טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום מזה זמן מה כבר די ממושך שיש לי בעיות ביציאה , איני זוכר אף פעם שהיו לי בעיות כאלה... בן 21 בריאותי תקינה ולפני יותר משנה התחלתי להתאמן ,עם האימונים בא גם תפריט מאוד עתיר בקלוריות וסיבים תזונתיים כיוון שהלחם אותו אני אוכל הוא מחיטה טרום נבוטה . מספר הארוחות היום נע סביב ה-4-6 ארוחות מוצקות ולעמים מתווסף גם תוסף מזון (אבקת גיינר שמה המשלבת ריכוז גבוהה של פחמימה וגם חלבון).
הבעיה שלי היא שכל פעם שאני נכנס לשירותים לוקח לי המון זמן והצואה (מצטער מראש על התיאורים) יוצאת בצורה שלשול\עיסה כזאת לפעמים לוקח לזה זמן לצאת וכאילו יש עצירות אבל אם אני מחכה זמן מה זה ממשיך ..כמו כן אני מבזבז המון נייר ומגבונים על זה ואני מוצא את עצמי לא מפסיק לנגב דבר שמאוד מטריד . אני כבר מפחד ללכת לשירותים בשיא הכנות ואיני יודע מה לעשות אני חושש שהדבר נובע מסיבים תזונתיים כי כאשר הייתי אוכל קוואקר לא מבושל זה היה קורה לי בעצימות גבוהה יותר .. בנוסף פניתי לגסטרו והוא נתן לי "קונסיל" אך זה עשה את אותה הפעולה של הקוואקר .. איני יודע מה לעשות אם יש בידכם מידע אשמח לקבל תשובה ..! בתודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם הבנתי נכון....היציאה שלך רכה מאוד (אחרי שאתה מחכה מספיק זמן). כנראה שהתוצאה היא כמות סיבים גדולה ,אולי גדולה מדי תפסיק את הסיבים שהגסטרו נתן ותפחית לשבוע כמות הפירות, ירקות ותעבור ללחם לבן (!) ותבדוק את ההשפעה. במידה ויש שיפור כנראה הסיבה היא כמות סיבים גדולה מדי . מחכה לעידכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד