טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
1. האם המשקה האיזוטוני שאני מכין בבית מתאים לספורטאים כוס אחת של מיץ ענבים(100 אחוז פרי), בתוספת של שתי כוסות מים +רבע כפית מלח.
2.בגלל שאני מבצע הרב פעילות ארובית ארוכה וקשה קניתי כדורי מגנזיום. הרוקחת הביאה לי כדורי 200 מיליגרם של מגנזיום ציטאראט של אלטמן. אשמח לשמוע דעתכם על הכדורים הספציפים האלה,האם הם טובים? פשוט יש כל מיני סוגים של מגנזיום ולא ממש ידעתי מה לבחור.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
tאמיר שלום, משקה איזוטוני מיועד לאימון מעל שעה וחצי ,משקה איזוטוני מורכב מחד סוכר או דו סוכר מטרתו ספיגה מהירה וקלה ,מכיל 5-8% פחמימות למניעת עומס בעיכול מכיל מלחים, חומצות אמינו . אופציה לייצור עצמי: מיץ פרי ומים ביחס של 1 ל-1 פלוס גרם מלח=רבע כפית לליטר מים. לגבי מגנזיום "מגנוקס ספורט" של חברת נווה פארם הוא מוצר חדש מבוסס מחקר ומומלץ לספורטאים ספיגתו היא פי 3 מהציטראט מומלץ בערב לפני השינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד