הורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן
    אנונימית
    08/11/2014

שלום,לפני שנה וחצי ירדתי במשקלי 15 קילו והורדתי את אחוזי השומן מ-40% ל-33%. בקילוגרם זה מתבטא בירידה של 11 קילוגרם שומן. אני שומרת על המשקל החדש כבר שנה וחצי. שאלתי - אם 11 קילו מה-15 הם שומן, ממה מורכבים שאר 4 הקילוגרמים? חשוב לציין כי הירידה נעשתה בצורה מבוקרת ולא באמצעות דיאטה אלא על ידי מעבר לטבעונות מול תזונאית מוסמכת. כמו כן אני מתעמלת כל חיי והגברתי את הפעילות הגופנית אז אני תוהה אם למרות העלאת מסת השריר יכול להיות ש-4 הקילו הללו הם שריר.

תודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• חישוב אחוזי שומן זה לא מדוייק בשום

אבי הכימאי
    20/11/2014

שיטה וחלק מההבדל שמצאת זה פשוט בגלל אי הדיוק בחישוב אחוזי השומן.
    ירידת משקל בדייטה זה גם ממים, אבל בדייטה מאבדים גם מהעצם ומהשריר אם לא דואגים לאכול מספיק חלבון סידן וויטמינים ולאמן את השרירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי שומן - תגובה

צחי כנען
    01/12/2014

מצטער על העיכוב בתשובתי.
    בממוצע מאבדים 75% שומן ו-25% "השאר" הכוללים -שרירים (חלבונים) ,שלד ונוזלים.
    כך שהמספרים שהצגת נראים הגיוני לגמרי.
    באשר לעלייה במסת שריר, בעת מאזן קלורי שלילי קרי דיאטה אין עליה במסת השריר מקסימום הפחתה באיבודה. מקרים קיצוניים של פעילות כוח משמעותית עם תזונה נכונה יכולה אולי להביא לאיבוד מינימלי של 0-5%.
    במידה ויש תהיות/שאלות נוספות אשמח לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו