מבינה שאתה מקבל במרפאתך החל מיום ראשון הקרוב.
אשמח לדעת מתי אוכל להגיע בהקדם. השיעול והקוצר שוב חזרו והתחלנו אינהלציות.
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאום
ד``ר אריה מבר01/10/2010בפורום לא קובעים תור טל036180574 או www.mabar.co.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית20/09/2010
שלום,
קניתי לא מזמן דבש מלכות בצנצנת, ורציתי לדעת איך לקחת אותו, עם מים או בלי, וגם מהם הסגולות הרפואיות שלו, (המליצו לי עליו בעיקר לשם חיזוק).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במזון המלכות
ד``ר אריה מבר21/09/2010במזון המלכות נמצאות כל חומצות האמינו הדרושות לבניין הגוף. הוא עשיר בויטמינים מקבוצת B קומפלקס התורמים להתפתחות תאי הדם, לגדילה ולחיזוק מערכת העצבים.
מינראלים חשובים כגון: ברזל, מגנזיום, נתרן ואשלגן.מומלץ 1או 2 כפיות כל בוקר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזון מלכות
מילה29/12/2010מתאים גם לילד בן שנה ותשעה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסיפעת08/09/2010
שלום.בני בן ה-4.5 חדשים סובל מאטופיק דרמטיטיס.היום התחלתי איתו דיקור סיני.הוא ניזון מהנקה מלאה לכן המטפלת המליצה לי להפסיק לצרוך מוצרי חלב.שאלתי היא איך אני מספקת סידן לגופי ללא מוצרי החלב שהיוו חלק חשוב בתזונה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן ומוצרי חלב?
ורדי בנש-רביב08/09/2010שלום ושנה טובה
למרבה ההפתעה מוצרי חלב פרה לא מספקים סידן כמו שנהוג לחשוב, חלב פרה נועד להזין עגלים- יצורים ענקיים ביחס אלינו ולכן החלב מותאם לגופם ומכיל כמויות גדולות של זרחן וזה גורם דווקא לגופנו לאבד סידן, בנוסף הלקטוז קשה לנו, בני האדם לעיכול, כך שההפסד לא גדול, במקום, יש מוצרים מהחי והצומח שמכילים כמויות אדירות של סידן זמין לגוף כמו שומשום מלא- טחינה מלאה מטחינת רחיים וכן סרדינים וטופו. תעשי טוב לגופך ולגוף בנך בכך שתימנעי ממוצרי חלב.
בברכת שנה טובה ובריאה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקורות של סידן במזון
ד``ר אריה מבר11/09/2010אטופיק דרמטיטיס (המכונה אסטמה של העור) הינה בעיית עור על בסיס מתמשך (כרונית). היא גורמת להתייבשות העור, לגרד עז, ולאחר מכן להופעתה של פריחה אדומה ובולטת.
מקורות של סידן במזון
ביצים, לחם, סלמון, , סרדינים, טחינה, ברוקולי, תרד, שעועית אפויה, גרגרי חומוס, עדשים, פולי סויה, טופו, תפוזים, שקדים, זרעוני שומשום, דגני בוקר מועשרים, מיץ תפוזים וחלב סויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסתנעמה31/08/2010
הבת שלי כבר 14 ולא קיבלה וסת. האם יש משהו מתחום רפואה משלימה שניתן לקחת כדי לזרז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
ורדי בנש-רביב31/08/2010שלום לך
חשוב לי לציין שאין מה לזרז וסת, אולם בהחלט אפשר לבדוק על ידי אבחנה של מומחה ברפואת נשים סינית מדוע חל עיכוב, בטיפול תהיה התייחסות לבעיה, אם יש, ואז תתאפשר הנבת המחזור.
בהצלחה ושנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה31/08/2010
שלום רב,
ביתי עוד מעט בת שנתיים סובלת מאטופיק דרמטיטיס. לאחר שניתנו לה המון משחות רובם עם קורטיזון. החלטנו בעלי ואני לחפש משהו אחר. ניסינו משחה טבעית שגם עזרה לתק' קצרה ולאחר מכן התחלנו טיפולים בחדר מלח. היא נמצאת שם כבר תק' של חודשיים פעמיים בשבוע כל מפגש למשך חצי שעה. לפני שבוע עשינו הפסקה ולא הגענו במשך שבוע שלם לחדר מלח. מידד חזררו התסמינים של האטופיק על פניה. יש לי אזפשרות להמשיך את הטיפולים לעוד שנה. אך אני רוצה לדעת אם זה לא זמן ממושך מדי וזה לא עלול להזיק לו או שהיא תפתח תלות בטיפול??
אשמח לתשובה בהקדם...
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
ורדי בנש-רביב31/08/2010שלום לך
נשמע שחדר המלח עוזר וזה טוב אבל הוא פותר את שורש הבעיה ולכן היא חסרה מיד , ההמלצה שלי היא לפנות בנוסף לחדר מלח גם לטיפול ספציפי בשבילה שישלב גם טיפול פנימי בצמחים ויגע בבעיה העמוקה.
בהצלחה ושנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
ד``ר אריה מבר01/09/2010טיפול הומאופתי מטפל בשורש הביעה במרפה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבןר24/08/2010
שלום רב,
לבתי , בת 12.5 (מאומצת, מהמזרח הרחוק.) יש צמיחה של שיער לבן בשנה וחצי האחרונות (בעיקר מאחורי האזניים ובעורף). כיום יש כבר כ- 60 שערות לבנות .
בדיקות דם: Fe-iron- 104 , Ferritin - 11 , B12 - 956 ,המוגלובין-12.6
רופאי עור אומרים שזה גנטי. לי אין כל ידע על הרקע הגנטי שלה. האם יש טיפול לעצירה/האטה של צמיחת שיער לבן? האם שערות שהלבינו עשויות לחזור לצבע הטבעי? תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן בגיל 12
ד``ר אריה מבר24/08/2010מומלץ בדיקה פול או ביקום ממוחשב כדי לבדוק חולשות וחוסר של חומרים חיונים בגוף של הבת שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופידבקדנית19/08/2010
האם ביודפיבק נחשבת לרפואה משלימה? מניסיונכם האם היא יכולה להחליף תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופידבק
ורדי בנש-רביב20/08/2010שלום דנית
לא ציינת במה היית רוצה לטפל, ביופידבק היא שיטת טיפול השייכת לרפואה המשלימה בטיפול מתקיים ליווי של איש מקצוע המנחה את המטופל ועל ידי תצוגה של מדדים כמו דופק, טמפרטורה ונשימה המטופל למעשה עד לשינויים ולאורך זמן מצליח לשמר את השינויים. אני מניחה שטיפול מולח יכול להחליף ולהפחית שימוש בתרופות שונות.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביופדיבק
ד``ר אריה מבר22/08/2010ביופידבק לפי נסיוני יכול להיות טיפול טוב במצבים של לחץ ופחדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן ציטרונלה נגד יתושיםליאן11/08/2010
שלום! ביתי בת 4 וחצי חודשים ובגלל החום היא ישנה עם טיטול בלבד, אבל כך היא גם חשופה לעקיצות יתושים שאכן מכלים בה את רעבונם...
לפני כמה ימים קניתי שמן ציטרונלה בחנות תינוקות ועל הבקבוק רשום שיש למרוח על העור, אבל כשמרחתי לה אחרי האמבטיה גיליתי לחרדתי שיש לזה ריח ממש חזק (של אפטרשייב גברי...:-(
בינתיים היא ישנה עם זה הערב אבל האם זה בטוח בכלל? בינתיים (כחצי שעה מאז המריחה) היא לא הראתה שום סימנים של אי נוחות - פריחה, בעייה להירדם או משהו כזה - אבל רציתי לוודא אם זה בסדר...
אשמח לתשובה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן ציטרונלה
ורדי בנש-רביב11/08/2010שלום ליאן
אם השמן שקנית מיועד למריחה ואין שום תופעות זה בסדר, יש לזה ריח חזק וזה ידוע, אפשר לשים את השמן, כמה טיפות ממנו במבער כזה שמנדף את הריח בחדר.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נגד יתושים
ד``ר אריה מבר12/08/2010במידה שאין פריחה או בעיה להירדם מותר להמשיך עם שמן ציטרונלה נגד יתושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שמן צינטרונלה גורם לפריחה בעור?
דינה23/09/2013שמתי בעור וזה גרם לי לפריחה בהרבה אזורים. מה עושים נגד הפריחה? לחכות שיעבור לבד?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שמן צינטרונלה גורם לפריחה בעור? - תגובה
ד``ר אריה מבר23/09/2013מחכים 3 ימים במידה שלא עובר בדיקה אצל רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון05/08/2010
אני חייבת לעבור בדיקות דם בקרוב (אנחנו מנסים להכנס להריון) הבעייה היא שאני ממש ממש פוחדת!! מבדיקות דם!! כל החיים זה היה ככה (גם אצל אמי ואחיותיי...) עברתי כמה בדיקות בחיי אבל תמיד זה היה מלווה בסחרחורות, קוצר נשימה, חיוורון וכמעט - עילפון. ניסיתי בעצת אמי לעשות זאת בשכיבה, אני כמובן לא מסתכלת על המחט אבל זה לא עוזר.
גיליתי, שאם דעתי מוסחת - זה דווקא בסדר, אבל היא לא יכולה להיות מוסחת יותר מכמה שניות.
זו בדיקה שאני חייבת לבצע - ובקרוב. אני תוהה מה מקור הפחד הזה, והאם יש טיפול אלטרנטיבי שיודע להתמודד איתו? אין לי עניין לקחת תרופות נגד חרדה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת מחטים
ורדי בנש-רביב08/08/2010שלום שרון
תשמחי לדעת שאת לא היחידה?.. בדרך כלל זה לא מקל אבל בכל זאת..
אפשר להצטייד בתמצית רסקיו של פרחי באך שאפשר לקנות בכל בית טבע ולקחת מינון מקסימלי ביום של הבדיקות.. דבר נוסף הוא לקחת איתך מישהו שיודע להרגיע אותך ולתת לך ביטחון שיעזור לכוון אותך מבחינת תשומת לב ונשימה מרגיעה, בנוסף אפשר לקבל דיקור אוזן עם מחטים שנשארות באוזן (זעירות ולא כואבות) שעוזרות להרגעה..
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפחדים
ד``ר אריה מבר10/08/2010טיפול ב אצל מטפל בפרחי באך עוזר לכל בעיה של פחדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה טובה יותרגליה05/08/2010
אילו המלצות יש לכם לשינה טובה יותר ללא הפרעות בילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות שינה
ורדי בנש-רביב08/08/2010שלום גליה
לא ציינת בן/בת כמה בנך/ביתך.. לפני שמוצאים פתרונות חייבים להבין מדוע יש הפרעה והאם זו באמת הפרעה.. לרוב מדובר על דפוסי שינה לא תקינים שנוצרו בבית ופשוט דורשים החלטה "אמיצה" של כמה לילות שבהם "מלמדים" את הילד איך לישון..ועל זה יש עוד מה להסביר.
בכל מקרה כשיש הפרעות שינה מאובחנות בהלחט אפשר לסייע לילד בעזרת טיפול צמחי, דיקור או מגע- שיאצו או טווינה.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק מערכת חיסון בילד בן 4.5אושרת28/07/2010
בני בן 4.5 רגיש מאוד מאוד מגיל 4 חודשים סבל מדלקות אוזניים חוזרות עד גיל שנה ו10 חודשים פירכס פעמיים מחום בשנתיים האחרונות לא הייתה דלקת אוזניים אך תמיד נדבק במחלום ויראליות.
לפני חצי שנה אושפז בבי"ח עם דלקת ריאות חיידקית עם נוזל בריאה השמאלית למשך 5 ימים 4 ימים מתוכם קיבל אנטיביוטיקה לוריד.
לפני חודש חלה בדלקת בבלוטות הלימפה מתחת לאוזניים טופל באנטיביוטיקה.
לפני שבוע חלה שוב בדלקת ריאות (לא חיידקית) טופל באנטיביוטיקה.
כמו שאמרתי בני רגיש מאוד מאוד ואני מרגישה שהמערכת החיסונית שלו לא מספיק חזקה.
באיזה דרך אוכל לעזור לו?
על איזה טיפולים אלטרנטיבים ו/או אחרים ממולץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת החיסון
ורדי בנש-רביב28/07/2010שלום אושרת
מה שלומך?
נשמע שאכן בנך סבל לאורך חייו הקצרים עד כה מאפיזודות חוזרות וקיבל טיפול תרופתי נרחב שמן הסתם לא סייע לו להתחזק..
זו תהיה טעות בעיני להמליץ לך המלצה כללית, על מוצר כלשהו או תוסף ובכך "לסדר" הכל. ההמלצה הנכונה ביותר ואני אכן שמה על כך דגש היא לפנות למטפל ברפואה סינית המומחה ברפואת ילדים בהקדם, כל עוד העונה עדיין חמה, עוד לא התחיל החורף עם כל השפעות והגן עם כל המחלות ההמוניות על מנת שיתחיל טיפול שמתאים לו באופן פרטני ויביא אותו לשנה הבאה מחוזק ובריא יותר.
הטיפול יכלול אבחנה מדוייקת, המלצות תזונתיות, דיקור ו/או צמחי מרפא ואולי גם תוספים שונים.
יש לטיפול תוצאות מצויינות ואני ממליצה בחום.
בריאות שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתיה
ד``ר אריה מבר28/07/2010טיפול הומאופתי מומלץ מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ואי לא ממש ראיתי שזה רק לידלדים :Pסער28/07/2010
אבל בבקשה תנו מילה תעזרו רק כמה מילים חשוב לי שתיהיהה בריאה יותר ממני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
ורדי בנש-רביב28/07/2010סער,
אתה בן טוב..
מקווה שהיא תרגיש טוב.
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הראש ניהיה אדום בין רגעסער28/07/2010
שלום קוראים לי סער ואני בן 15
לא רציתי לדבר עליי, אלא על אמא שלי, בת 45, אז ככה:
תמיד שהיא מכופפת א הראש שלה ממש טיפה ואפי' ממש קצת, הראש שלה נהייה אדום כמו עגבנייה אני לא יגזים לא ממש אדום ... אבל יש משהו בדברים שאני אומר, ועכשיו זה אצלי לא ככה, אני בטוח שלא אצלכם ברוך ה', אז מה הבעייה היא אוכלת חריף קצת, לא המון, תנו איזה עצות שזה יפסיק הרופאים אצלנו סתם אומרים שזה עוד בעייה...
תודה לכם =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם בפנים
ורדי בנש-רביב28/07/2010שלום סער
קודם כל בעניין אימך, כדאי שתלך להיבדק אצל רופא, למדוד לחץ דם ואת זרימת הדם בעורקים הצוואריים. בנוגע אליך, הייתי גם בודקת אבל בגדול ייתכן שקיימת נטייה לחום פנימי עודף וסקירה של אורח החיים, תזונה וטיפול בצמחי מרפא יכול לעזור.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים בבת 9 חודשיםבר21/07/2010
התינוקת שלי בת 9 חודשים ואנחנו לא ישנים כבר שבוע. היא פשוט בוכה כמעט כל הלילה. בכי של כאב ועצבים. הרופא בדק אותה בדיקה גופנית מעמיקה + בדיקות דם והכל תקין. היא בריאה. הרופא חושד בתולעים. בדקנו ואכן נדמה לנו שראינו תולעים וגם אודם בפי הטבעת. הבעיה היא שהרופא לא מסכים לתת לנו טיפול כי לא נהוג לתת מתחת לגיל שנה. אנחנו מיואשים. כיצד ניתן לתת לתינוקת לסבול כך? היא גם סובלת ממחסור בשעות שינה וזה משפיע עליה בצורה קשה ביותר. מה עושים? כיצד מטפלים בתולעים אצל בת 9 חודשים? שמעתי על כמוסות שום בפי הטבעת. האם זה עוזר? ואם כן כיצד להשתמש? האם לנקב את כמוסת השום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים
ורדי בנש-רביב21/07/2010שלום ליאן
אכן שן שום קטנה שמוחדרת לפי הטבעת בערב (אפשר למרוח מעט קרם טוסיק לסיכוך) הוא פתרון טוב ויעיל, זה לא שורף ולא נורא בכלל.. פרט לכך אולי אפשר לחשוב על טיפול צמחי קל שאפשר להתאים לה, צמחים אנטי פרזיטיים. חשוב מאד- להפסיק לה את כל המזונות המתוקים לתקופה הקרובה כי הם מאד מעודדים את התולעים.
בהצלחה..
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעים
ד``ר אריה מבר22/07/2010לפי נסיוני מומלץ לתת לו הכנה הומאופתי cina c6 בטיפות 4 טיפות 3 פעמים ביום בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)