מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה להוספת אנרגיהחיוכונת עייפה23/07/2011
שלום, האם יש דרך להגביר אנרגיה ומשקל דרך התזונה?
BMI 16, מותשת ללא טיפת אנרגיה ושמחת חיים, שינה לא סדירה וללא יכולת (פיזית) לפעילות ספורטיבית מינימלית. נוטלת השלמות ברזל וויטמינים. אסור לי לצרוך סוכרים/תחליפי סוכר, פירות וקפאין. מה אפשר לעשות כדי להחזיר לי את עצמי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה להוספת אנרגיה - תגובה
צחי כנען24/07/2011מה הסיבה שאת במשקל זה? ולמה אסור לך המזונות שהזכרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חיוכונת עייפה25/07/2011הלואי שידעתי למה אני כל כך רזה. שילוב של גנטיקה ומתח עם חוסר תאבון, דכדוך ותשישות. תמיד הייתי תת משקל או גבולי אבל ירדתי המון. הירידה הגדולה באה אחרי תפריט לא מאוזן שכלל מספיק קלוריות, אבל בעיקר לחם, פסטה ומוצרי חלב "משמינים" וגרם לי להרזיה. הייתי בעבר בטיפול אצל דיאטניות, לא עזר ואפילו הזיק.
כיום אין לי כוח לאכול, חוץ מירקות. כשאני אוכלת (נניח, חביתה או טונה, או סנדוויץ' מלא עם טחינה/בוטנים, או יוגורט עם אגוזים - או אפילו דגני בוקר!) אני תכף נרדמת או כמעט נרדמת לשעה-שעתיים-שלוש, כך שכל 200 קלוריות בערך "עולות" לי כמה שעות. גם אחרי מאמץ מינימלי אני צריכה לנוח. משתדלת לשים שמן בכל דבר - זית, קוקוס, פשתן, ולנשנש אגוזים וזיתים במשך היום, אבל זה לא מספיק.
הסוכר והקפאין זה בגלל פטריה חוזרת ומפני שאני לא מסוגלת לישון רצוף. זו ההנחיה היחידה של הנטורופתית שהסכמתי לקבל, וכן לקחת פרוביוטיקה. להמנע מדגנים, מוצרי חלב וירקות כתומים או לעשות ניקוי כבד במצבי נראה לי חסר אחריות. פירות אני אוכלת קצת בבוקר בשביל הויטמינים וגם שותה מיץ, אבל לא פירות מתוקים (שגם ככה אני לא כל כך אוהבת). זה יוצא ממש מעט. לוקח לי שעה לאכול תפוח, כשבערך מהאמצע אני מכריחה את עצמי לסיים ואחר כך שבעה עד להודעה חדשה. ושעה לקח לי לכתוב את ההודעה הזאת. אוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
צחי כנען26/07/2011לצערי לא אוכל לעזור לך באמצעות הפורום. מן הסתם התגובות הגוף והנפש שלך לאוכל אינן "רגילות" ומחייבות מחשבה עמוקה לגבי הסיבות ודרכי הפעולה
אני מניח שצוות מטפל יהיה יותר אפקטיבי:דיאטן+ פסיכולוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)