חוזרת לשגרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזרת לשגרה
    קרן
    20/11/2011

שלום
    הורדתי במשקל לפני שנתיים ( 15 קילו)ונשארתי בתפריט מדולדל 1000 קלוריות כבר שנתיים אך יוצא לי פעם -פעמיים בשבוע לאכול יותר מין הרגיל (לא המתפריט) וכמובן שעליתי במשקל,
    אני רוצה לציין שאני גם ספורטאית שעושה מרתונים , היום אחרי עליה לא רצינית (חמישה )
    רוצה לחזור לתפריט שנתנו לי במכון כושר שיש בו 1300 קלוריות הגובה שלי 175 ומשקל 68
    שאלות -במידה ואצמד לתפריט שנתנו אוריד במשקל?

אני יודעת שהגוף קיבל מס' קלוריות פחות מהתפריט שקיבלתי ועכשיו אצרוך יותר

זה חשוב לי מאוד תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזרת לשגרה

הוספת תגובה

• חוזרת לשגרה - תגובה

צחי כנען
    21/11/2011

התשובה איננה חד משמעית מכיוון שלא ברור מה נפח האימון שלך השבועי, משקל, גובה, ,גיל וכו'
    וגם אם אדע לא בטוח שללא אנמנזה(=תישאול פנים מול פנים) מדוקדקת אוכל לענות תשובה מוחלטת.
    בגדול נשמע לי ש 1300 קקל בנפח ריצה של מעל 50 ק"מ בשבוע יוצר מאזן קלורי שלילי וירידה במשקל אך ייתכן גם ירידה חדה ביכולות הספורטיביות.
    האם התפריט שקיבלת נבנה ע"י דיאטנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קרן
    21/11/2011

הי תודה על תגובתך אני נמצאת במכון חמיש פעמים בשבוע ורצה כ8 -10 קילומטר בשבוע
    רשמתי מרתון בטעות אני רצה טריאתלון אבל הכוונא היתה יודע להסביר שאני עוסקת בספורט במשך השבוע, וכפי שסיפרתי אני אל תפריט מאוד מדולל 1000 ויותא לי פעמיים בשבוע לאכול יותר (לא בולמוסים אבל יותר ) והתפריט נבנה על ידי תזונאית במכון
    אני פוחדת שבעקבות שינוי התזונה בקלוריות אני אשמין לא ארזה כפי שאני מעוניינת
    מפה אני שואלת מנסיונך מה קורה לגוף ועכשיו נותנים לו יותר קלוריות ומצפים שהוא יוריד במשקל? גובה 175 ומשקל 68 תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

צחי כנען
    23/11/2011

האם התכוונת 8-10 קמ בשבוע או באימון, והשאר אימוני כוח?
    בכל מקרה 1000 קקל אינו ריאלי ואפילו לאדם רזה כמוך
    את צריכה הערכה תזונתי מחודשת אבל נראה לי בגדול שגם אם תעלי ל1500 קקל לא תעלי במשקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קרן
    24/11/2011

6-8 קלומטר ביום 5 פעמיים ואני רק אשתפר השאלה היא
    מה לעשות מבחינת תזונה לעלות ל1300 קלוריות ?עד עכשיו היה רגיל ל1000
    ולהצליח להרזות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

צחי כנען
    26/11/2011

להעלות בוודאי בתכולת הקלוריות במיוחד לאור רצונך להעלות נפחי ריצה.
    ממליץ שוב לפנות לדיאטנית ליעוץ ספציפי. יש לך שירות כזה בכל קופות החולים..חפשי דיאטנית המתמחה בנושא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו