בירה שחורה ולבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירה שחורה ולבנה
    לאון
    07/11/2011

שלום, קראתי על בירה שחורה (דיאט) את הדברים הבאים. זהו משקה טבעי, ללא סוכר, ללא חומרי שימור, מבוסס על כשות המכיל פלבנואידים. כמות הקלוריות בה נמוכה כדי מחצית מזו שבבירה לבנה. יש בה ויטמינים מקבוצת B, אף יותר מאשר בבירה לבנה. על בירה לבנה קראתי את הדברים הבאים: לשתייה מתונה שלה יש תכונות בריאותיות מוכחות, בעיקר הפחתת סיכונים לבביים, ובמיוחד כשהיא משולבת בפעילות גופנית. לאור המידע דלעיל, האם יש לבירה שחורה דיאט תכונות בריאותיות דומות לאלו שנמצאו בבירה לבנה? לאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירה שחורה ולבנה

הוספת תגובה

• בירה שחורה ולבנה - תגובה

צחי כנען
    07/11/2011

מחקרים רבים עוסקים ביתרונות של ין אדום/לבן על מחלות לב וכלי דם, כנראה היתרון מקורו בתכולת האלכוהול ולא רק בענבים. כך גם בירה לבנה המכילה אלכוהול.

לבירה שחורה (גם לא דיאט) אין כלל תרכובות אלכוהוליות ולכן הטענה שם אינה נכונה.
    ויטמיני B אפשר להשיג בקלות במוצרים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתייה לרוויה

רוביק
    08/11/2011

שלום,
    הבינותי שהמידע הקיים לגבי יתרונות הבירה הלבנה אומנם אינו חל על השחורה.
    לעומת זאת אני מבקש לדעת האם בירה שחורה (בעיקר דיאט) שייכת לקבוצה המושמצת של "משקאות קלים", שיש להימנע מהם עקב נזקיהם. בשאלה זו אני מתבסס על הצורך לשתות במשך היום כמות נוזלים מספקת, אותה אני מעדיף לקבל ממקורות שונים: מים, סודה, וכן קצת משקאות טעימים שאינם מזיקים, משום ששתיית מים בלבד איננה טעימה ולכן איננה קלה.
    בשאלתי הקודמת ציינתי את ויטמיני B הנמצאים בבירה השחורה, לא משום שבכוונתי לקבל ויטמינים אלה דווקא מהבירה, אלא משום שעצם נוכחותם בבירה, ביחד עם העובדה שאין בה חומרים משמרים, סוכר וצבעי מאכל, עושה אותה אולי ראויה לשתייה, כחלק ממכסת הנוזלים היומית (לאו דווקא כבסיס לקבלת הוויטמינים הללו).
    האם אני טועה? לאון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתייה לרוויה - תגובה

צחי כנען
    10/11/2011

שתיית מים מספקת תלויה ושונה אצל כל אדם ואדם על פי צרכיו האישיים ונמדדת באופן הטוב יותר לפי צבע השתן (בהיר) וריח (לא חריף).

אין בעיה לשתות בירה שחורה לייט כל עוד איננה באופן מוגזם (ומכילה ממתיק מלאכותי הנקרא סוכלוז, כנראה בטוח לצריכה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו