צריכת חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת חלבון
    אושרת
    24/08/2013

בת 30,גובה 1.6 ושוקלת 42.לאחרונה חזרתי להתעמל .
    אני עושה 4 אימונים בשבוע בממוצע.בכל אימון שעה אירובי(ריצה+סטפר) ושעה נוספת מכשירים.לעיתים נכנסת גם לשיעורי מתיחות או יוגה.
    רגישה ללקטוז,צורכת ויטמין D וסידן באופן יומי.
    אני מרגישה קצת עייפה בשעה השניה וממש קשה לי להרים את המשקולות לקראת הסוף.לציין שאני אוכלת שעה לפני האימון פרוסת לחם +גבינה+ירקות.במהלך הריצה שותה משקה איזוטוני.אח"כ אוכלת ארוחת צהריים שכוללת אורז מלא(5 כפות לערך)+ירק מבושל+חזה עוף\שניצל\2 קציצות.
    בערב התחלתי לאכול חביתת ירק(מביצה וחצי) או טונה במים עם ירקות ועוד פרוסת לחם.
    בין הארוחות אוכלת שני פירות(שזיף\אפרסק לרוב)
    החלבון התחיל לרדת לי בבדיקות הדם.האם יש צורך בתוסף חלבון? או דרך אחרת להעשיר את התפריט?כמה גרם חלבון אני אמורה לצרוך ביום לפי הפעילות שאני מבצעת?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת חלבון

הוספת תגובה

• צריכת חלבון - תגובה

צחי כנען
    09/09/2013

קרוב לוודאי שכמות הפחמימות (והקלוריות) לאורך היום איננה מספקת ובמיוחד בין האימון האירובי לאימון הכוח חסר (!) תוספת סוכרים מעבר לאיזוטוני. אפשר פשוט בננה/3 תמרים/חופן קופרנפלקס ללא סיבים/ג'ל מיוחד.
    לגבי החלבוניםם - צריך להעריך באופן מסודר את כמותו הכללית כי הרי את מאוד רזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו