הרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה
    אדלה
    03/10/2011

מקווה שאני בפורום הנכון
    יש לי שאלה בנוגע להרזיה, יש לי עודף משקל של כ- 25 קילו אני בת 34 והשמנתי בצורה דרסטית לפני כ- 7 שנים לאחר שהפסקתי לעשן והריונות שרק העצימו את הבעיה, ניסיתי דיאטות בעבר והצלחתי להוריד רק כ- 5 קילו ושם כבר נשברתי ,בשנה וחצי האחרונות אני ניסיתי בערך 3-4 סוגי דיאטות ללא הצלחה שוב הרזיה של עד 5 קילו וחוזר חלילה, הלכתי לדיאטנית דרך הקופה שכל ששאלה אותי זה מה אני אוכלת במהלך היום ואמרה לי תמשיכי ככה (הבעיה שלי זה מתוקים...לא נתנה לי שום פיתרון להתגבר על כך) ולאחר כ- 4 פגישות אמרה לי אני רוצה שתפחיתי בארוחת הערב מ- 8 פתית ל- 4 פתית...הרגשתי שהיא לא ממש עושה את העבודה והפסקתי ללכת...הרצון לרזות תמיד נמצא אצלי אבל הכח קצת בעייתי...אשמח אם תתנו לי איזה פיתרון או רעיון במיוחד על התגברות על מתוקים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה

הוספת תגובה

• הרזיה - תגובה

צחי כנען
    06/10/2011

מהדברים שאת מספרת אם הבנתי נכון , את לא חושבת שהבעיה מטבולית אלא בעיה התנהגותית וכמיהה חזקה למתוקים. ולכן תהליך ההרזיה צריך להישען על גישה טיפולית קוגנטיבית המתרכזת בבדיקה של הטריגרים למתוק, הזמן במשך היום ומציאת תחליפים מתאימים.
    אם לא מצאת את התשובה אצל דיאטנית X ,קרוב לוודאי שתמצאי אצל האחרת או אחרת נוספת...ממליץ עוד טלפונית או בפגישה הראשונה לבדוק ולכוון את הטיפול למקום הזה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו