טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפי התורה של הנטורפטיה אופן הטיפול שלהם טיפול התחלתי על ידי ניקוי רעלים עד כמה ניתן לסמוך על האופן הזה ? במצבי אני נמצאת במקום שאני צריכה לשקם את הגוף ביצעתי בעבר דיאטות נוראיות והיום אני בלי פחמימות ומבצעת ספורט ולא יורדת .. אשמח לקבל תשובות כנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגוף אינו מערכת אינסטלציה ואינו דורש ניקוי/חיטוי וכל מיני מילים הקשורות לחידקים וליכלוכים... אין ספק שאכילה מאוזנת הכוללת את כל אבות המזון עם מאזן קלורי שלילי מתון=דיאטה תביא לתוצאות הרצויות. אנא אנא פני לדיאטן/נית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום צחי אתה יודע אני ממש מבולבלת ,אז מה אתה אומר שנטורופטיה מזיקה לבריאות? או שזה תפיסה וגישה שונה לתזונה? אז?? אני רוצה וצריכה לרדת במשקל נמצאת בבית כלא של תפריט דל ולא יורדת עוסקת בספורט ולא יורדת רוצה לשקם את הגוף מה אעשה ?
אין לי דבר וחצי דבר נגד הנתורפטיה ולהיפך.. אני מלמד בביהס "מהות" לנתורופטיה. לגישה זו יש מיגבלות כמו לכל השיטות. בכל אופן את זקוקה ליעוץ מיקצועי של דיאטן/נית המומחה להרזיה, הוא הכתובת!!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים