טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלו, אחי לידה בואקום, ולאחר קריעה פריניאלי דרגה 4, הומלץ לי על כלכלה רכ למשך שבועיים... ואני רוצה לברר מה כלול ב תפריט כלומר מה מותר ומה אסור לאכול... תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מזל טוב , שנית כלכלה רכה אומר רופא שלא ממש מבין . הכוונה שמה שיוצא יהיה רך ולא מה שנכנס לפה , כידוע לך ....... ובכן לשאלתך : כדאי לך מאוד לאכול מזון עתיר בסיבים תזונתיים - כמו קורנפלקס מחיטה מלאה + חלב יוגורט + כף פשתן טחון פעמיים ביום פירות יבשים כמו שזיפים , תאנים , משמשים יבשים רצוי אורגני לחם חיטה מלאה דייסות שיבולת שועל פירות וירקות - כמו פאפיה ,תפוחים עם הקליפה חסה , מלפפון ( לא כרוב כרובית צנון לפת ) ולא קטניות כמו שעועית לבנה אפונה עדשים .......... בהצלחה תשיבי לי אם קבלת מענה לשאלתך בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנ מודה לך על תשובתך.. התפריט שלי יהיה " מרקים", או שאפשר גם בשר טחון, אורז...?? הפירות והירקות צריכות להיות מרוסקים או שאפשר לאכול אותם רגיל האם מותר לי לאכול שום ??
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד