טרמולוס אקסטרים, לפני שלושה שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרמולוס אקסטרים, לפני שלושה שבועות
    רחלי
    22/08/2011

התחלתי להשתמש במוצר לפני 3 שבועות , אני חייבת לציין שאני מאוד מרוצה ממנו, רציתי לשאול אם יש תופעות לוואי למוצרי דיאטה טבעיים, אבל הייתי שמחה אם תתייחסי בעיקר לטרמולוס אקסטרים , נכון לעכשיו אני מרגישה נהדר ואין לי שום תופעות לוואי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרמולוס אקסטרים, לפני שלושה שבועות - תגובה

לימור בן חיים
    23/08/2011

לכל מוצר טבעי או לא טבעי יכולות להיות תופעות לוואי. אילו המורגשות כמו פריחה, תופעות במערכת העיכול ועד כאילו כמו פגיעה בכבד. לגבי המוצר שאת צורכת הרכיבים המצויים בו יכלולים לגרום לעירנות יתר, עצבנות ואף חוסר שינה. את אינך מתלוננת. יחד עם זאת שאלה חשובה האם יש בו יעילות לגבי הירידה במשקל שלך.
    מציעה לקחת לפרק זמן קצוב לעשות הפסקה בשמוש ואז לבחול ולבדוק את היעילות ואת תופעות הלואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבה שלקחתי אותו היא כי לא הצלחתי

רחלי
    11/09/2011

לרדת במשקל לפני כן עם כל מיני מוצרים, לצערי כל מה שניסיתי בעבר לא הצליח, לאחר התשובה שלך ניסיתי להפסיק שבועיים, המשכתי עם אותו התפריט ללא הטרמולוס אקסטרים, הירידה במשקל הפסיקה לחלוטין, נישארתי על משקל 64 , אני עכשיו יודעת בוודאות שהוא נורא עזר לי, תודה על הטיפ הוא חכם מאוד...
    לגבי תופעות הלוואי, את לא קצת מגזימה? חצי מדינה משתמשת בכדורי הרזייה, אם היה סיכון ממשי, היינו שומעים על זה בחדשות לא?
    4 אנשים קרובים אלי התנסו בעבר בכדורי דיאטה שונים, לאף אחת מהן אין שום תופעות לוואי.
    או שבעצם הסיכון הוא כמו לקחת אקמול או כדור אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלי את "חצי המדינה"

אהרון
    11/09/2011

כמב מהם נשארו רזים לאורך זמן אחרי הפסקת הטיפול, כי הרי אף אחד לא נוטל את התרופה כל החיים. את חושבת שאם פתרון בעיית ההשמנה היה בכדורים או אבקות, היו עוד שמנים בעולם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו