אשמח לקבל המלצות לגביי תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל המלצות לגביי תזונה נכונה
    אוריאון
    11/02/2012

שלום לכם,
    בן 28
    יש לי בטן קצת רגישה ,זה לא היה ככה רק בשנים האחרונות זה התחיל להתגבש.
    רגישה בהקשר של בעיות ביציאות וגזים כמעט ממרבית המאכלים שאני דיי רגיל אליהם ואוכל אותם לרוב פתאום הבטן שלי משום מה מסווגת אותם כבעייתיים עבורי .

אני יודע שזה אינדיבואלי אך הייתי שמח לקבל מכם כמה המלצות לסוגי מאכלים שיכולים לחזק את הבטן לשמור על יציאות תקינות ולא שילשולים או דברים כאלה וכן סוגי מאכלים שימנעו גזים כמה שפחות. (ממה להמנע ומה יותר טוב בשביל למנוע את הבעיות הנ"ל)

אני יודע שזה על רגל אחת לא מצפה לפתרון קסם אבל ככה בתור התחלה אשמח לשמוע קצת,

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לקבל המלצות לגביי תזונה נכונה - תגובה

לימור בן חיים
    19/02/2012

באופן כללי מאוד מסכימה עם הכלל שלך להקשיב לגוף ולי זה ללכת.
    מבחינה תזונתית ירקות פירות טריים ודגנים מלאים העשירים בסיבים יכולים בצריכה גבוהה להגביר תנועתיות מעיים ושלשולים ולכן יש לצרוך אותם במתינות ולפזר במשך היום. ירקות מבושלים,יוגורט, קוואקר יכולים לעזור כמובן הכל במסגרת של ארוחות מסודרות מפוזרות במשך היום. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם דיאטנית . השילוב בין הנסיון שלך לגבי התזונה יחד עם הידע המקצועי יועיל מאוד לגבש תפרט אישי מתאים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו