בעיות ביציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ביציאה
    רועי
    05/02/2012

שלום מזה זמן מה כבר די ממושך שיש לי בעיות ביציאה , איני זוכר אף פעם שהיו לי בעיות כאלה...
    בן 21 בריאותי תקינה ולפני יותר משנה התחלתי להתאמן ,עם האימונים בא גם תפריט מאוד עתיר בקלוריות וסיבים תזונתיים כיוון שהלחם אותו אני אוכל הוא מחיטה טרום נבוטה .
    מספר הארוחות היום נע סביב ה-4-6 ארוחות מוצקות ולעמים מתווסף גם תוסף מזון (אבקת גיינר שמה המשלבת ריכוז גבוהה של פחמימה וגם חלבון).

הבעיה שלי היא שכל פעם שאני נכנס לשירותים לוקח לי המון זמן והצואה (מצטער מראש על התיאורים) יוצאת בצורה שלשול\עיסה כזאת לפעמים לוקח לזה זמן לצאת וכאילו יש עצירות אבל אם אני מחכה זמן מה זה ממשיך ..כמו כן אני מבזבז המון נייר ומגבונים על זה ואני מוצא את עצמי לא מפסיק לנגב דבר שמאוד מטריד . אני כבר מפחד ללכת לשירותים בשיא הכנות ואיני יודע מה לעשות אני חושש שהדבר נובע מסיבים תזונתיים כי כאשר הייתי אוכל קוואקר לא מבושל זה היה קורה לי בעצימות גבוהה יותר .. בנוסף פניתי לגסטרו והוא נתן לי "קונסיל" אך זה עשה את אותה הפעולה של הקוואקר .. איני יודע מה לעשות אם יש בידכם מידע אשמח לקבל תשובה ..! בתודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ביציאה

הוספת תגובה

• בעיות ביציאה - תגובה

צחי כנען
    06/02/2012

אם הבנתי נכון....היציאה שלך רכה מאוד (אחרי שאתה מחכה מספיק זמן).
    כנראה שהתוצאה היא כמות סיבים גדולה ,אולי גדולה מדי
    תפסיק את הסיבים שהגסטרו נתן ותפחית לשבוע כמות הפירות, ירקות ותעבור ללחם לבן (!) ותבדוק את ההשפעה. במידה ויש שיפור כנראה הסיבה היא כמות סיבים גדולה מדי .
    מחכה לעידכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ...אעדכן

רועי
    06/02/2012

כן הבנת נכון אנסה להוריד לגמרי את הלחם מחיטה טרום נבוטה ואעבור ללבן אעדכן בהמשך תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

רועי
    24/02/2012

שלום לך ד"ר האמת שהורדת הסיבים עזרה מאוד עם כי מדי פעם עוד יש קצת בעיות הבנתי שמתחים רגשיים גם משפיעים ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון - תגובה

צחי כנען
    26/02/2012

אכן יש קשר בין מצב הריגשי לחוסר נעימות במערכת העיכול...ראה לפני מבחן חשוב / אירוע מיוחד וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו