האם תוכלי לתת חוות דעת על תפריטי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם תוכלי לתת חוות דעת על תפריטי?
    איילה
    07/02/2008

שלום רב,
    שמי אושרית, אני רוצה לפתוח בתהליך הרזיה "שפויה" ללא חסרים תזונתיים. אשמח אם תוכלי לייעץ לי לגבי התפריט שהרכבת (עליי לציין כי סובלת מרגישות למוצרי חלב וכמו כן גם רגישות לגלוטן. אני יודעת, זה שילוב נוראי...)י:
    בוקר (6:00): חצי עגבניה, גמבה, עלה חסה, כפית פשתן טחון,2 כפות גבינת טופו, חלבון ביצה

ביניים (10:00): קערה שבה פלפל צהוב, 4-5 עגבניות שרי, 3 כפות נבטוטי עדשים ירוקים

צהריים (14:00): חזה עוף (ללא עור), ירקות מאודים- בדרך כלל ברוקולי/כרוב/קישואים, 12 שקדים

כחצי שעה לאחר ארוחת צהריים: תפוח ו-2 אגוזי מלך

ביניים (17:00)- תבשיל אצות קומבו (מבושלות במים) עם פטריות טריות וחצי עגבניה מגורדת

ערב (20:00): כוס מרק מיסו
    כוס נבטי אלפלפא, כף טחינה גולמית משומשום מלא, ראש סלק גדול, 3 אגוזי ברזיל

לילה (21:00- שעתיים לפני השינה)- תפוח נוסף

במהלך היום אני גם שותה כוס חלב סויה והרבה מים. האם התזונה שלי מאוזנת? האם חסר בה משהו? מינרלים, וימטינים, חלבונים וכו'?
    האם תפריט זה טוב לירידה במשקל?כמה קלוריות לדעתך יש בו? ממש קשה לי להעריך
    תודה וערב טוב
    אושרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי אושרית

גילה אדלר
    14/02/2008

לא ברור כמה חזה עוף את אוכלת , ולא ברור מהו משקלך היום , התפריט שלך דל בחלבון בצורה משמעותית דבר שיגרום לך לפירוק מאסת שריר במהלך הדיאטה ו ודל בפחמימות לכן לא יתאים אם תרצי לשלב ספורט .
    ממליצה לך להתייעץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו