שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אני
    26/03/2012

אני כבר יודעת שהתשובה תהיה שאני צריכה ללכת לדיאטנית אבל הבעייה היא שיש תור רק עוד יותר מחודש ועד אז אני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי.
    ירדתי המון במשקל בקצב מהיר ובצורה הכי לא בריאה שרק יכולה להיות. הרסתי לעצמי את הגוף לגמרי. אני רוצה להחזיר את הגוף שלי לתפקוד נורמלי ולהיות מסוגלת לאכול 1500 קלוריות ביום בלי לעלות מזה קילו. (שזה מה שקורה עכשיו..)
    אני באמת מנסה ומשתדלת לאכול אוכל בריא בכמויות נורמליות אבל הגוף שלי פשוט מגיב רע. אם זה בהרגשה פיזית רעה או בעלייה במשקל.
    איך מוציאים את הגוף מהמצב הזה שהוא נכנס אליו? לצרוך יותר קלוריות? פחות? כן לעשות ספורט? לא לעשות ספורט? בבקשה אם אפשר רק כמה עצות עד שאני אגיע לדיאטנית כי זה משגע אותי לחיות ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

צחי כנען
    28/03/2012

להגיע אכן לדיאטנית מהר ככל האפשר ולנסות להעלות באופן מבוקר ואיטי את מספר הקלוריות . נניח 100-150 קלויות כל 2-3 ימים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו