שיבולת שועל והרגשת שריפה בקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבולת שועל והרגשת שריפה בקיבה
    מתלבטת
    02/07/2011

מזה זמן אני סובלת משריפה בקיבה (בדיוק מעל הקורקבן-לאו דווקא באזור שמתחת לחזה שעליו מדווחים בד"כ חולי אולקוס).

היום הכנתי דיסת שיבולת שועל (מלאה) ממים קינמון וקצת חתיכות תפו"ע. אכלתי כמות קטנה כשהדיסה הייתה קרה וקיבלתי הרגשת שריפה נוראית.

שיבולת שועל זה לא מאכל שאני אוכלת בד"כ. אבל אני מנסה לעבור לתזונה בסיסית. והופתעתי מאד מההרגשה הנוראית.

מה קורה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך חשוב

מתלבטת
    02/07/2011

האם יתכן שלא בישלתי מספיק את הדיסה? במתכון על גבי השקית היה כתוב שצריך אחרי ההרתחה לחכות 2 דקות וכך עשיתי. (אגב הדיסה הייתה די טעימה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבולת שועל והרגשת שריפה בקיבה - תגובה

צחי כנען
    03/07/2011

האם היית אצל רופא גסטרו?מטופלת בנוגד חומציות ?
    באופן כללי לכל אדם יש מזונות ספציפיים הגורמים לו להרגיש פחות טוב, לעת עתה אם דייסה כזו גורמת לך אי נוחות פשוט להימנע ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו