מסת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסת שריר
    ??
    24/09/2011

שלום,
    אני בת 37 ואני בתת משקל רב.בהמלצת רופא הפסקתי להתעמל לאחר שנים של פעילות אירובית (ריצה ודומיה) כבר כמעט שנתיים ,אך לאחרונה בעקבות ירידה במסת העצם (אוסטאופניה בינונית) ודלדול שרירים הרופא אמר לי לעשות פעילות התנגדותית בלבד ללא העלאת הדופק,כלומר פעילות אנאירובית.
    התחלתי בפעילות זאת(פילאטיס ואימוני חיזוק וחיטוב עם פיטבול,אוברבול,גומיות ומשקוליות) ואני מרגישה איך כבר בחודש אני הרבה יותר מוצקה ומהודקת.
    מבחינת התזונה לא עשיתי כל שינוי אבל ראיתי שעליתי קצת מעל ק"ג במשקלי בתקופה זאת.המדידות אצל הדיאטנית במשקל שבודק אחוזי שומן התקבלו התוצאות הבאות: אחוזי שומן-15.8 ,כמות נוזלים 61.5% .האם זה אמין ?ומה זה אומר לגביי אחוז השרירים איך אפשר לדעת אם אני מעלה במסת השריר(שזאת המטרה שלי) הרי האחוזים הנותרים כוללים גם את המסה "היבשה" (קרי עצמות ואיברים פנימיים)?
    והאם יכולה להיות עליה כזאת במשקל מאימון של שעה ,3 פעמים בשבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסת שריר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

??
    24/09/2011

האם אני צריכה לתגבר את התזונה שלי ביותר קלוריות(זאת כמעט משימה בלתי אפשרית כי אני גם כך אוכלת הרבה מאוד כדי להמשיך לעלות במשקל) ?האם פעילות זאת אכן בקושי שורפת קלוריות?(גובהי 1.61 ומשקלי 38.5)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח למענה

??
    03/10/2011

ראיתי שהיה מענה לכל שאר השאלות.אשמח גם לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסת שריר - תגובה

צחי כנען
    06/10/2011

אכן ההמלצה לפעילות של כוח מתאימה מאוד למקרה שלך.
    המכשיר הבודק אחוזי שומן שאת מתארת אינו אמין, בעל סטייה גדולה ואין להסתמך עליו כלל.
    אם את רואה ומרגישה שינוי זה בהחלט מספיק הוכחה שדברים משתנים.
    ואם את רוצה לעקוב אחר השינויים במסת השריר ניתן פשוט להשתמש בסרט מדידה פשוט ולמדוד באמצעות את היקף אמצע הזרוע ...כך אחת ל 4-6 שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל..

??
    07/10/2011

אשמח גם למענה על השאלה כמה פעילות כזאת שורפת והאם יש צורך להגדיל את המכסה הקלורית היומית הנצרכת עמ"נ לא לרדת במשקל?

תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו