תזונה בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בהנקה
    מריה
    28/11/2014

אני מקפידה על תזונה טבעית, בעיקר צמחית, לא מעובדת וכמעט ללא מוצרים מן החי (לעתים רחוקות ביצה אורגנית/ דג/ עוף אורגני) ומקבלת את עיקר החלבון מן הקטניות.

אני מניקה והתינוק שלי (בן חודש וחצי) סובל מגזים קשים. אני מתלבטת אם לנסות להוציא את הקטניות מהתפריט, כי אולי הם מחמירים את המצב. הבעיה היא שאני לא יודעת מהיכן לקבל את החלבונים... אם אוכל יותר מוצרים מן החי אקבל אמנם חלבון, אבל מעבר לכך שהדבר מפריע לי מבחינה פסיכולוגית ולא בריא, זה יפגע באיזון החומציות בגוף: היות שאני לא אוכלת מוצרי חלב כלל (יש לי רגישות אליהם) אצטרך יותר סידן בכדי לאזן את החומציות ואני עלולה לסבול ממחסור בסידן ואני מתכוונת להניק זמן- מה...בקיצור: מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בהנקה

הוספת תגובה

• תזונה בהנקה - תגובה

צחי כנען
    01/12/2014

קודם לנסות להפסיק ל 24-48 שעות ולבדוק האם הפסקת הקטניות בכלל הועילה.
    במידה וכן נחשוב על ההמשך...למשל דגנים מלאים (שגם להם יש פטונציאל של גזים), יותר אגוזים, יותר ביצים וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מריה
    01/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו