תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    שירה
    20/03/2014

בת 23, יש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות:
    1) רציתי לדעת אם אני משתדלת לאכול כל יום גבינות 5% ויוגורט 3% ואני משתדלת לאכול מדי יום אבוקדו או כמה כפות טחינה גולמית או חמאת בוטנים ואני נמנעת מלבשל עם שמן בכלל ולשים שמן בסלט, האם זה בסדר מבחינה בריאותית?
    בנוסף רציתי לדעת, אם אני מתארחת אצל אורחים שמבשלים עם שמן, ואני שומרת על תזונה מאוזנת, האם כדאי לאכול בנוסף סלט עם שמן זית או בלי שמן בכלל?
    2) האם אכילה של כל יום בין 5-6, מומלצת?
    3) האם אכילה של גבינה צהובה 5%, מומלצת?
    תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שירה
    23/03/2014

האם אכילה של כל יום בין 5-6 תמרים מומלצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

צחי כנען
    27/03/2014

אכן אם את צורכת גם אבוקודו וטחינה וגבינות 5% את משלימה למעשה את כמות השומן הנדרשת ואין צורך בתוספת שמן.
    אין צורך להשקיע אנרגיה באכילה חריגה משאר בנית הבית או החברים. בד"כ יוצר מתחים וגיחוחים מיותרים.
    אין כל בעיה לאכול 5-6 תמרים - טעים ובריא
    ולגבי הגבנ"צ 5% - אין לה טעם !, עיברי לגבינה נורמלית של 28% , עדיף מעט וטעים מאשר הרבה ומלאכותי.
    תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו