התעמלות וצריכה קלורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעמלות וצריכה קלורית
    שואלת
    19/03/2012

שלום,התחלתי לאחרונה לעשות פילאטיס (מזרן+מכשירים) ואני מגיעה בתדירות של 3-4 פעמים בשבוע למשך 45 דקות בכל פעם.
    אני רזה מאוד (1.6 משקל 40) ומעבר לפעילות הנ"ל אני לא עוסקת בשום אימון אירובי נוסף.נאמר לי ע"י המאמנת שאני צריכה להוסיף פעם-פעמים בשבוע אימון אירובי למרות משקלי לשם שיפור סיבולת לב ריאה(הגעתי לשיעור אירובי ולשיעור אימון מחזורי ואחרי חמש דקות פעילות הרגשתי שבא לי להתעלף).יש לציין שאנו עובדים בפילאטיס על שרירי הליבה ומערבים כמה קבוצות שרירים בתרגיל והאימון כן מעלה ומגביר את הדופק אצל כולנו.
    הייתי אצל קרדיולוג ששלל בעיה לבבית.
    שאלתי היא-האם יש צורך לאור האמור לעיל כן לשלב אימון אירובי אולי בצורת הליכה רגלית? והאם אימוני הפילאטיס שורפים קלוריות כך שאני צריכה אולי להערך אחרת מבחינת התפריט כדי לא לרדת במשקל?בדיקות הדם שלי תקינות ולא חסר לי כלום אבל האם יש צורך לתגבר בחלבונים?יש לי קושי להעלות במשקל ולהחזיק אותו,עשיתי ניסיונות אצל דיאטנית אבל נשברתי מאוד מהר כי אני לא מסוגלת לאכול כל כך הרבה כל שעתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעמלות וצריכה קלורית

הוספת תגובה

• התעמלות וצריכה קלורית - תגובה

צחי כנען
    19/03/2012

אין ספק שתוספת פעילות אירובית וגם כוח יתרמו לבריאות גופך.
    אך חובה לתמוך קלורית (גם פחמימות וגם חלבונים) בפעילות הנוספת הזו. יעוץ נכון ע"י דיאטנית המומחית בעולם תזונת הספורט תהיה הכתובת הנכונה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לבוא אלייך?

שואלת
    19/03/2012

תודה על המענה.האם ניתן לבוא אליך לשם ייעוץ דרך קופ"ח מכבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לבוא אלייך? - תגובה

צחי כנען
    20/03/2012

בוודאי
    קביעת פגישה דרך מרכז זימון תורים
    להביא הפנייה מהרופא
    במידה ואינך עומדת בקריטריונים תאלצי לשלם סכום נמוך 110 שח לפגישה ראשונה
    ו 65 לשניה ואילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה עובד עם הכללית ?

קרן
    24/04/2012

אתה עובד דרך הכללית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה עובד עם הכללית ? - תגובה

צחי כנען
    24/04/2012

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו